zina davası diye bişey varmı hala yaa sanmıyorum yani çok ilkel bişey,özelliklede bir kadına yapılabilecek en büyük şiddet diye düsünüyorum,şunu bi kere anlamamız gerekiyor,size evlenirken söz veren ve sadık kalacağına sizi ikna eden kocanız elin kadını değil,evlilik birliğinizi bozup yuvanızı yıkanda kocanız yine o kadın değil,cidden çok çok ahlaksız kadınlar var biliyorum, evli,sevgilisi olan,vs. erkekleri ayartmaya bayılıyorlar benimde başıma çok kez geldi,ama ısrarla kocanızın kararlı durması net tavır takınması gerekiyordu sizi aldatan kocanız,sizi kiminle niye aldattığının ne önemi var,zaten o kadına dava fln açamazsınız onuda söylim,kadını bağlayan bişey yok bu sizinle kocanız arasında,ben sizin yerinizde olsam hiç uğraşmam yani ne gerek var,çok can acıtıcı bir durum ama uğraştıkça siz üzülürsünüz,bu kadercilik,intikam duygusu,manevi olarak tükenme vs halleri insanı tüketir,aldatıldım yalnızım,çocuklarım var vs ama emin olun çoğu kadın yaşıyor yada erkek yani aldatılan insan çok, hırslandırmayın kendiniz,manevi olarak size verecek bişeyi kalmamış ama maddi talepleriniz olsun dava açarken,bir insana bu kadarda anlam yüklemeyin kimki o,boşverin sizde aşık olun yeniden,mutlu olun,ömür ahla vahla geçmicek kadar kısa...