Aldatıldım...

akli_karisik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
851
4
96
Adana
Aldatılalı 2 ay oldu nerdeyse ama ben bugün anladım.İçimde şüpheler oluyordu ama ona güveniyordum.o benim aşkımdı ama bitti artık.yine bir aşk ihanetle bitti...benle sevgili olduktan 1 kaç gün sonra eski sevgilisine mesaj yazmış seni hep seveceğim falan diye..şifresini bugün aldım ve girdiğimde o mesajı gördüm..yıkılmadım.ona olan aşkım bitti.sadece bi eksiklik hissettim.gözümden 1 damla yaş bile gelmedi.kendime acıdım..benle sadece vakit geçirmek için çıkıyormuş.ara sıra ya benle öylesine çıkıyorsa diye bi his oluyordu içimde ama yok saçmalama o seni seviyor diyordum ve korkularım bitiyordu.o hep bana beni sevdiğini söylüyordu.seni seviyorum diyen dillere inanma sözü doğruymuş.okadar çok şey diyorduki beni aldattığını düşünmem imkansızdı nerdeyse..profosyonel şerefsiz..bugün anladım ne kadar saf olduğumu..bugün hep arkamdan vuruldumu anladım..çok üzgünüm onlar arkamdan vurdu diye değil ÇOK SAFmışım diye...yaşadıkça öğreniyorum herşeyi bidaha hiç kimseyle sevgili olmayı istemiyorumm..onun kuzeni bana ne iyi davranıyordu meğerse oda benim tarafımda değilmiş.ben öyle sanıyormuşum.ama son gülen iyi gülermişya ben hep üzüldüm akşam mesaj atsın bakalım buraya yazıcam neler konuştuğumuzu...senağlama

canım üzülme olurmu...
neler hıssetıgını çok iyi anlıyorum.
ama o elbette pişman olacaktır.
sana bır tavsıyem onu yoksay.
ve önüne bak..
geçmişi kurcalama.
sen saf değilsin.
sen aşık oldun yaşadın.
aldatan aldanır bunu unutma sakın.

Umarım dediğin gibi olur..Allah bildiği gibi yapsından başka diceğim yok onun hakkında...

Peki kızlar...Bi mesaj atsında..Ama bide kafama takılan şey var.o mesajı göndereli çoook olmuş.ve bundan 2 ay sonra yani 1 hafta önce bana söz vermişti bidaha asla hata yapmam diye.gözlerine bakınca anlayabiliyordum beni ne kadar sevdiğini .ama bugün o mesajı gördüm ve o mesajı yazma tarihi çok eski olduğunu gördüm.ama neyse az sonra mesaj atar konuştuklarımızı yazarım

O sakladıda noldu bende yaŞadım aynısını...rezıl oldu sahıs Şımdı umrumda bıle deıl..gerek yok Üzmene kendını ..
Sen hıÇ sÖledınmı olanları ve ney nasıl konu tam ...ama bu ÖrdÜklerını deıŞtırmez herzaman aklından bı sÜpe olucak o yuzden boŞver gıtsın..

canım ben bazı şeyleri anlayamadım
sanırım siz şuan hala sevgilisiniz
eğer adam bu mesajı sizin yeni sevgili olduğunuz dönemde attıysaa
bi bocalama dönemi olabilir yani seni tam sevdiğinden falan emin değildir yada ne biliim o anki psikolojisi ile ilgili olabilir CADIARZU
yaptığı doğru demiyorum kesinlikle yanlışş lmaz:
ama ilişkinin en başlarında olan bişeysee bu kadar kafayı takma derim ben
tabi adamın sana yaklaşımını bilemeyiz biz seni etkilemek için hangi güzel sözleri söylediğini
herşeyin en doğrusunu muhakakki sen biliyorsun neler yaşadığını...
bundan sonrası için ona güvenebilirmisin bilmiyorum..güvenn çok zor oluşan bişe :1ninca:
hakkında hayırlısı olsun diyorum sadece
çok fazlada üzme kendini..burda senin durumunda olan çok insann varr
zaman herşeyin ilacıı..
rabbim herkesin karşısına gönlündekini çıkarsın inş.. opuyorumnanaktan

hayır daha sölemedim bu mesajı gördüğümü daha konuşamadık

evet.biz çıkmaya başladıktan 2 gün sonra atmış bu mesajı

aradan 2 ay geçti ve ben daha yeni gördüm

kuzeniyle konuştum bana "o seni seviyor anladım senden bahsetti onda bu zamana kadar hiç görmediğim birşey gördüm."dedi.bilmiyorum belkide onu savunmak için demiştir...

canım sonuçta senle çıkarken atmış mesajı ve bence buda aldatma olmuş oluyor
am eğer gerçekten seni sevdiğine kanaat getirdiysen evet konuş yararı olur
ama alttan alma hiçbişeyi ve birazda üstüne git bence...

çok haklısın cnm alttan almamam gerek ben çok skmıyordum onu sürekli kavga çıkarmıyordum çok cnmı sıkınca çıkarıyordum ama olmaz öyle hesap sormam gerek bu konu alttan alınacak kadar basit değil

noldu cnm msj atmadın mı sevgiline?konun dikkatimi çekti de :sinifsinif: aldatılma olayını ben de yaşadım hem de 3 kızla boynuzlamış arkadaş beni :bbo:akannehir yok efendim sadece fatura zamanlarında görüşmüş falan da filan :uhm: gerçi maddi durumu kötüydü ama kızları kullanmak ne kdar akıl karı orası ayrı-tatlicadiarzu-olayı öğreneli 1 ay oldu ama hala bazen aklıma takılıyo kolay diil böyle şeyler ne olursa olsun gerçi ben terketmiştim malum şahsı önceden ama şakkıdı ben artık güvenemem heralde erkeklere :gitme: her haltı yerler yani ayakta uyutuyolar insanı fisfisfis:1closedeyes:

bence aldatilmis sayilmazsin, yol ver gitsin
evli olsaydin,
icin daha cok yanacak geriye dönüs cok daha zor olacakdi.

sonuç yok bu konuyla ilgli..
bende bu durumu yaşadım ve bitti iyikide bitmiş çüni herzaman soru işaretleri olcaktı kafamda sevmek bi yere kadar..

KIZLAAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

çok ama çok sinirliyim
başka bir kıza aşık oldum diyo ya bana söz vermişti birdaha hata yapmam diye ama yaptı işte yaaaa onu sevmiyorum ama bunun acısını çektirmezsem içimde kalcak çok sinirlendim o beni bırakıp başkasına gitsin ben burda sadece seyirci olayım dayanamamkiii ya nolur bi akıl veriiin

" sende adammısın " de ...
değmeyen adam için ne yapılırkiii boşverrrrr senden eskiye dönerrr ondan sonra başkasına gidincede sana döner... değmez!!

Karşına adam gibi adam çıkana kadar bekle canım...
Çok sinirlisin seni anlıyorum ama boşver gitsin...
herkese hakettiğini vereceksin.
Onun değeri de umursanmamak olsun....
a.s

" sende adammısın " de ...
değmeyen adam için ne yapılırkiii boşverrrrr senden eskiye dönerrr ondan sonra başkasına gidincede sana döner... değmez!!

Umarım birgün geri döner ve bana yaptıklarının acısını çeker ve beni üzdüğü gibi kendide üzülür ........ona diyecek hiçbir sözüm yok artık allahından bulsun şerefsiz

gün gelir devran döner,o da döner canım bak görürsün
parayla değil bu işler sırayla
sırasının geldiğin gösterirsin ona
üzme kendini sen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…