Aldatildim

9 yıllık evliyim 8 ve 1 buçuk yaşında çocuklarım var. Dün gece eşimin Instagram.hesabinda başka bir kadınla ilişki yaşadığını öğrendim. Sorduğumda artık inkar etmedi ve başkasına aşık oldum dedi. Bosanacagim ama kocamı hala çok seviyorum. Bu durumu affedemem.
Bu durum gerçekten çok zor ama kimse başına gelmeden bilemez. Bir tanıdığımız var kız erkeği çok seviyor ve elde etmek için de uğraşıyor en son sevgili oluyorlar şuan nişanlılar ve çocuğun sinir sorunu var tartışma üzerine kız erkeğin yanına gidip yüz yüze konuşmak istiyor ama nişanlısı olacak mahlukat kızı odaya alıp dövmüş ayrıyeten kadınlarla gezdiğini söyleyenler olmuş Buna rağmen kız bırakmak istemediğini dile getiriyor ben böyle kabul ediyorum diyor Ama ne olursa olsun dayağın ve aldatmanın affı olmaması lazım Erkek diye her istediğini yapacaklarını sanıyorlar ama yanılıyorlar Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin hem siz için hem çocuklar için kendinize iyi bakın kimse bizden daha değerli değil en doğru karar yine sizindir buradan tavsiye almak yeterli olmaz hakkınızda hayırlısı :)

hanımefendi çocukla metresi bir tutacak kadar gözünüz dönmüş,kıyasladığınız şeyler benzer değil,bir ilişki bitebilir yenisi başlayabilir,bu dünyanın sonu değil,bir erkeğe bu kadar anlam yükleyip aldatılmayı hayat memat meselesi haline getirmek ne kadar sağlıklı bir tutum sizce,zamanında aldatılmış olabilirsiniz bu nefreti ve kini buna bağlıyorum ama herkes sizin kadar düşman olup hayatını vasat bir kadın ve onu sevmeyen bir adam için heba etmiyor,ayrıca benim kişisel görüşüm bu,benim görüşlerim beni ilgilendirir ben bu yapıdayım ve ona göre yorum yapıyorum beyenmezseniz beyenmeyin o sizin sorununuz,aynı şekilde düşünmek zorunda değilim sizinle,bu yüzden beni eleştiremezsiniz yada yaftalayamzsınız metres savunuyor fln diye,hayatta daha önemli şeyler var ve ben aptal bir adamla kadını o kadarda önemsemem,uğraşıp kendimi heba edecek kadarda düşürmem kendi hayatıma bakar yeni bir yol çizerim...
Bu kadar sinirleneceğiniz birşey söylemedim ben size. Sadece bakış açınız çok değişik dedim. İstediğinizi düşünebilirsiniz beni ilgilendirmez.İsterseniz metresleride savunabilirsiniz hatta o da sizin bileceğiniz iş. Ben sadece kendi görüşümü yazdım. Çocukla metresi de bir tutmadım verdiğim örneği hiç anlamamışsınız, tekrar anlatmaya ugrasmayacagim. Ayrıca hiç aldatilmadim şimdiye kadar. Söylediğim tek şey bile bile evli adamla birlikte olan bir kadın suçlu ve karşı tarafa tazminat ödemek zorunda bana göre. Sizde bunun kadına şiddet olduğunu savundunuz.

Bu kadar sinirleneceğiniz birşey söylemedim ben size. Sadece bakış açınız çok değişik dedim. İstediğinizi düşünebilirsiniz beni ilgilendirmez.İsterseniz metresleride savunabilirsiniz hatta o da sizin bileceğiniz iş. Ben sadece kendi görüşümü yazdım. Çocukla metresi de bir tutmadım verdiğim örneği hiç anlamamışsınız, tekrar anlatmaya ugrasmayacagim. Ayrıca hiç aldatilmadim şimdiye kadar. Söylediğim tek şey bile bile evli adamla birlikte olan bir kadın suçlu ve karşı tarafa tazminat ödemek zorunda bana göre. Sizde bunun kadına şiddet olduğunu savundunuz.
3. Kişiye şiddet miyimiş dava açmak

9 yıllık evliyim 8 ve 1 buçuk yaşında çocuklarım var. Dün gece eşimin Instagram.hesabinda başka bir kadınla ilişki yaşadığını öğrendim. Sorduğumda artık inkar etmedi ve başkasına aşık oldum dedi. Bosanacagim ama kocamı hala çok seviyorum. Bu durumu affedemem.
Allah kahretsin onu.Bosver için yansa da sana yakışanı yap boşan.Dimdik ol o zaman ben ne yaptım der.Eger salya sümük karşısında olursan bu ona daha cesaret verir.

Ne güzel uzun uzun yazıyordunuz 3. Kişinin suçsuz olduğunu anlatıyor ,güzel de aklıyordunuz.
anlayışınızla ilgili sıkıntılarınız beni ilgilendirmiyor,ben ceza almaz diyorum siz metres sever ilan ettiniz beni,ben adam suçlu kadının muhattabı kocası diyorum siz metres savunuyor diyorsunuz,bol bol kitap okuyun tavsiye ederim keza bu şekilde çok zorluk çekersiniz,başkasını suçlayarak kendini aklayan düzgün insanım ben psikolojinizi desteklemiyorum,gidin baskasına sataşın,sizinle uğraşamicam,evet ben metres seviyorum hatta metres olmayan kimseyle muhattap olmuyorum sizde metres değilseniz yazmayın lütfen,derdiniz ne anlamadım ama cidden sıkıldım yazmayın rica ediyorum,beğenmediyseniz yorumlarımı okumayın geçin,sataşmak hayat gayeniz sanırım baskasına yönelin,sinirlerimi bozmayın...

verdiğiniz örneği kim anlardı acaba sizden başka,çocuk ve metres ne alaka bir annenin ve bir eşin vereceği tepkiyi eşdeğer tutup okuduğumu anlamadığımı söylemişsiniz,hep söylerim kitap okuyun bol bol bol bol....belki kendinizi ifade etmeniz kolaylaşır,ve benim yazdıklarımı anlamanızı kolaylaştırır,vrezilya dizisi zannedip ülkeyi metres cezası fln var sanıyorsunuz😂yok diyenede metres savunuyo gibi yaklaşıyorsunuz,zekaniza sağlık ama cidden muhattap olamicam baskasina yürüyün

3. Kişiye şiddet miyimiş dava açmak
kendisi anlamak istediği yerden anlamış tesadüfen gördüm yazdığını, ben zina yasası kadına şiddet demiştim o metrese şiddet anlamış ve metres savunduğumu iddia etmiş,ama asıl konu şu zina davasında son yıllarda zina suçundan erkek ceza almazken kadınlar ceza almış ve bu kadına haksızlık ve şiddet oluyor,1. dereceden suçlu şahıs ise hayatına devam ediyor,yemin eden söz veren sizi yarı yolda bırakan kimse sorununuz o kişi o yüzdende bu durum kaldırıldı,olayların gerçeklik boyutları değişkenlik gösterir haklı haksız karışır,yasalar katı olunca haklılarda haksız olabilir ama anlatmak zor tabi bazı insanlara...

Evet öyle yazmış. Kadına şiddete girermiş. Bunu yazmış sonrada beni metres savunuyor diye yaftalayamazsınız demiş bana. Hiç öyle birşey de yazmadım halbuki 😄
ayyy ne komik arkadaşım senin ciddi sıkıntıların var okuduğunu anlamakla ilgili cidden bi tedavi ol bişe yap

verdiğiniz örneği kim anlardı acaba sizden başka,çocuk ve metres ne alaka bir annenin ve bir eşin vereceği tepkiyi eşdeğer tutup okuduğumu anlamadığımı söylemişsiniz,hep söylerim kitap okuyun bol bol bol bol....belki kendinizi ifade etmeniz kolaylaşır,ve benim yazdıklarımı anlamanızı kolaylaştırır,vrezilya dizisi zannedip ülkeyi metres cezası fln var sanıyorsunuz😂yok diyenede metres savunuyo gibi yaklaşıyorsunuz,zekaniza sağlık ama cidden muhattap olamicam baskasina yürüyün
Şöyle yapalım o zaman siz bana okuduğunuz kitaplardan bir kaçını önerin, bende okuyup sizin gibi kendimi geliştirmeye çalışayım 🤣🤣🤣 Bayılıyorum sizin gibi herşeyi kendi kafasının içinde kurup başkalarını cahillikle suçlayan çok bilmişlere.

Son düzenleme:
Şöyle yapalım o zaman siz bana okuduğunuz kitaplardan bir kaçını önerin, bende okuyup sizin gibi kendimi geliştirmeye çalışayım 🤣🤣🤣 Bayılıyorum sizin gibi herşeyi kendi kafasının içinde kurup başkalarını cahillikle suçlayan çok bilmişlere.
oyyy kıyamam gülücükte atmış çokta komikmiş,bayılın tabi çok bilmek öyle kolay olmuyor sağa sola bilip bilmeden konuşmak laf atmak işinize geliyor tabi,ben size bir tavsiye vereyim dikkatli okuyun ona göre cvp verin,sırf polemik olsun diye insanlara yürümeyin,ben konu sahibine yorum yaptım sizi alakadar eden bisey yok,cidden sıkıldım vallahi yeter yazmayın artık,insanların hayatları buradan ibaret değil zaten bi dolu şeyle sınanıyoruz bide siz germeyin lütfn,gidin eşiniz fln varsa ondan alın sinirinizi,tanımam etmem ne taktınız bana...

Allah yardımcınız olsun. Çok acı bir durum. Her şeyi bir de pişkin pişkin itiraf etmesi ayrı bir acı. Yüce Rabbim yanına bırakmasın böyle gül gibi yuvasını yıkıp gidenlerin..

Evet öyle yazmış. Kadına şiddete girermiş. Bunu yazmış sonrada beni metres savunuyor diye yaftalayamazsınız demiş bana. Hiç öyle birşey de yazmadım halbuki 😄
Ben dedim metres savunuyor diye. Çünkü öyle yapıyor. Evet bizi aldatan eşiniz suçlu ama kadının hiç mi suçu yok. Yok dava açmaya gerek yok, yok kadına şiddet. Bunları söyleyen biri 3. Kişiyi savunuyordur🤷

anlayışınızla ilgili sıkıntılarınız beni ilgilendirmiyor,ben ceza almaz diyorum siz metres sever ilan ettiniz beni,ben adam suçlu kadının muhattabı kocası diyorum siz metres savunuyor diyorsunuz,bol bol kitap okuyun tavsiye ederim keza bu şekilde çok zorluk çekersiniz,başkasını suçlayarak kendini aklayan düzgün insanım ben psikolojinizi desteklemiyorum,gidin baskasına sataşın,sizinle uğraşamicam,evet ben metres seviyorum hatta metres olmayan kimseyle muhattap olmuyorum sizde metres değilseniz yazmayın lütfen,derdiniz ne anlamadım ama cidden sıkıldım yazmayın rica ediyorum,beğenmediyseniz yorumlarımı okumayın geçin,sataşmak hayat gayeniz sanırım baskasına yönelin,sinirlerimi bozmayın...

Bana kitap okumayı mı tavsiye ediyorsunuz ? Cidden mi 🤣🤣🤣🤣🤣

3. Kişileri aklayanlara gerekli cevabı vermeyi severim

Aile birliginde ve varsa ortak cocugun duzenjnde, psikolojisinde belki bir travmaya sebep oluyor koca ve metres. Elbet buna yonelik dava acilabilir. Bunun nesini anlamiyosunuz ben anlamadim. Hangi kitaplari okuyosaniz biraz tür degistirin.

Ben dedim metres savunuyor diye. Çünkü öyle yapıyor. Evet bizi aldatan eşiniz suçlu ama kadının hiç mi suçu yok. Yok dava açmaya gerek yok, yok kadına şiddet. Bunları söyleyen biri 3. Kişiyi savunuyordur🤷
Hangi kadina siddet? metrese degil, ese degi. Konudan bagimsiz bana mi siddet var nedir?

Muhtemelen sizin mesajlarla benimkileri karıştırdı. Ben demedim çünkü metres savunuyor diye. Neden bilmiyorum aşırı gergin bir insan. Çok kitap okumanın yan etkisi sanırım 🤣🤣🤣

Back
X