Aldatıldım:(

inan olki kadın kadının düşmanı ben aradım sizin dediyiniz gibi inanın bana bereaber oturmayı teklf etti aşagılık kadın halende onu bırakmıyo kadın evli oldugunu bile bile

Ya sabır. Allah yardımcınız olsun. Keşke katlanmasanız, hem de özür bile dileyemeyen ,size kapıyı gösteren bir adama keşke katlanmasanız. Hayırlısı...

inanın ölümü bile denedim ama beceremedim daha çok çilem var benim inanın kınamayın bende gitmek sterdim ama yapamadım hele bide doguluysanız daha kötü

inanın ölümü bile denedim ama beceremedim daha çok çilem var benim inanın kınamayın bende gitmek sterdim ama yapamadım hele bide doguluysanız daha kötü

Böyle saçma şeyler düşünmeyin lütfen. Kimse için bu hayattan vazgeçilmez, ne eşiniz için , ne de çocuğunuz için. Şartlarınızı anlıyorum, mutlaka zordur, ama sizi bunları düşünderecek bir ortamda bulunmakta size ne fayda sağlıyor bilemiyorum. Ayrılsanız daha huzurlu olacaksınız belki.

olurum belki ama eşim akraba hemde çok yakın babam bırakmıyoo ayrılayım olmaz diyor ben az bi zaman deyil 5 senedir çekiyom bunu ha alış tım dersem yalan olur alışılmıyo hani derlerya başa gelin ce anlaşılıyor bende derdim anında boşardım ama yapamadım

lütven artik cekmesinler böyle erkekleri kadinlar yaa.bukadarmi zayifiz..bukadarmi aciz varliklariz...bizim ailedede buna benzer seyler yasandi..esimin ailesindede....esimle yeni evlendigimde okadar sinirli bir insandiki anlatamam size...her ufak tefek seyden kavga cikardi..sebebini sonra ögrendim tabi..annesini babasini tanidiktan sonra..böyle anne ve baba cocugunun piskolojisini tabiki bozar dedim.esimin siniri cok abartiliydi...simdi düzeldi ama cok sükür....bazen tartismalarimiz hala oluyor..ama biliyoruzki ikimizin kaderide ayni..ikimizde aciz pasif bir annenin boyun eymelerinin verdigi sonuclardan etkilendik.zararlar gördük..
özelikle onun annesine cok gicigim kadini bir türlü sevemedim....hala onu terkeden her aciyi yasatan herifin yolunu gözlüyo..adam baskasiylan evli ve cocuklari oldugu halde..-tatlicadiarzu-

Allah yardımcınız olsun ablalarım yaa gerçekten çekilecek çile değil bu.böyle erkeklere caydırıcı ceza verilmeli bence.hiç bir kadın aldatılmayı haketmiyor.ben bunu kabullenemiyorum

canim bi sekilde caresini bul..kurtul o cehennem hayatindan...5 sene icinde bu duruma gelmisiniz..bu sekilde nereye kadar devam edeceksiniz..yazik deyilmi size...esiminde bir dogulu arkadasi var..3.evliligini yapti 7 tane cocugu oldu..4.evliliginide yapacakti..esinin üstüne kuma getirecekti..oda esine demis..beyenmiyorsan kapi orda diye..esim bu arkadasiyla konustu ikna etti..yazik günah..kul hakki alma..falan..neyse simdilik vazgecti...daha dün görüstük onlarla..kadin daha iyi gözüküyordu eski halinden..anlatiyordu bana biraz düzeldi diye..

Babanızın desteğini almaya çalışmaktan başka neler yaptınız? Ne kadar zaman iş aradınız da yıldınız merak ettim..

inan olki kadın kadının düşmanı ben aradım sizin dediyiniz gibi inanın bana bereaber oturmayı teklf etti aşagılık kadın halende onu bırakmıyo kadın evli oldugunu bile bile

Olaya bak ya aşağılık kelimesi az bile bu kadına işte bu kadınlar evliliğe zarar veriyorlar böyle kendisi evli olsa başına gelse acaba ne düşünür

Ölmek ne demek ya çıkarın bunu aklınızdan lütfen değermi bir erkek için allah aşkına .
Aile neden sahip çıkmıyor kızına gelinlikle çıktın kefenle dönersin lafı devam ettikçe daha çok kadın acı çeker
Kızı aldatılıyor bilmem ne oluyor insanların umurunda bile değil bu nasıl bir mantıktır böyle çek kızını al yanına bu işin doğusu batısı yok artık arkadaşım zihniyet değişmedikçe hep aynı kalır.

konuşmayı çok denedim ama anlamıyo kızım var o çok üzülüüyo bu duruma ama nanın çok denedim ama ama hiç çıkış bulamadım şu an ev de deyil onun yanında biliyorum kız anasını uyutuyor onu alıyor eve kadınlar azmış inanınki aslında onlara ceza verseler keşke sonunda ben aglatan yine bi kadın alllah hakkımı koymasın benden son nefesimekadar bunu söyleyecem

elimde meslek yok okul yok hç bugüne kadar çalışmadım yalan deyil bina temizliyi yatım amaoda olmadı kabul etmedi o yani anlayacagın hayatı hiç sevmiyorum çünkü bana hep kötüsü geldi hiç iysi gelmedi yoruldum inanınkiderdimi eşime dostuma anladttım çare aradım ama bulamadımdaha beteri herkesdiline düştüm n

melis denz arkadaşım derlerya allah düşmanıma versn ama ben düşmanıma bile versin demem

okadar vahimm yaiiiii kardeşim benim ya:a015:
çok üzüzldüm...annen ne diyo pekiii....yanii bu çekilmezki böyleee yazık
sana senden başka biri daha yokboshayallersmile

bişey diyecem ama demeyin yalan babamda aynı anlatamıyorum anlayın çünkü babamda aynı annem hayat senin diyor ben seni biha dogmam diyor ama orada burdan beter aynı ona baktıkça onu görüyorum inanın diyiyorum ya çıkiş bulamıyom

hani derlerya uyusam sabah uyansam herşey rüya olsa ama nerde o şans bende yok ben dedimya kader allah kimseye kötü kader vermesin hiç kimsenin hayellerin yıkmasın

ee annen yanar evladınaa başka kim yanrkiiiii
dogru demişş annen..kurtul bi cesaret..ilk sen olmucaksinkii..birsürü kadıncaz va rya hayata 0 başlıyolarrrrr:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…