aldatıldım:((

MERITAMEN

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
8
0
16
Malatya
esımın sık sık ıs seyahatlerı olur en son yurt dısına gıttıgınde bara gıtmıs ve orda kızlarla fotolar cekılmıs sarmas dolas ve bunuda gızlı actıgı facebook hesabında paylasmıs o facebook hesabı uzerınden baska kızlarlada konusmus tesadufen gordum bunları acımı nasıl hafıfletıcem bıdaha nasıl ınanıcam o gecenın sonunun nasıl bıttıgını hıc bı zaman ogrenemıycem bununla nasıl yasıycam

ne demek nasil yasayacagim
tabi ki yasamayacaksin bosanacaksin bunlar kabul edilir seyler degil
resimleride kaydet yüzüne vurursun

Canım benim ya
Aynı şey benim başıma da geldi biz henüz 1 senelik sevgili olduğumuz için o zaman affettim.
Ama aslında affetmek diye bişey yok bunu öğrendim geri kalan 3 senede
Çünkü affetmiyorsun acın dinmiyor kafandaki sorular sebepler sonuçlar nedenler bitmiyor.
Acı katlanarak büyüyor,Sadece unutmuş gibi davranıyorsun hiç olmamış gibi ama affetmiyorsun.
Onun yüzüne baktığında aradan kaç sene geçerse geçsin yaşadıkların gözünde canlanıyor.Ona çatıyorsun ilişkiyi yıpratıyorsun daha da fazla.
Ama ben ondan vazgeçemedim bunlara rağmen o günden sonra hiç bir hatasını görmedim ama hergün aynı acıyla yatıyorum aynı acıyla kalkıyorum.Derler ya güveni kaybetmek kolay kazanmak zor diye aynen öyle 3 sene geçti aradan ve şuanda bile aynı huzursuzluktan tartışma içindeyiz.
Şimdi aldatılmış ve affetmiş biri olarak sana nacizane tavsiyem şu affetmek istiyorsan kimseye anlatma kimseyle paylaşma çünkü gün geliyor yüzüne vuruyorlar ona karşı cephe alıyorlar seni dolduruyorlar,2.si gerçekten affedilmek isteyip istemediğini anlamaya çalış çünkü umursamaz tavırlarda ise yine aynı acıyı yaşatacaktır,3.süde gerçekten affedilmek istiyorsa bütün detayları öğren anlatsın yoksa yıllar boyu hayalinde canlandırıyorsun şöyle mi oldu böyle mi oldu acaba diye

Allahtan sabır diliyorum sana canım Şuanda bunları yazarken bile gözlerim doldu.Ölüm acısı kadar zor bununla yaşamak çünkü affettiğin zaman bu acılarla hep baş başa olacak sensin

Eşinize hesabını sormayı düşünmüyorsunuz sanırım :44:
gecenin sonu belli detaylar sizi üzmekten başka bir işe yaramaz..

Anlamadım bu gizli facebooku fotoları nasıl gördünüz? Bir de bu yazıp çıkmak nedir ya..

yasamayan anlayamıyor zaten cnm hıslerıme tercuman olmussun suan ıhtıyacım olan tek sey zaman ve sabır tavsıyelerın ıcın tesekkur ederım uymaya calısıcam

neden kadınlarımız böyle durumları hazmetmek ıcın buyuk bır caba sarfedıyorlar hıc anlamıyorum !!!! o cok guzell yapacagını yapıyor yasayacagını yasıyor siz de acısını cekıyorsunuz ne ala memleket ohhhh

o fotoğrafları, seni aldattığına dair bütün kanıtları topla adama boşanma davası aç hemen. sonra da donuna kadar al o pisliğin. al ki senin aptal olmadığını anlasın pişman olup yalvarsın, hem diğer erkeklere ibret olur.

Sanırım cleopatracat söylenebilecek her şeyi söylemiş.

=(

çok zor , boşansanız bir dert affetseniz bir dert . bana sorarsanız boşanmayın ama affetmeyinde . İnşallah öle bir vicdan azabı yaşasınki her nefesi kursağında düğümlensin .

yok artıkya bunun affımı olurmuş .bir kere yapan herzaman yapar.seni sevmıyorki aldatmış gecenın sonuda belli.bu adamdan kaç kurtul bence
zaten hiç bir kadın affetmese böyle densizlikleri hiç bir erkekte aldatamaz çok kızıyorum aldatanada affedenede ıkısıde ahlak dışı şeyler bana göre

hayır hem bir halt ediyorsun hem de bunu marifetmiş gibi gizli saklı hesaplarından paylaşıyorsun. canım biliyorum bunu söylemek çok zor ama ayrılıktan başka çözüm yok gibi sizin için.

gecenin sonu nasıl bittiği belli değil mi sizce de , ama ınsan ınanmak ıstemıyor sızı kınamıyorum ama ımkanınız varsa boşanın farklı facebook hesabı felan hoş şeyler değil üstelik bir cocugunuz da var sıze bunları yasatmaya hakkı yok, ben olsam fotografları kaydederdım boşanma davası acardım bıde tazmınat davası acardım cocugunun nafakasını da söke söke alırdım..
Rabbim gönlünüze ferahlık versin..

evet ıhanetın affı olmaz olmamalı basit bir şey değil ama hiç bir zaman büyük konuşmamalı ınsan....

bilmiyorum ama benim için gecenin nasıl bittiği değil nasıl başladığı da ayrılmaya yeter şu durumda.hakkınızda hayırlısı olsun çok üzücü

oda gerizekalıydı zaten kızım erkek milletinin ne olduğunu çözemedin mi hala gider noterdeki çocuğu verir 400-500 bişi tüm mal varlığını tanıdık bir arkadaşa geçirir sende avukata verdiğin parayla kapının önünde bulursun kendini

gerçekten çok kötü bir şey..
ama bunları yapan pişman olsa nolur olmasa nolur...
affedilmeyi hak etmiyor bence, yaparken aklı nerdeymiş ..
olay ortaya çıkınca pişman olmak çok sahte bence

sana boşan diyemem ama o seni aldatırken kızınızı düşündü mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…