Aldatıldım:(

bu arada ben kocanı cesaretlendirdiğini düşünüyorum,ona kaybetme korkusu vermemişsin,verdiğini zannediyorsan kendini kandırıyorsun,ve %90 küsür ihtimalle,seni yeniden kazanmanın yollarını değil,bu işi daha gizli yürütmenin yollarını arayacak

belki bundan sonra ruhun bile duymayacak aldattığında,erkekler yakalandıkça profesyonelleşir

bu arada ben kocanı cesaretlendirdiğini düşünüyorum,ona kaybetme korkusu vermemişsin,verdiğini zannediyorsan kendini kandırıyorsun,ve %90 küsür ihtimalle,seni yeniden kazanmanın yollarını değil,bu işi daha gizli yürütmenin yollarını arayacak

belki bundan sonra ruhun bile duymayacak aldattığında,erkekler yakalandıkça profesyonelleşir

alkisalkisalkisalkisalkisalkisvereliniortak aynennnnn bencede alışmış kudurmuştan beterdir bi kere kabullendinmi bidaha aynı şeyi yaşayıp kabulleniyosn sanırım

İyi de neden pişman olsun ki?
Yapılan her işin bedeli vardır,eşiniz bunu ödemediğine göre neden acı çeksin ki?
Aldatmış,pişman olduğunu söylemiş affetmişsiniz..
Ben erkek olsam düşünürüm demek ki 3 özür,5 yalvarma ile bu iş çözülüyor..
Hiç kimse kusura bakmasın ama kendi hayatımızı yine kendi ellerimizle şekillendiriyoruz işte!

aynen şaynen...
Adam özür dilememiş bile yaa... Kapatalım bidaha olmıycak demiş...
Bir arkadaş daha yazmış çok hoşuma gitti.. Adam sanki yanlışlıkla ayağına bastı pardon bidaha olmaz diyor....

Bu kadar kolay kapatılırsa bu aldatma mevzusu, o aldatma mevzusu hiç bitmez....
NAsıl olsa bir pardonla hallederiz der adam...

Sürekli dışarı çıkmak istiyodu, cuma gecesi eve gelmedi annesinde kalıcağını söyledi,c.tesi günüde gece 2 de eve geldi tlf da msj gördüm kızın attığı msj AŞKIM SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM SAKIN BENİ BIRAKMA idi. eşimle konuştum yeni tanıştığını söyledi bitircem dedi ama çok kötü kavga ettik pazar sabahı erkenden çıktı kızın yanına gitmiş. dünde yine tartıştık ayrılmaya karar verdik. ama akşam aradı özür diledi konuyu kapatalım bidaha olmıycak dedi. tmm dedim ama kapatamıyorum sürekli aklımda uyku uyuyamıyorum.

tamammı dedin:1shok::1shok: bu kadar çabukmu? Eşin çok şanslıymış yaptığı yanına kar kalmış işte ohh valla negüzel

çok zor bi durum umarım herşey birdaha açılmamak üzere kapanır mutlu ve mesut olursunuz

acaba kocanız siz aynı şeyi yapsaydınız,sonrada özür dileseydiniz,sizi affedermiydi... bence en önemli sorulardan biri bu...
çünkü,evlilikte her iki tarafta yaptığından sorumlu.
verilen sözleri her iki tarafta veriyor.
o imzayı her iki tarafta atıyor..
evlilikte kadın aldatamaz erkek aldatabilir diye bir şey yok.olamazda.
evlilik mefhumu ve kutsallığı bu kadar kolaya alınmamalı.
yaptım eeee...
ama yanlış yaptım,
eeee...
affet benii,
eeeee
bir daha olmaz.
tamam peki,affettim.
bir daha da ,yapma sakın.
bu mudur evlilik.
bu mudur o evliliğin kutsallığı.
bu kadar kolaymı bu???.
erkeğin affedemeyeceği şeyi, kadın neden affedebiliyor.
erkeğin namusuna yapılan bir darbeyse bu,kadının namusu,şerefi yokmu.
erkek o kadını kolundan tutup dışarı atmaktan çekinmiyorsa,kadın neden bu kadar kolay,yapılanı kabul edebiliyor.
erkek bundan acı,duyup,şerefimi iki paralık ettin be kadın defol git derken kadın neden beyimdir ne yapsa kabulümdür diyor.şerefini ve namusunu,arka plana atıveriyor...
yok ben anlayamıyorum bu çifte standartı.

Son düzenleyen: Moderatör:
acaba kocanız siz aynı şeyi yapsaydınız,sonrada özür dileseydiniz,sizi affedermiydi... bence en önemli sorulardan biri bu...
çünkü,evlilikte her iki tarafta yaptığından sorumlu.
verilen sözleri her iki tarafta veriyor.
o imzayı her iki tarafta atıyor..
evlilikte kadın aldatamaz erkek aldatabilir diye bir şey yok.olamazda.
evlilik mefhumu ve kutsallığı bu kadar kolaya alınmamalı.
yaptım eeee...
ama yanlış yaptım,
eeee...
affet benii,
eeeee
bir daha olmaz.
tamam peki,affettim.
bir daha da ,yapma sakın.
bu mudur evlilik.
bu mudur o evliliğin kutsallığı.
bu kadar kolaymı bu???.
erkeğin affedemeyeceği şeyi, kadın neden affedebiliyor.
erkeğin namusuna yapılan bir darbeyse bu,kadının namusu,şerefi yokmu.
erkek o kadını kolundan tutup dışarı atmaktan çekinmiyorsa,kadın neden bu kadar kolay,yapılanı kabul edebiliyor.
erkek bundan acı,duyup,şerefimi iki paralık ettin be kadın defol git derken kadın neden beyimdir ne yapsa kabulümdür diyor.şerefini ve namusunu,arka plana atıveriyor...
yok ben anlayamıyorum bu çifte standartı.

okypetem canım yorumlarını severek okuyorum senin :1hug:

Tabiki affetmezdi kocası ...Adını kötüye bile çıkarırdı millete karşı.

Karısı kadar da anlayışlı olmazdı burnundan fitil fitil getirirdi.

Ama erkektir yapar anlayışı hüküm sürmekte malesef.Kadın yapınca tuh kaka,erkek yapınca elinin kiridir zararı yoktur felan..

Yok okypete cim yok...
Kadın affetmeli..
Boşuna yuvayı dişi kuş yapar dememişler...
Biz anne olmadığımız için bilmeyiz.. Çocuk için aldatılmaya da katlanılır, dayağa da.. Herşeye...
Malum anne olmak demek senin birey olarak hayatının bitmesi demek... Çocuğun için yaşaman demek.. Ve çocuğun aileye ihtiyacı var... Aldatsa da dövse de sövse de koca başında olsun gerisi boş...

Valla önceden evli değilsin anlamazsın diyolardı.. Evlendiim, sonra anne olmadığın için anlamazsın dediler... Eee hamile kaldım, yok daha doğurmadın sen anne sayışlmazsın daha dediler...
Çocuğu doğuracam bu sefer tek çocuk olmaz ancak 2 den sonra olur diycekler..
Yani insanlar kendilerine bi bahane bulmuşlar, aksi yorumlara da sen anlamazsın deyip kapatıyorlar kulaklarını....

Biz en iyisi kadınları anlamayan kadınlar kulübü kuralım....

Yok okypete cim yok...
Kadın affetmeli..
Biz anne olmadığımız için bilmeyiz.. Çocuk için aldatılmaya da katlanılır, dayağa da.. Herşeye...
Malum anne olmak demek senin birey olarak hayatının bitmesi demek... Çocuğun için yaşaman demek.. Ve çocuğun aileye ihtiyacı var... Aldatsa da dövse de sövse de koca başında olsun gerisi boş...

Valla önceden evli değilsin anlamazsın diyolardı.. Evlendiim, sonra anne olmadığın için anlamazsın dediler... Eee hamile kaldım, yok daha doğurmadın sen anne sayışlmazsın daha dediler...
Yani insanlar kendilerine bi bahane bulmuşlar, aksi yorumlara da sen anlamazsın deyip kapatıyorlar kulaklarını....

siliyorum

Son düzenleme:
maşallah nazar değmesin:nazar:
hep haklı çıkmışsın
ne kadar akıllıymışsın öle
herşey yolunda diğer insanlar öle değil ama

arkadaşın ben her konuda haklıyım dediği bir yer göremiyorum mesajında...ne demek istediğini bir anlayabilsem.
düşünüyorum çıkaramıyorum.
şu mesajında ne anlatmak istedin bizlere. bir açıversene.

arkadaşın ben her konuda haklıyım dediği bir yer göremiyorum mesajında...ne demek istediğini bir anlayabilsem.
düşünüyorum çıkaramıyorum.
şu mesajında ne anlatmak istedin bizlere. bir açıversene.

siliyorum

Son düzenleme:
Yok okypete cim yok...
Kadın affetmeli..

O zaman arada çocuk var diye şiddet görmeye devam etsinler...

Küfür yemeye devam etsinler.

Üzerlerine kuma getirilmesini kabul etsinler...

Aldatılmaya göz yumup onu da kabül etsinler...

Herşeyi kabul etsinler o zaman..

Ha bu arada gururlarını ezdirmeyi,hayatlarını mahvettirmeyi de kabul etsinler :delphin:

teolog,ben böyle birşeyine rastlamadım,denisbarisın.
böyle bir tavrı olsa dikkatimi çekerdi.
neyse,konudan uzaklaşmayalım...

tmm okypetecim ben düşüncelerimde haklı oldugumu düşünüyorum ama sırf konu farklı yerlere varmasın diye sildim msjlarımı

Son düzenleme:
erkekler ve kadınlar aldatma ve de aldatılma olaylarına ne yazıık ki artık alıştılar galiba...
yapan da başına gelende artık normal karşılar oldu
artık bende bu konuları okurken sonunu tahmin ederek okur hale geldim....
ne yazık gerçekten..... iki eş arasında aldatma konuşuluyor ama sanki yemek yemişler yada su içmişler gibi konuşululuyor artık
haaa bu arada erkekler de uyandı.... etraflarında o kadar çok bu tür olaylar oluyor ve de karıları affediyor ki nasıl olsa benim karım da affeder diye düşünüyorlar...
tıpkı bu olayda olduğu gibi....

Arkadaşım devam edeceksen et...Herkesde boşanmak zorunda değil ...Ama şu bana her dokunduğunda baktığında pişman olsun içi sızlasın falan filan bunlara takarsan çok zor ...çünkü olmuyor...erkekler geçmişi çok güzel temizleyip unutuyorlar..yaptıkları nasıl etkilemiş ne izler bırakmış ..ooofff öyle güzel unutuyorlarki birde sen unutmadın diye kızarlar:)))boş hayallere kapılma...bunu yaşadın oldu ...ve eşin onu yakaladığın için pişman oldu yoksa sen yakalayana kadar sürecekti...üzgünüm ama bu beklentiler insanı daha çok yoruyor biliyorum...

gercekten erkekler herseyi takmiyor unutup bitiriyor..yada oylemi gorunuyorlar anlamiyorum.hic yasamamis gibi rahat davraniyorlar.biz kadinlar unutamiyoruz.icimizde kaliyor.

Son düzenleme:

Benim yorumumu alıntılılayarak üzerine ne yazdınız çok merak ettim...
Silmişsiniz...
1. KKda mesaj içeriği silmek yasaktır
2. Birinden alıntı yapıp yorum yazdıysan bunu da silecekdsen o yaptığın alıntıyı da silmen gerekir..
Benim yorumum üzerine küfür mü ettin hakaret mi ettin ne yaptın belli değil...
Yazıp yazıp neyse sileyim bari demek de yeni moda oldu....

Yuvayi disi kus yapar bencede öyle ama herseyin bi siniri vardir..es olarak hayatimizi birlestiriyoruz köle olarak degil.Hani bizim bi cok büyüklerimiz der ya: koca dedigin severde döverde,erkek aldatabilir dogaldir, öte yandan kadin asagilanir,bi hic muammelesi görür.Ama ona ragmen kadin altdan alir evindeki düzeninden hic bi isini aksatmaz hep güleryüzlü hep yapicidir......(felanda filanda bu liste uzayip gider..) peki ya erkeklere düsen görevler.?kadina yüklenen sorumluluklardan cok daha azdir he bide bi cogu da onun üstünede yatabilir kadin o görevide üstlenir..

Peki bu durumda evli kalip herseye ragmen cocuklarimi babasindan mahrum birakmicam derken: ilk basda siz anne olarak ne kadar dayanabilceksiniz o huzursuzluga yasadgiiniz sIkIntilardan bunalimlardan travmalardan,cocuklariniza ne kadar faydali olabilceksiniz ruhunuz her an yara alirken o evlilikte sirf cocuklarim babadan yoksun olmasin diye siz o cocuklara ne kadar saglikli bi birey olarak yetistirbilceksiniz?
Maalesef o cocuklarin o ortamin icinde olmasi bile fazlasi ile etkileyecektir..

Sizin yerinizde olsam,birkere karşı bayanla asla muhatap olmam.
O olmasa başkası olur nasılsa ,eşinizin niyeti bu olduğu sürece.
Bebeğiniz var ve haklı olarak 2 kere düşünüyorsunuz ama lutfen mucizeler beklemeyin hayattan.
Hani demişsiniz ya,konuşmazsam eşimle yerin dibine giriyor falan diye
Yerin dibine giren adam,olay olduktan sonra sizinle tartışıp kızın yanına gitmez.
Sizin yapmanız gereken 2 şey vardı bana göre.
Ya döndüğünde cehennemin dibine kadar yolun var deyip,kapıyı kapatacaktınız.
Yada unutalım diye anlaştıysanız,bunu düşünmemeye çalışacaksınız.
Bu unutulurmu peki
Asla:olmaz:
Yıllar sonra bile sürer sancısı
Aslında verilecek karar bellide,biz kadınlar zorlaştırıyoruz sanırım bunu.
Yok çocuğum,yok yuvam derken
Değişen tek şey yıllar oluyor
Gerisi aynı tas aynı hamam hayata devam ediyor.

Back
X