Aldatıldım:(

amin.
yaşananları biliyorum.
o acıyıda. çünkü yanında arkadaşın gözünün önünde eriyor bitiyor.kolay değil gerçekten.

eşi çok yalvardı.1 seneye yakın peşinden çok koştu..ama o, asla kabul etmedi.....

umarım, bu mutluluğu devam eder.
çünkü çok kötü günler yaşadı ve bu mutluluğu hakketti.

çok güçlü ve tebrik edilmeyi hak eden bir duruş bu.

saygı duymamak mümkün değil. ama çocuğun ne yaşadığını bilemeyiz.
nasıl izler bıraktığını.
umarım sıfır hasarla atlatır bu ayrılığı.

eski eşi artık kesin akıllanmıştır. ama onun meyvelerini de artık bir sonraki eş yiyecek.
çünkü kaybı çok büyük olmuş.

bir defaya mahsus affedene de saygı duyarım.

yeter ki güçlü bir gerekçesi olsun...

çocuk iyi.
o evde huzursuzluk yaşamaktansa ,şimdi huzur içinde yaşıyor..
yok akıllanmadı.
ruslarla fink atıyor.
en son sinemada gördüm.
kızıl bir rusla...

tamam tamamkaydirigubbakcemile5
,hadii,herkes mutlu olsun.
kocalar aldatmasın.amin.:Saruboceq:
mutlu evlilikler yuvalar olsun.
oyyy.

bir rusla ortalıkta dolaşmayı kendine yakıştırabilen bi adamı da iyi ki bırakmış arkadaşınız.

ben erkek olsaydım onlarla en kötü ihtimalle yatak muhabbetim olurdu.

tabii kaybı büyük hafif şeylerle kendini oyalaması şart...

zaten bizi gördü utandı önüne baktı hep..
oysa arkadaşım dört dörtlüktür.
ya arkadaşımız ve kızıda olsaydı yanımızda diye bayağı bir düşündüktü...iyiki yoktu....
kız görseydi babasını kötü olurdu......
çünkü o sinemaya bazen hep beraber giderdik.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artık çocuk erkeğin garantisi!..(eskiden kadın erkeği eve bağlamak amacıyla doğururdu)
Garanti süresini uzatmak isteyen er kişi her sene çocuğu yenilemeli!..

ya arkadaşımız ve kızıda olsaydı yanımızda diye bayağı bir düşündüktü...iyiki yoktu....

işte ben de buna deli oluyorum.

beraber gidilen mekanlara bir rusla gelmekten hiç gocunmamış.

cidden çok kızdım.

bari yaşananlara saygısı olsaymış.

yok yok vallahi haketmiş tekmeyi o adam.

kızının görmesinden de mi imtina etmez bi adam yaa!

konu rus kadinindan acildi aklima geldi..esimin bi amca kizi var..oda 14 sene sonra ayrildi kocasi olacak heriften.o 1 deyil defalarca sans verip göz yummus esinin aldatmalarina...ama malesef cok tehlikeli bir hastaliga yakalandiktan sonra bosandi....neyseki kadinin hastaligi yenme sansi varmis yine...ama ayrildigi herifin durumu kötü...doktor herife demis yasama sansin cok az diye...

ha cocuklar annesine dedikleri söze bakin...anne keskem önceden ayrilsaydin..simdi daha mutluyuz sende daha mutlusun..cocuklarin 8-10 yaslari arasinda...1 tane cocugunuda hamileyken kaybetmis esinden kaptigi hastalik yüzünden..

ne alaka yaaaaaaaa
inanin bazi düsünceleri okudukca ben nerden geldim uzayda falanmi yasiyorum acaba diyesim geliyor
cocugu olmayan kadinlarla olanalar evliler ve bekarlar ne kadar sacma bir ayrim
kadin olmak sadece cocuk dogurmak demek midir yani
bu güven meselesidir birine asik oluyorsunuz güveniyorsunuz herseyinizle onun oluyorsunuz
her kahrini cekiyorsunuz iyi günde kötü günde binbir fedakarliklarla
ama o adam seni gidip baska bir kadinla aldatiyor baskasina dokunuyor baskasini öpüyor baska birisini kokluyor bunun özrü olurmu geri dönüsü olurmu pismanlik yasanmis seyleri yasanmamis kilarmi
evet benim cocugum yok ben anne degilim
ama bir degil 10 tane cocugum olsa yinede baska bir tene dokunmus o elleriyle artik bana dokunamaz
benim midem kabul etmiyor böyle seyleri
ayni seyi ben yapsam benim esim beni affedermi aslaaaaaaaa
öyleyse bende onu aslaaaaaa affetmem

Artık çocuk erkeğin garantisi!..(eskiden kadın erkeği eve bağlamak amacıyla doğururdu)
Garanti süresini uzatmak isteyen er kişi her sene çocuğu yenilemeli!..

Bu zihniyeti de anlamış değilim zaten...Çocukların garanti olarak görülmesi...

O zaman eşini garantiye almak isteyen adam eşini hamile bıraksın,çocuk doğsun büyüsün sorunlar tekrar baş göstermeye başlayınca tekrar ikinci çocuğu yapsın ki eşi,
ayrılma taraftarı olmasın...

Bir nevi çocuk ayak bağı olur boşanamaz hiç değilse şeklinde düşünüyorlar.

Eskiden demişsin arkadaşım ama hala var böyle kadınlar kocasını eve bağlamak için çareyi çocuk yapmakta arayan ve sonra pişman olan çocuğuyla ortada kalan..

Yazınız gayet güzel, yalnız şu iki yere katılmıyorum.

Kadınlar bir değil doğru, ama saydıklarınızın dışında çok aşıktır ama aldatılmayı affedebilr. Sadece maddi ihtiyaç ya da eşimi ona buna yedirmem gibi düşünceleri olmayabilir. Aşıktır, aldatıldığını öğrenir ama devam eder belki eskisinden daha mutlu olurlar...

Affedilen bir daha tekrarlar da sadece bir genelleme, arada bir çok istisna çıkabilir. Lütfen insanların farklı farklı olduğunu kabul edin. İnsanlar hata yapar, pişman olur, bir daha tekrarlamaz veya hata yapar umrunda olmaz devam eder... Herkese aynı gözle bakmayın.

benim düşüncem bu şekilde
siz benim düşüncemi zaten 1-2 sözle değiştiremezsiniz
ben kendi düşüncemi belirtmekte serbestim burda

çocuk iyi.
o evde huzursuzluk yaşamaktansa ,şimdi huzur içinde yaşıyor..
yok akıllanmadı.
ruslarla fink atıyor.
en son sinemada gördüm.
kızıl bir rusla...

Adam şu anda bekar ise, bir bayanla sinemada olması suç mudur? Rus olması mı problem, her Rus kötü kadın mı?
Sizin arkadaşınızın da hayatında biri varmış sonuçta, öyle değil mi..

ne alaka yaaaaaaaa
inanin bazi düsünceleri okudukca ben nerden geldim uzayda falanmi yasiyorum acaba diyesim geliyor
cocugu olmayan kadinlarla olanalar evliler ve bekarlar ne kadar sacma bir ayrim
kadin olmak sadece cocuk dogurmak demek midir yani
bu güven meselesidir birine asik oluyorsunuz güveniyorsunuz herseyinizle onun oluyorsunuz
her kahrini cekiyorsunuz iyi günde kötü günde binbir fedakarliklarla
ama o adam seni gidip baska bir kadinla aldatiyor baskasina dokunuyor baskasini öpüyor baska birisini kokluyor bunun özrü olurmu geri dönüsü olurmu pismanlik yasanmis seyleri yasanmamis kilarmi
evet benim cocugum yok ben anne degilim
ama bir degil 10 tane cocugum olsa yinede baska bir tene dokunmus o elleriyle artik bana dokunamaz
benim midem kabul etmiyor böyle seyleri
ayni seyi ben yapsam benim esim beni affedermi aslaaaaaaaa
öyleyse bende onu aslaaaaaa affetmem

Aldatmak cinselliği de içeriyorsa (sadece öpüşmek de buna dahil) apayrı bir konu. Ben de o durumda affetmeyi düşünemem. ılişkime devam etmek istesemde, en özel anlarımızda "şunu da yaptı mı, nasıl öptü" falan gibi düşünceler aklıma gelir, kahrolurum, ayrıca tiksinirim. "Demek benim bir özelliğim yokmuş, bu adam için herhangi bir beden yeterliymiş" derim ve zaten ilişki hırgür içinde kendiliğinden biter. Ayrıca sadece duygusal boyutta yaşanmış olsa da, bazen bitirmek gerek evliliği. Evlilikte sevgi kalmamışsa, adam karşı tarafa gerçekten değer vermişse, resmen "evlilik içinde ilişki" yaşamışsa o halde böyle bir evliliğin de kurtarılmasına gerek yok.
Ancak bazen erkekler sırf "oyun olsun" diye, bazen aileye yeni bir bebek katıldığında "çok bunaldıkları için" mesajlaşma,mailleşme boyutunda bir heyecan yaşayabiliyorlar. Ödeyecekleri bedeli önceden hesaplamıyorlar, göze almıyorlar. Bir başlayıp, arkası gelebiliyor. Doğru mu yapıyorlar, ASLA! Ama işte bu gibi durumlarda (eğer çocuk varsa) iyi anlayıp, dinleyip bir şans verilebilir. ıhanetten önce evlilik nasıldı, devam ederse evlilikte sevgi olacak mı ve eş gerçekten pişman mı. Bu parametreler önemli. Baba sevgisinden uzak büyümek özellikle kız çocukları için tehlikeli. Yaşadığım için biliyorum. Sanıyorsunuzki, erkekler cinsellik olmazsa sizi sevmez. Erkek sevgisi sadece cinselliktir. Yani demek istediğim, nasıl ki kullanılan ilaçların yan etkisi var, ama kullanırız çünkü faydası daha çok. Bunun gibi.. Evliliği sürdürmenin olumsuz yanları var, ama devam ettirmenin daha doğru olduğu durumlarda olabiliyor. Ve ayrıca bildiğiniz şeytan, bilmediğiniz şeytandan iyidir. Örneğin en azından ofisteki arkadaşı ile ilgili bir fantazi kurmamış erkek yoktur, buna emin olun. Ha yapar yapmaz, o ayrı.

Son düzenleme:
Adam şu anda bekar ise, bir bayanla sinemada olması suç mudur? Rus olması mı problem, her Rus kötü kadın mı?
Sizin arkadaşınızın da hayatında biri varmış sonuçta, öyle değil mi..

olay öyle değil.
boşanmaya götürende bir rustu...
sonra o boşanma döneminde renk ,renk ruslarla görüldü , konuşuldu.

o yanındaki rusunda o boşanmaya sebep olan olduğunu düşünüyoruz.
çünkü kızıl saçlı olduğu biliniyor,boşanmasına sebep olan ukraynalının..
olayı bilip bilmeden konuşmazsanız sevinim.
her şeyi detayına kadar anlatacak değilim size.
ayrıca,hayatında biri var tabii.ne alakaysa artık.
olmasınmı .:delphin:..

canım benimde yakında 1 yaşında olucak bir oğlum var.
babasıyla araları muhteşem.
amaaa şunu söylemeliyim ki senin yaşadıklarını yaşamış olsaydım 1 dk.onunla aynı yerde durmazdım.
eşini,çocuğunu düşünen insan saçma sapan davranmaz.
başka kadının yanındayken gece sizi nasıl yanlız başınıza bırakıyor.
çok sinirlendim eşine.
ablamda aynı durumu yaşadı,ve 2 hafta önce resmi olarak ayrıldı...
9 yaşında çocuğu var.
bu saatten sonra anne evine dönemez tabi dönsede rahat edemez.
çalışıyor ve oğluyla kendi evlerinde yaşıyor.
ailenin ne dediğini merak ettim,haverleri vardır dimi?
huylu huyundan vazgeçmez hayatım,hiç çabalayıp kendini yıpratma...

olay öyle değil.
boşanmaya götürende bir rustu...
sonra o boşanma döneminde renk ,renk ruslarla görüldü , konuşuldu.

o yanındaki rusunda o boşanmaya sebep olan olduğunu düşünüyoruz.
çünkü kızıl saçlı olduğu biliniyor,boşanmasına sebep olan ukraynalının..
olayı bilip bilmeden konuşmazsanız sevinim.
her şeyi detayına kadar anlatacak değilim size.
ayrıca,hayatında biri var tabii.ne alakaysa artık.
olmasınmı .:delphin:..

daha ne detay kalmış ki anlatacağınız... :hulya: hem ben detay sormadım, sadece bekar insanların sevgilisi olmasında sorun görmediğimi belirttim. Adamın kızı görse ne olacak? Annesinin sevgilisini görmüyor mu kızı? Her iki durum da neticede çocuk psikolojisi için mutluluk verici değil. Çocuk ana-babayı bir arada ister.Ama olmuyorsa ve yollar ayrılmışsa her 2 tarafta özgürdür artık. Neyse, burada olmayan insanların hayatını konuşmak doğru değil. Tekil örnekler zaten anlam taşımazlar.

ipek yazdığın hemen hemen her yoruma imzamı atabilirim.

o derece örtüşüyor fikirlerimiz.

ayrıca şu "bildiğiniz şeytan, bilmediğiniz şeytandan iyidir" cümlesi beni benden aldı yani :))

çok üzüldüm keşke evliyken aldatanlara çok büyük cezalar verilseydi mesala idam gibi o zaman korkularından belki yapmazlardı benim en hassas olduğum konu ne kadar bencil bir insan eşiniz sizi düşünmüyorda o küçücük masum çocuğunuda düşünmüyor ALLAH ıslah etsin evliliğinizde güven problemi oluşmuş devam etseniz bile ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum bencede devam etmeyi düşünüyorsanız psikolojik destek alın derim yoksa çok zor bir hayatınız olur çocuğunuz ve sizin için en doğrusu neyse ona karar verin ALLAH yardımcınız olsun

kesin olmalıydıııı kesin

Back
X