bişey sormak istiyırum, eğer cevaplarsanız sevinirim....
şimdi bu aldatma olmadan önce eşinizde her hangi garip davranış sezdiniz mi veya tuhaf ve anormal şeyler oldu mu?
mesela cevapsız telefonların gelmesi, her yere ceptelefonu alması gibi vs veya eve geç gelmeler, soğuk davranamalar felan, birde çocuğunuz kaç yaşında merak ettim?
veya ne bileyim her hangi başka bir şeyler, nede olsa her şey güllük gülistanlıkken gidipte aldatayım karımı demedi bu adam, yoksa yanlış mıyım fisfisfis
eşimde hiç garip davranış olmadı.ben ailesi ile görüşmediğim için ayda bi yemek yemeye giderdi. cuma günü yine gitti ama annesine gitmeden önce bekar arkadaşlarının yanına uğramış sahildeyken kızlar gelmiş tanışabilirmiyiz demiş. cuma akşamı huzursuz oldum c.tesi çözdüm olayı. eşim o zamana kadar hiç ilgisiz davranmadı tlf her zaman ortada olurdu. arada sırada ona baskın da yaparım işyerine hiç karşılaşmadım. c.tesi tlf u sakladı. dışarı çıkıp arkadaşları ile mangal yapıcaklarını söyledi ona ulaşamadığımda arkadaşını aradım o zaman yanında olmadığını anladım ve şüphem de haklıydım ne yazık ki