Aldatildim :(

belkide dogru soyluyor bilemiyorum ki simdi :44::44:
bi sans daha verip gözlemlesenmi acaba,sen ne yapmak istiyorsun cnm ?

bilmiyorum canim cok karisigim ya hem gercekten yapmissa artik baska maille yapar onlem olarak napicagimi gercekten bilmiyorum icimdeki suphenin tamami bitmesi lazim icimdeki supheyi tamamen bitir yoksa vu iliskiye devam edemem diyim mi
 

böle konularda direk mevzuya arkadas yapti kaydetti vs.yalanlarini kullaniyorlar,kim dogru soyluyor kime inanalim simdi
 

Haklisin canim iste bana bunu kanitlamali icimdeki supheyi bitirmeli yoksa bu iliskiye nasil devam ederim ben
 
bilmiyorum canim cok karisigim ya hem gercekten yapmissa artik baska maille yapar onlem olarak napicagimi gercekten bilmiyorum icimdeki suphenin tamami bitmesi lazim icimdeki supheyi tamamen bitir yoksa vu iliskiye devam edemem diyim mi

neyi nasil kanitliycak ki arkadasini aramani istiycek ya onceden sozlesmislerse yani herseyin altinda bi suphe var simdi
 
ya simdi seni yonlendirmekte istemiyorum
ama biraz daha sessiz kal merak etsin bence:26:

Tmm canim hicbiy dusunemiyorum ne demem gerekiyo napmam gerekiyo o yuzden yardima ihtiyacim var gercekten cok sagol canim cokk

Son mesaja cevap atmayinca beyse konusmak istemiyorsan konusma dedi cevap vermeyecegim belki biraz konusmamamz daha iyi olur bende azcik kafami toparlarim
 
Son düzenleyen: Moderatör:

bencede biraz sessiz kal,
hem suclu hem güclü
 
Artık yeni yalanlar bulsunlar ya :S
Görünen o ki seviyorsun ama belli etme gider yap ) ama kesin cümleler kurma arada bırak )
 
off çok klasik bir yalannn ya arkadaşı yada kuzenler yapar zaten böyle durumlarıı ben olsaydım hiç dinlemezdim bilee hadii canım hadii canımm benle vakit kybetme sitedekii üyeliğine bak sen onlara layıksın zaten derdim.Hiç cvp bile vermezdim.Üstüne üstlk sizde beni suçluyor inanmıyorsun diye diyorsunuz.Allah aşkına inanılacak bir tarafımı var yanii.
 
canım ya bu şekilde yazmak istemezdim ama ne kadar geniş kapsamlı düşünen biri olsamda bu konuda düşünemiyorum.bir çok arkadaşın dediği gibi inanmak istiyorsun.kolay değil hele senin yaşında biliyorum.hadi arkadaşı yapmış.kusura bakma ama madem ortaya çıktı.niye silinmedi o üyelik.tabii inkar edecek bu en kolay yol.devam etsen bile yıpranacaksın.bende benzer bir durum yaşadım ve sevgili sevgilimin erkek arkadaşlarından biri yeri geldi bariz bir şekilde bu senin şu yaptığınada inanır dedi.benimde jeton düştü.garip bir espiri anlayışı işte.nasıl kaldırmış böyle bir espiriyi.arkadaşına gösterdiği rahatlığı sana nasıl gösteremiyor.şaka olsaydı ve bunu çok sıradan bulsaydı sana direkt bağırırp çağırmazdı ne bileğim gülerdi.yaşadım diyorum .çok kötü olaylar yaşadım zamanında.o boşluktan edindiğim biriydi.ondan edindiğim bir tecrübe.devamı gelecektir bunun.madem girebildin iyice yoklasaydın madem.mesaj gönderenlere dönseydin.iyice yokla bence o hesabı.bildiğin adresten mi girrimse tam mantıklı duruyor ama senin jigolo sitesinde ne işin olacaktı.hadi bir şekilde buldun o zamanda böyle dersin olmuştur.
 
Evet arkadaşımda yakalamıştı sevgilisi bahane bunlar..arkadaşım yaptı demişti hatta arkadaşını bile ayarlamış sonradan itiraf etti ama binbir pişman bu adam bide üste çıkıyo sende bırakta görsün bakalım.Kolay değil evet ama o böyle diyince sen hemen kaybetmeyeyim onu diye korkup inanacaksın diye düşünüyor.Allah sabır versin canım anlıyorum seni.
 
çok üzülüyorum ya aldatılmalara
aldatıpta üste çıkmaya çalışanlara XXL UYUZ OLUYORUM!
 
[SUB]İ[/SUB]

İs ariyodu iste bak sana is buldum falan diyip kaydetmis guya

Benim erkek arkadaşımında büyümeyen saçma arkadaşları vardı onlarda şaka olsun diye böyle bi siteye kayıt mı ne yapmışlar sevgilime ama ben yakalamadım kendisi bana ya bunlar saçma sapan böyle bişey yapmışlar diye söylemişti gülüşmüştük hatta senin erkek ark. arkadaşı açmış olsa neden böyle sert tepki veriyor madem .suçlu insan hep zaten direk bağırır çağırır.Madem ortada böyle şaka maka yaptıklarıbirşey var sen yanlış anlamışsın dimi adam gibi açıklasın.Seni kandırmasına izin verme üzdürme kendini
 
Canım bütün konuyu, cevaplarını, yazılanları baştan sona okudum.
Öncelikle şunu söylemek isterimki, erkek arkadaşın yalan söylüyor.
Hiçbir arkadaş, şaka amaçlı dahi olsa, oraya üyelik açtıktan sonra asla cep telefonu numarasını yazmaz.
Hadi yaptı diyelim. Siz 5senedir bir ilişki içindeymişsiniz, bu tür ilişkilerden genellikle ciddi olur. 2 - 3 aylık bir ilişki olsa tamam, adam söylememiş ne gerek var söylemesine falan dersin ama uzun süreli bir ilişkiniz varken bir erkeğin aklına gelecek ilk şey "Seda görürse kıyameti koparır" düşüncesi olur. Dolayısıyla gelir, "böyle böyle arkadaşım böyle birşey yapmış aşkım" falan diye haberdar eder seni. Ayrıyeten kendisi yapmamış olsaydı eğer, ordan telefon numarasını sildirtirdi arkadaşına. Hadi kendi yapmadı diyelim, o telefon numarası hala duruyor, demekki o da dünden razı anlamına gelirki bu da beter birşey. Yani bu adamdan asla sevgili/eş/aşık/dürüst bir insan vs... olmaz. E sen daha sevgilisin. Ne evlilikler bitiyor bu sebeplerden. Sevgiliyken bunu yapan evliyken çok afedersin başkalarının koynundan çıkmaz.
Şu an seni çok iyi anlıyorum inan ki. Hep içinde "o yapmamıştır, ya o yaptıysa" hissi var. Biz kızlar, hep inanmak istediğimiz şeylere inanırız. Sen de şu an en çok ona inanmak istiyorsun, ama emin ol inanırsan, çok uzun değil kısa bir süre zarfında bu adam seni aldatacak daha beter şekillerde. Haa aldattıktan sonra nolcak onu da söyliyim, yakalanırsa üste çıkıcak, "işine geliyorsa"lara vurucak. Yakalanmazsa da böyle devam edicek ve günü gelicek senden ayrılıcak ama emin ol yüzde yüz ayrılıcak. Ve sen olan biteni ilişkiniz bittikten sonra öğrenip kahrolacaksın.
Sen seç, ya şimdi daha hasarsız bir şekilde kendin ayrılırsın, gururun sende kalır ve bu acıyı bir kere yaşarsın.
Ya da ayrılmazsın, onunla ilişkinin devam ettiği her an, için içini yer, şüpheden kudurur, defalarca aldatılır ve gururun incinmiş, kalbinde ağır yaralarla binlerce kez acı çekersin.
Ama emin ol zararın neresinden dönersen kardır. Ayrıca eğer onu affedersen, bu adam elinde hiçbir kanıtın olmadan onu affettiğini görecek ve "bana deli gibi aşık, ne yaparsam yapayım seda cepte" diyecektir.
Emin olki değmez. 23yaşında genç bir kızın hayatını mahvetmesine değmez.
Nolursun kendin için en iyisini yap.
 
Canım bir konuyu unutmuşum.
"senin bildiğin e-mailimde böyle şeyler yapmam, salak mıyım" konusu. Erkekler çok basit düşünürler, ve bu tür ayrıntılara hiç dikkat etmezler. Bu yalanda en bilindik yalanlardan biridir. Düşünür düşünür, en son bunu bulur erkek adam. Hatta konuda hiçbir kanıt geçmeseydi, sırf bu lafı söyledği için ayrılırdım ben sevgilimden. Unutmadan, senin bildiğin emailde böyle şeyler yapmıyorsa, senin bildiğin emaille arkadaşının üye olduğu siteye bakabileceğini de bilir ve önceden söylerdi.
Nasıl bir insan olduğu, seni ne kadar sevdiği vs. hiç önemli değil emin ol. En yapmam diyeninde bile beklenilebilir. Sonuçta titanic bile battı değil mi ? :/
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…