yok ona hiç öyle bişey demedim. ayrılma kararını ben almıştım. barışmak istediğinde şartlarım vardı. bugün ise çok üstüme düşüyo.sanırım tavsiyeleriniz çok işe yarıycak. DUYGUCIKMAZI şuanda koca gözüyle bakmıyorum insan gibi bile görmüyorum. buna emin ol.
ne aynı yatak ne başka hiç bişey paylaşmıyoruz çünkü içimden gelmiyo tek yaptığımız şey tartışmak. ama artık ondan da vazgeçtim öyle olunca kendini kıymetli görüyo ve işi pişkinliğe vuruyo. konuşmayınca daha çok utanıp yerin dibine giriyo bunu anladım
bencede madem affedeceksin burda kimseye de düşmez bunu yargılamak
ama bari süründür biraz
senin baştan kabulleneceğini bildiği için bu kdar basit konuştu demek
tmm kapatalım dedi kesti attı..
nasıl davranmamı önerirsin?[/B][/COLOR]
iyide arkadaşım anladım haklısın senini tepkin normal...eger bu böyle giderse ev içinde yabancı olucaksınız ve evlilik zaten bitmiş olucak...o çocuk içinde saglıklı olmayacak....
ama zamanla toplanır unutulur ben ayrılmak istemiyorum zorluk yaşarımda diyorsan tabiki senin kararın...
bende diyorum ki en azından burnundan getir madem ayrılmak istemiyorsan en azından bunu haketti o kocan olacak şahıs..
benim böyle bi konuyu kabul etmeyeceğimi biliyodu. ilişkimizin ilk başından beri hep böyle bişey olursa ayrılırım diyodum. ama iş uygulamaya gelince iş değişiyomuş onu anladım
yani simdi kocan annemde kalicam diye o kadindami kaldi, sen demedinmi evin var niye kaliyon annendeakannehirakannehir
kocanda ne rahat öyle pardon bidaha olmicak sanki yanlislikla ayagina basmisda özür diliyor delikafadulden :mymeka:
bosanmak istesen ailen desteklemezmi, sen calissan annen kizina baksa
işte ben bi şekilde bunu istiyorum kolay olmasın ama ne yapmam gerekiyo onu bulamıyorum. ayaklarımın üzerinde duruyorum çalışıyorum ben ona muhtaç değilim. benim tek istediğim bi şekilde ondan intikam almak ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
Sürekli dışarı çıkmak istiyodu, cuma gecesi eve gelmedi annesinde kalıcağını söyledi,c.tesi günüde gece 2 de eve geldi tlf da msj gördüm kızın attığı msj AŞKIM SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM SAKIN BENİ BIRAKMA idi. eşimle konuştum yeni tanıştığını söyledi bitircem dedi ama çok kötü kavga ettik pazar sabahı erkenden çıktı kızın yanına gitmiş. dünde yine tartıştık ayrılmaya karar verdik. ama akşam aradı özür diledi konuyu kapatalım bidaha olmıycak dedi. tmm dedim ama kapatamıyorum sürekli aklımda uyku uyuyamıyorum.
nasıl davranmamı önerirsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?