sen mesaj atma sakın .o ıllakı arayacaktır .
sevgılın suan da ,herseyı acıkladım savunmamı yaptım .topu da sıze atmanın verdıgı rahatıkla su anda .
sız sakın cevap vermeyn .
aradıgın da da yazdıgı mesajı aynen ıletırsın '' gerısını bana bırakıyormussun yaa,o zaman tamam ben kararımı o gun aldım zaten ve bıtırdım '' dersınız .
sonra ne arayın ne de mesaj atın .o ıllakı arayacaktır .ama dedıgım gıbı 2-3 gun hıc bır sekılde cevap vermeyın.
canım benim ya kıyamam :26:nedense ben ayrıl diyemiyorum çünkü 5 yıllık bi ilişkiyi bitirmek çok zor çok iyi bilirim acısını..tek önerim asla arama.eğer sen arayıp msj atarsan bu noktadan sonra ilişkide ipler onun elinde olur..ne yaparsam affedecek hesabı..üste çıkmış bide seninki..söylediği bahanede bana inandırıcı gelmedi.. en zoruda artık sen ona güvenmeyeceksin doğruda söylese acaba diyeceksin..şimdilik bişey yapma biraz sakinleş sonra ne yapacağına karar ver.ayrıl demek burdan çok basit beş harf yazar geçerim ama sonrasında sen acı çekecekin iyi düşün kararrını sen ver..
insanogluyuz,bazen yalanda soylerız,dedıkoduda yaparız falan fılan herseyın affı olabılır ama ıhanetın asla,herhangı bıseye ıhent eden ıflah olmaz hayırda gelmez ugrasmayada degmez.tabı aldattıgından emınsenız..
İste bana guvenmiyorsun sen ben sana aciklamasini yaptim gerisi sana kalmis diyerek kenara cekildibunun guvenle alakasi var mi ki kim gorse ayni benim gibi dusunmez mi
Bende supheci bir insanim aslinda en son beni arama mesajlarinida okumuycam dedim oda anlattim sana dogrusunu gerisi sana kalmis dedi napim nasil bir tepki verim yada susuym mi hicbisey dusunemiyorum
Anlattığınız ölçüsünde ben aldattığına inanmıyorum; ama iyi bişey yapmadığıda kesin..
O sitelerde şakalaşmak yerine daha farklı muziplikler yapsınlar.
Telefon numarasını yazabilme cesaretinde bulunmuş üstelik, kaç kişi tarafından arandı ?
Yani aldatmadı ama saygısızlık var.
Bir süre oluruna bırakmanız en doğrusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?