Aldatildim

Soyle bir durum var kadınla goruntulu de konuşmuşlar sürekli arayıp mesaj atıyor zaten aralarında birsey gecmis zaten arkadaşlarını tembihlemis eşim sizi ararsa çalışıyoruz diyin demiş

Kadınla görüntülü görüşme yaptığı ve beraberliğe dair kanıtlarınız eşinizin diğer erkeklere anlattığı kahramanlık hikayelerine dayanmıyor mu ?

Konuya bir 3.şahsın ismini dahil edebilecek somut kanıtınız yok.

Ben hemen boşanmak istedim Önce kabul etti.Sonra barışalım diye yalvardi.Affetmeyince ben kötü oldum vs.1 yıl çekişmeli dava da rezillik diz boyuydu.2 ay kadar önce sürpriz bi sekilde benim sartlarimla boşanmayi kabul etti.1 ay sonrada o..pusu ile evlendi.
Affetseydim hayat boyu kendimi yerdim.Kizimin gözlerine bakamazdim.Son bir yıl çok agir seyler yasasim.Ama asla Pisman degilim.

Açmış olduğunuz konunuzda eski eşinizin 2 yıl önce evden ayrıldığını yazmıştınız. Adamın barışma isteği vb de konunuzda yer almıyordu. Boşanma süreçleriniz sonrasına dayanıyordu.

Ne yaşadıysanız umarım yaralarınızı sarabilirsiniz. Her yorumunuzda aynı olayı farklı bir şekilde anlatıyor ve konu sahiplerini de yanlış yönlendiriyorsunuz.

Ayrilin dicem ama ayrilmazsiniz.
Niyetiniz ayrilmak olsa zaten burda bu konuyu yazacaginiza coktan avukatin yolunu tutardiniz. Kocasindan ihanet gorup de ayrilmayan kadin ,bundan sonrasini da hak ediyordur.

Daha fazla delil dediğiniz şey ne olabilir zaten yeteri kadar elinizde kanıt var aldatıldığınıza dair salın ipini gitsin..Donuna kadar almak istiyorum diyorsunuz ama bir mesajda da işsiz ve hiç bir şeyi yok nesini alıcam diyorsunuz..Süreci uzattıkça siz yıpranırsıniz

Google geçmişinden falan kaldıkları otele falan ulaş ulasabiliyirsan rezervasyon kağıdı falan vardır belki oralarida kurcala bi

Bişey söyleyim mi bu adam senin öğrendiğini çoktan anlamış.bence.davranışları çok saçma çünkü telefonu sana verip neden kim ararsa reddet diyor.bide yok sensiz yapamamlar filan bence anlamış ama sen üstünü örtecekmisin ne yapacaksın diye bekliyor.

Bişey söyleyim mi bu adam senin öğrendiğini çoktan anlamış.bence.davranışları çok saçma çünkü telefonu sana verip neden kim ararsa reddet diyor.bide yok sensiz yapamamlar filan bence anlamış ama sen üstünü örtecekmisin ne yapacaksın diye bekliyor.
Bende böyle düşünüyorum :kahve:

Bence başka problemlerde var ki adam öyle diyor. Yani musmutlu evlilikte durup dururken denmez heralde böyle. Konu sahibinin anlatmadığı şeyler bar bence. Birde ayrılık lafı ettim demiş konu sahibi. Sorun olmayan evlilikte ayrılık lafı çok büyür sorgulanır

Aynen öyle düşünüyorum ama bu bana önceden bu evlilik biterse sende bende biterim diye tehditler ediyordu önce seni öldürürüm gibisinden ama şuan hata onda ve bisey yapmaz diye ümit ediyorum o yine kendinde suç bulmaz o oylesineydi diye düşünüyordur
Kuzu oyle tehdit vs varsa tedbirini al . Hem kel hem fodul . Edepsiz

Açmış olduğunuz konunuzda eski eşinizin 2 yıl önce evden ayrıldığını yazmıştınız. Adamın barışma isteği vb de konunuzda yer almıyordu. Boşanma süreçleriniz sonrasına dayanıyordu.

Ne yaşadıysanız umarım yaralarınızı sarabilirsiniz. Her yorumunuzda aynı olayı farklı bir şekilde anlatıyor ve konu sahiplerini de yanlış yönlendiriyorsunuz.
Konuda ayrıntı anlatmadim uzun olduğu icin.2 yul önce eve gelmemekler basladi vs.Ayni olayi neden farkli anlatayim?? Magazin mi burasi? İçimi dökmek için özet geçtiğim bir konu açmıştım sadece.2 yıllı ayrıntıyla anlatmadim.Kimseyi yanlış yönlendirmeye ihtuyacim yok.Ayrica buraya yazanlar kendi irdaleriyle karar verebilen insanlar.Biz sadece naçizane fikirlerimizi yada yaşadıklarımızı paylasiyoruz.Merak edenlere kisa özetle;
Aldatıldım, Öğrenince bosanmak istedim, Once kabul etti sonra af diledi ben affetmedim.Cekismeli dava açtım. 1 yil sürdü.Her türlü iftira rezillik yapti.
Beni aldattigi kadinla evlenmek icin ( çünkü kadin zengin ve rest cekti) bosanmayi kabul etti.1 ay sonrada evlendi.

Mesajlarin ekran goruntusunu telefonunuzdan esinizin silme ihtimaline karsi kendinizi mail olarak da gonderin ekran fotograflarini.
Aldatan adam yine aldatir, hep aldatir. Yani bu kadinla birsekilde ayrilsa bile baska bir kadin yine olacaktir, cunku esinizjn karakteri bu.

Eger bosanmak istemiyorsaniz bu durumu hic gundeme getirmemelisiniz, cunku nasilsa biliyor ama bosanmiyor diye daha rahat davranacaktir.

Eger bosanmayi dusunuyorsaniz da simdi konusmayin esinizle. Bir sakin olun once. Tatil bitince bir avukatla gorusun. Hatta bir kac avukatla. Haklarinizi ogrenin, elinizdeki delillerin yeterli olup olmadigini sorun. Sonra aile buyuklerinize durumu acin ve net bir sekilde bosaniyorum deyin. Ve en son esinize bitti deyin. Zaten eline dilekce geldiginde neden bosandiginizi ogrenecektir.

Back
X