Aldatıldım...

sudesayan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2011
12
0
36
İstanbul
10 senelik evliyim, kocam hem sanal alemde hemde gerçek alemde aldattı ve ben yakaladım. Savunma olarakta bana heyecan aradım ve kadınlık yapmadın gibi bir cevap verdi...
Boşanmayı düşünüyorum hatta bu kararı aldım bile, ama ilköğretim çağında bir çocuğum var, ne yapacağımı bilmiyorum.

İçimde çok büyük öfke var kocamdan ve diğer kişilerden intikam almak istiyorum, ne dersiniz?

yüzsüzlüğünde bu kadarı yani.....o çok erkeklik yapmış defet gitsin kendine kadın bulsun .....ozman anlar kıymetini tabi anlarsa.....aldattığı kadın hayat kadını flnmı yoksa evli adamlara pençe takan tiplerdenmi???

geçmiş olsun. ben sana saygı duyuyorum, haklısın. bende çok sıkılmıştım zaten senden diyip ayrılın. her halde başka bişi demeniz koymaz eşinize bu kadar :)) umursamaz olun. intikam vs. onlar sizden nefret etmesini sağlar. sizi onun iyi, fedakar zor gününde yanında olan hatırlasın. her pişman olduğunda aklına gelsin. kendini hint kumaşı sanmasın.

kadınlık yapmadınmışmış, konuşmak anlaşmak iletişim kurmak diye bişey var peki bunları biliyomu kendisi
çocuğuna herhalukarda bakmak zorunda ister evli kalın ister ayrılın, umarım çalışıyorsundur

düşünmene bile gerek yok.çok onur kırıcı ve aklından bi ömür asla çıkmayacak unutulmayacak kadar önemli hassas bir konu...evliliğin yapı taşıdır temelidir zaten sadakat ve eğer o bitmişse üzerine dikilen katlarda biranda çöküverir...

Yaaa şu erkeklerden bazen nefret ediyorum. Kendi yaptıkları iğrençliği savunurken karısını suçlu gösteriyor ya pes yani.
İllaki hatalarına bir kılıf bulacaklar.
Eşine yapacağın en iyi intikam onsuz çocuğunla tek başına ayakta olman bence. Bunun için maddi manevi şartların müsaitmi bilmiyorum ama inan başka diyecek şey bulamadım.

öncelikle sakin ol ve sakın sonradan pişman olacağın birşey yapma! eğer intikam almak istiyorsan sadece sessiz sedasız onu hayatından çıkar, hayatı zindana döner diyemem ama seni her hatırına getirdiğinde kafayı yer.

Bir mesleğim var ama şu sıra çalışmıyorum,çocuğuma tek başıma bakabilir miyim elbette ki...Ama maalesek ki çocuğum ikimizede çok düşkün ve bu durumdan olumsuz etkilenme olasılığıda çok yüksek, bir tek bu noktada tıkanıyorum ben

kaç yaşında canım çocuk, erkekmi kızmı

Son düzenleme:

Aslında olaylara çok sakin yaklaşıyorum bu da onu şaşırtıyor tek dediği sen haklısın ne yapmak istiyorsan onu yapalım, 10 sene sonra ilk defa böyle bir şey yaptım,pişmanım falan filan laflar...

Tek suç adamda mı ya kadınlar ne olacak onların yaptıkları yanlarına kar kalacak mı? Ki bu kadınlar evli olduğunu bile bile yazıştılar...

kocanızın suçunu hafifletmeye çalışmayın :)) siz kadınları tanımıyorsunuz. muhatabınız eşiniz. %100 eşiniz suçlu.

Ben adamın suçunu hafifletmeye çalışmıyorum ki aksine diğer kadınları cezalandırmak öfkemi kusmak için bahane yaratıyorum kendime...
Adamın yaptığına karşılık alacağı ceza belli boşanma...

Boşanma sonrasında tabikii herkes kendi hayatına yeniden yön verecek ve yaşamaya başlayacak bu kaçınılmaz ama ahhh o çocukkk ne olacak

Bir ara evli kişi ile bir şeyler yaşamak hapis suçuydu.Bilişim suçları diye bir bölüm var artık poliste.İsterseniz o insanlar için de bir ceza olabilir mi ya da onlara da manevi tazminat davası vs açabilir misiniz ne kadar yıpratabilirsiniz öğrenin iyi bir avukattan.

sorunlu bir evde büyüyen çocukla, kavgasız gürültüsüz bir evde büyüyen çocuk çok daha iyi olacaktır.

Katılıyorum..

Esinize her baktıqınızda aldattıqı aklınıza qelecek we zaman qectikce tekrar tekrar önünüze qelecek bu konular.

Eskisi qibi olmaz hep ona bir qüwensizlikle yaklasacaksınız bu da sizi zamanla yıpratır.

Cocuqun mutsuz bir ewde büyümesindense, huzurlu bir ewde yasaması, olaylardan etkilenmemesi icin en iyisi yolları ayırmak..

ben 23 yasımdayım annmele babam ıkı sene once ayrıldılar. ınanınkı buyuk yasta cok cok daha zor. en yakın arkadasmının annesı ve babası ılk okuldaydık ayrılmıslardı ama ınanın sımdı ıkmızde aynı yastayız ve aynı seyı yasadık onda hıc bısı yok. ben yaralandım. buyuk yasta olunca ınsanlara ılıskılere guvenın gıdıyoo. ama kucukken ıkna olmak cok cok daha kolay kı benım de en kucuk kardesım 8 yasındaydı o zaman sımdı bakıyorumda o cok daha cabuk uyum gosterdı herseye... amaaa gel gelelım haddım degıl evlıde degılım yasımda kucuk ama bosanmayın derım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…