Aldatıldım:(

bir kadın sığınma evine başvursan?

bir de 2 çocugun varsa profilinde neden tek yazıyor ve o çocuk neden babaannesinde canım?

Umutsuzz arkadaş Allah yardımcın olsun, ve sana o adamdan kurtulacak iyi bir kapı açsın diyorum. Doğuluyuz diyorsun sizin gelenek göreneklerinizde boşanan kadını öldürüyorlar bile, aile sahip çıkmıyor gerçekten çok kötü bir durum.

umutsuz arkadasim. gece,gece sorununuz gercekten uzdu benide: (,Kesinnikle buna bir care bulunmali,olmaz yasanmaz bu sekil yaaa..! Allahim cok buyuk yardimciniz olsun..!

Yerin dibine batsin oyle gelenek,gorenekkk..lmaz:insanlik disi seyler bunlar :umursamaz:

evet ben 1 yazdım çünkü bu siteye üye olurken teredütdeydim ilk defa girdim böyle bi siteye ama 2 kızım var büyügnü daha 2 yaşındayken onlarda kaldı bidaha eşimde almadı onlardan daha iyi yaşıyor daha iyi okutuyorlar en azından bizmle berebar oda sürünmüyor daha iyi bakıyorlar dedesi okutmak için çırpınıyor bi meslek sahibi olsun diye

sagolun arkadaşlar inanın çok sevindimçünkü derdimi dnliyorsunuz bi nebze bile olsa mutlu oldum sagolun bana dua edin elbet kurban oldugum bi kapı açacak

sagolun arkadaşlar inanın çok sevindimçünkü derdimi dnliyorsunuz bi nebze bile olsa mutlu oldum sagolun bana dua edin elbet kurban oldugum bi kapı açacak

Tabi ki dinleriz, birbirimizi güzelliğe yönlendirmek isteriz...

Peki sen bundan sonra hangi adımları atmayı planlıyorsun? Değişimden yana mısın acaba?

denemek isterim ama nasıl ne yapcam bilmiyorum aslında saglam düşünemiyorum çünkü pisikolojim çok bozuk hani derlerya dünyanın yükütaşımışım aynen öyleyim saat kaç daaha yok ortada inanınkötüyüm sabır çekmekten yoruldum insanın en büyük desteyi ailesi ama destek yok sadece annnem oda çaresiz keşke ayaklarımın üstünde dura bilseydim inanın korkuyorum hemde çok

umutsuzz antalyada yasıyorsun sanırım. turizmde housekeeper olarak çalışabilir misin acaba?
hem 12 ay açık oteller var.

Allah büyük be güzelim, sen yeter ki bir adım at, inan yapabilirsin.

Mutfak masrafından falan biraz para tırtıkla, bir yandan gizlice iş bulmaya çalış bakalım, Allah elbet bir yol gösterir.

Elbet bu sabrin sonundada vardir bir selamet bol,bol dua edin neolur

Son düzenleme:
sizce bi erkek aldatılmış olsa boynunu büküp oturur tamam olan olmuş diyip unutup devam edebilirmi bu evliliğe...
onlar sineye çekemez değilmi? aldatmak erkeğe,
aldanıp yerine oturmakta kadına düşen görev onlara göre çünkü....
kadının aldığı yara peki nasıl kapanacak hadi oturdu yerine yutmaya çalıştı olanları..
onu boğazına takılmış koca bi lokma gibi ömrünce gırtlağında taşımayackmı?
hep aklına gelip gündüzü karanlığa çevirmeyecekmi bu olanlar...
gurunu ezip geçerken bi daha güveni olavakmı kendine.kendini ezik,bitik hissederken yeniden hayata bağlanacağı o duyguları hissedebilecekmi??
HAYIRRRR.... o zaman neden devam:?bitirip kendi gururunu,hayatını kurtarsa daha ii değilmi???

aldatılmakkk çok acııı ve bence iyileşmesiii zor bir yaradırrrr.evet kızın var ama seninde bir hayatın var.aldatılmayııı asla unutamazsınnn ama asla ve iğleşmez.hem 1 kere affettinmi gerisi gelir.iiice düşün derimmmm ama affetme sakın

Allah yardımcın olsun gülüm.

ABD' den ülkemiz kadınlarının nabzını tuttuğunuz ve bizi bize tanıttığınız için öncelikle size teşekkürü bir borç biliriz..a.s.
Etrafınızdaki insanların özelini deşmek zorunda kalıyorsunuz, çünkü iddialarınızı sosyolojik, psikolojik dayanaklarla destekleyemiyorsunuz. Bu durumda da "ablamın teyzesinin çaycısının doktorunun kızı" gibi örnekler vererek inandırıcılık sağlamaya çalışıyorsunuz. E öyle olunca insanlar detay merak edebilir, neden şaşırıyorsunuz.. Oysa "tekil örnekler anlamsızdır" yazmıştım daha önce, istatistik diye bir bilim var..
Bu arada tüm negatif örnekler ve aldatılan kadıncağızlar da sizin çevrenizde, bol bol gözlem yapabiliyorsunuz, şanslısınız..
Başından beri boşanan veya boşanmamayı tercih eden bayanları "korkak-cesur, onurlu-onursuz" diye sınıflandırıyorsunuz. Bunu yapmaya hakkınız olmadığını söylemenin manası yok, ağzım açık okuyorum sizi vallahi.. Bence yolun çok başındasınız ve hayat tecrübeleriniz etrafınızdaki gözlemlerle sınırlı, onları da size yansıdığı kadarıyla biliyor ve tüm dünyayı o olaylarla yorumlayabileceğinizi sanıyorsunuz..

Size gerçekten hayatta kolaylıklar diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…