belkide dogru soyluyor bilemiyorum ki simdi :44::44:
bi sans daha verip gözlemlesenmi acaba,sen ne yapmak istiyorsun cnm ?
ya ben bu siteye bi süredir üyeyim ve konulara bakıyorum mesela birinin sevgilisi msn den ,faceden yada mailden başka bi kızla konuşuyor sevgilisi yakalayıncada ben aptalmıyım niye bildiğin hesaptan konuşayım arkadaşım yapmıştır diyor.. biçok arkadaşımızın açtığı konuda bunu gördüm. yanlış anlama sevgilin yalancı demiyorum ama bütün erkekler aynı şeyleri söylüyor gibi geldi bana
ya ben bu siteye bi süredir üyeyim ve konulara bakıyorum mesela birinin sevgilisi msn den ,faceden yada mailden başka bi kızla konuşuyor sevgilisi yakalayıncada ben aptalmıyım niye bildiğin hesaptan konuşayım arkadaşım yapmıştır diyor.. biçok arkadaşımızın açtığı konuda bunu gördüm. yanlış anlama sevgilin yalancı demiyorum ama bütün erkekler aynı şeyleri söylüyor gibi geldi bana
bilmiyorum canim cok karisigim ya hem gercekten yapmissa artik baska maille yapar onlem olarak napicagimi gercekten bilmiyorum icimdeki suphenin tamami bitmesi lazimicimdeki supheyi tamamen bitir yoksa vu iliskiye devam edemem diyim mi
neyi nasil kanitliycak ki arkadasini aramani istiycek ya onceden sozlesmislerse yani herseyin altinda bi suphe var simdi
Evet canm cikamiyorum isin icinden hic mesaj atmiyim mi o zaman
ya simdi seni yonlendirmekte istemiyorum
ama biraz daha sessiz kal merak etsin bence:26:
Tmm canim hicbiy dusunemiyorum ne demem gerekiyo napmam gerekiyo o yuzden yardima ihtiyacim var gercekten cok sagol canim cokk
Son mesaja cevap atmayinca beyse konusmak istemiyorsan konusma dedi cevap vermeyecegim belki biraz konusmamamz daha iyi olur bende azcik kafami toparlarim
bencede biraz sessiz kal,
hem suclu hem güclü
Evet canim yani arkadasi yapnis bile olsa azcik empati kurup kendisini benim yerime koymasi lazim . Canim cok sagol yardimin icin
rica ederim canim ALLAH SONUNUZU HAYIR EYLESIN(AMIN)
Artık yeni yalanlar bulsunlar ya :S
Görünen o ki seviyorsun ama belli etme gider yap) ama kesin cümleler kurma arada bırak )
[SUB]İ[/SUB]
İs ariyodu iste bak sana is buldum falan diyip kaydetmis guya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?