Aldatıldım...

Canim arkadasim,gecmis olsun diyecem ama gecermi hic bu kirginlik....

ya bu ne bicim mantiktir?kadinlik yapmadin bir arkadasin dedigi gibi insan konusarak hal eder herseyi,neymis efendim sen suclusun birde,ya ne kadar yüzsüz bir cevaptir bu?

peki o erkekligini yapmismi oluyor gidip baska kadinlarla birlikte olunca???kendini erkek adam mi saniyor??

canim bencede intikami en iyisi kenara birak bence bazen susmak en iyi silahtir!!!

yani bosanacaksanda sen yüceligini gösterirsin eger intikami falan almazsan utansin ömrü boyunca,tabi yüzü utanmaya olursa!!!

bu erkekler saniyormuki hep iktidarlariyla kalabileceklerini???

düsünsen onda bir iktidarsizlik falan olussa sanki sen gidip diyeceksi aaa yok sen erkekligini yapamadin.......

Allahınızı severseniz, bu durum adama kafayı bile yedirir. bu kadının içi hiç rahat olmayacak. her seferinde bu onursuz davranışı aklına getirecek. bu durum evliliğe yansıyıp çocuğu perişan etmeyecek mi sizce? benim annemle babamın başına gelmedi böyle birşey ama babam annemi ruhen çok yıprattı ve biz çok etkilendik. şimdi olgunluk evresindeler ama brnim içimden atamadığım gizli bir nefret vardır onlara karşı. keşke boşansalardı... yemin ederim ikisine ayrı ayrı aynı severdim

bakıyorum herkes boşanma taraftarı..erkekler maalesef böyle... onların yapısında var... aldatılmayan kadın yok gibi bişey... ama boşanmak sonra başka biriyle evlenip aynı sorunları yaşamak... bu arada çocuk da var tabi..onun ruh hali..bence hangi yaşta olursa olsun ayrılık her çocuğu her bireyi etkiler... ama ayrılsanda ayrılmasanda aranızdaki problemi çocuklara yansıtmamak.. sorun ikinizin arasında..cocukları pinpon topu yaparak herkes kendi tarafına çekmeye çalışırsa o zaman sorunlar başlar bence..sen kendini nasıl huzurlu hissedeceksen öyle davran..

kadınlık yapmamak tam olaak nedir? 10 senedemi anlamış bunu yapamıyosan boşansaydı senden, köşeye sıkışınca hep aynı laf sende ona desene sende bana kocalık yapamadın bir gün bile beni tatmin edemedin orgazm nedir bilmiyorum diye, belki bu lafları ayıp bulabilirsiniz ama kendi hatasının sorumluluğunu bile eşine yıkmaya çalışan helede bunu bel altı vurarak yapan bi adama başka bişey denmez

geçmiş olsun çok zor ve üzücü bir durum erkeklerin ilk suçladığı sey maalesef kadınlığımız oluyor,erkeklikten haberleri varmış gibi ben senin yerinde olsam süründüre süründüre affederdim birkere bir hata yapıp yüzü düşerse ipler senin elinde olur kırılan gururunu koz olarak kullan bence arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…