aldatıldım:((

bence sende aynısını yap onu aldat tam olarak degil tabikide yani ona aladaıltmıs hissi verecek hareketler yap sonra oda anlasın bakalım nasıl mış...

en kaba tabirle bekara karı boşamak kolay derler ya halk arasında bence tüm bekarların ve benmde söyliceklerim böyle bişey olsa gerek...

aldatılmak çok zor olsa gerek... şu an ki düşüncemle sebebini bile sormadan dönüp arkamı giderdim ne kadar çok sevsemde ama sizde durum farklı ortada bi çocuk var onun psikolojisi var hele ki ergenliğe yakın bir çocuksa nasıl yapılır açıklaması babası tamamen suçlu bunda hem fikiriz fakat onun durumu ne olur boşanılsa ya da böyle devam edilse ne olur bunların hepsinin iyi düşünülüp karar verilmesi gerektiğini düşünüyorum insan çocuk sahibi olunca kendini düşünmeyi geçiyormuş tek düşünce çocuğu oluyormuş annem hep böyle der sizde çocuğunuzu düşünüyorsunuz sanırım
bence şu an için yapmanız gereken şey güçlü olup bi yerden başlamak belki önce profesyonel bir yardım sonra eğer çalışmıyorsanız kendi ayaklarınızın üstünde durabilmek için bir iş sonrasında ztn yardım ile bu durumu en iyi şekilde atlatacağınızı düşünüyorum umarın sizi kırıcı bir söz sarfetmemişimdir... Allah sabır versin yardımcınız olsun

Güvenemiyor musunuz kendinize?
Çok sinir oluyorum. Çocuklarım için dayanıyorum diyenlere. Nedir yani bu.
Biraz kendinize güvenin. Güçlü olmaya çalışın. Zaten bu olaydan sonra sürekli bir tartışma kavga olacaksa, çocuk bundan etkilenecek.
Yinede karar sizin.

Arkadaşım benimde annem babam aldatma yüzünden boşandı babam yurtdışında onu aldatmış bi süre aynı evdelerdi fakat hergün kavga kıyamet !çünkü bana her dokundugunda aceba onadamı böyle dokundu bu sözleri onadamı söyledi diye içi içini yerdi ayrıldı annem babamdan .. ama ne var biliyormusun olan bize oldu kardeşlerimde yıllarca annemi görmedik sonrada babamı çünkü düşman oldular resmen birbirlerine bizi göstermemek için elinden geleni yaptılar ayrıl diyemiyorum çocuguna yazık ben yaşadım Allah kimsye yaşatmasın ayrılma diyemiyorum sana diyecegim cok iyi düşün hakkınızda hayırlısı Allah yardımcın olsun..

allah yardım etsin canım.çok zor şeyler çocukların varsa dayan derim yoksa boşan gitsin.şimdiki evlilikler kısa sürüyor.neden ortam yaşantı çok sosyalleşti buna göre aldatmalar çogaldı.sen başkasıylada evlensen belkide o da aldatacak zaman böyle ilerliyo eski aile seviyesi kalmamış.ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gdeceksin.bende sabrettim yoksa herkez gibi huzursuz mutsuz bi ailem çocuklarım olurdu yanlış anlama ama sabır herşey sabır.zamanla erkeklerde belli yaşa gelince duruluyorlar.erkeklerin bir nefsi kadınların bin nefsi var ama erkekler bir nefsine sahip olamıyorlar kadınlar binine oluyorda

Siz onu affetsenizde artık ona eskisi gibi güvenebilecekmisiniz yaptığı kabul edilir birşey mi? Hadi diyelim boşanmayacaksınız hep aklınızda bir soru işareti.. Üzüldüğünüzle kalıcaksınız böyle yaşamaktansa boşanmak en iyisi gibi duruyor fikrimce.

sabretmezsek hiç bir yere gelemeyiz.hemen boşandın nolucak geri ailene dönüceksin üzüntü sıkıntı .bide 2, bayan olucaksın dul kaalıcaksın.çocukların mutsuz olucak.psikolojileri şimdikinden daha beter olucak.ben bu devirde evliliğini herşeye rağmen göğüsleyen kadınları kutluyorum.gerçekten büyük fedakarlık kadınlarda oluyor.boşanmayla ne geçecek eline?kocan zaten seni istemese gözünün önünde yapardı.demekki gizli yapmasının nedeni çapkınlık yani gelip geçici heveslerdir.erkek hiçbir zaman evindeki temiz kadınınını bırakmaz.yani erkeklerin yaradılışı bu...güzel değil ama çoğu böyle zor ama sabır edicen ben deneyimli olarak söylüyorum.bekara k8ız boşamak kolaydır...

Sabretsede sabretmesede bunun bir yere geleceği yokki zaten evet boşanmak o kadar kolay değil orada haklısın fakat böyle bi evlilikte çocuklar dediğine göre iki açıdanda mutsuz olacak aldatan bir kocayla aynı çatı altında yaşayan bir anne.. Gelip geçici hevesler olayına ise hepten katılmıyorum çünkü insanlar değişmez. bunu yapan gene yapar erkeklerin yaradılışı diyip geçmememiz gerekir eşine sadık onu seven başka kadınlarda gözü olmayan çok insanlar var böyle kestrip atmak ne kadar doğru?

Asla ayrılma.Onu evliliğin sürerken pişman et.Çok bakımlı ol.Saçlarını değiştir.Kiloluysan zayıfla.Aynı intikam dizisindeki gibi uzun bir süreç ama onu gerçekten itler gibi pişman edebilirsin.Sadece sabırlı ol.Eminim çok iyi bir annesin.Ama bu iyi anne rolünü eşine asla gösterme.Ekstra kendinle ilgilen yeni aktiviteler edin.En çok kıskanan en çok aldatan kişidir.Eşin kıskançlıktan çıldıracak.Şu andan itibaren kendine bir defter edin.Gün gün bugün kendim için ne yaptım de ve bir bir yaz.bak yeminle söylüyorum sana.Köpek gibi sadık biri olup çıkacak....

hayatının yanlışını yaparsın .ama kişinin insiyafitine kalmış artık .durumunu kendin daha iyi bilirsin.hayırlısı neyse o güzelim.bence bekarlar pek sağlıklı düşünmüyor yine senin gbi olan evli insanlara kulak ver.seni anca onlar anlar .gerisi kadınlık gurururunu düşünüyor.anne olmadıkları için yuva nedir bilmedikleri için bekara koca boşamak kolaydır.sözüm meclisten dışarı kimse üstüne alınmasın.

Bence de kızını düşünmeli, barlarda kızlarla fingirdeşen (çok özür dilerim ama en kibar tabir bu) bir babayla çocuk büyütmemelisin. Bilemiyorum belki gerçekten bekara boşamak kolay ama ben bana yaptığını da kızına yaptığını da hazmedemezmişim gibi geliyor...
Hem ne bu böyle ergen tavırlar sahte face hesabı kızlarla fotolar falan. Ne yapacaksın onu, o adamdan baba-koca olur mu ?

senin anlattıklarına göre cevap verdim.belkide başka sorunlarınızda vardır o zaman sen daha iyi bilirsin tatlım.cidden çekilir gbi değilse zaten bir yerden patlak verir böyle sürmez.

evet ıhanetın affı olmaz olmamalı basit bir şey değil ama hiç bir zaman büyük konuşmamalı ınsan....

evet haklıısn büyük konuşmamalı ama haksızlıga gelemıyorum işte ben

canım formda gezerken gördüm ve yazmak istedim.
keşke bunları hiç görmeseymişin birebir yüzleşmeseymişsin. sadece duyduğunda affetmek kolay ama gördüğünde hafızandan gitmiyor bi türlü.. sana tavsiyem ne yapmak istediğine karar ver eğer ki onsuz yparım diyorsan zor olsada bakma ardına kendi ayakkların üstünde dur... ama vazgeçeyecek durumdaysan zamana yay ve vazgeçebilecek noktaya gel.. biranda olmaz evet ama zamanla herşey our cnmmm allah bir daha böyle bir acı yaşatmasın...

aslında benzeri bi durumu ben de yaşadım. Ama benimki daha farklıydı 14 şubat gecesi onlarda kalıyordum arkadaşlar falan gayet güzel eğlenceli bi ortamdı.Herneyse kısaca olaya geçelim daha önce onun telefonuna hiç bakmazdım normalde ancak o gece birden içimden i his telefonuna bakmamı söyledi sanki aldım mesajlar bölümüne girdim filtrelenen mesajlar diye bi bölüm olduğunu gördüm hemen açtım baktım kayıtlı olmayan bir numara ''iyi misinn'' ''merak ediyorum seniii'' yazmış.Kızlar cidden o an anlatılcak bi an değil.Hani derler ya dünyam başıma yıkıldı diye gerçekten tek hissettiğiniz bu oluyo. Kocaman bi boşluğun içine düşmüş gibi oluyosunuz.

neyse arkadaşların gitmesini bekledim. onlar gidince direk odaya geçtik uyumak için ama tabi ki de bu konuyu açıklığa kavuşturmadan uyuyamazdım içim içimi yiyordu.Konuya nasıl giriş yapacağımı düşündüm önce sonra bi anda filtrelenen mesajlar ne işe yarıyo nasıl bişey dedim. Dondu kaldı öyle ama sonra toparlandı işte sana gönderilen mesajlar gelen kutusuna gelmiyo sen görmüyosn oraya geliyo sen açıp bakmadığın sürece orda kalıyo dedi. Peki o zaman senin telefonundaki mesajlar ne kimden geldi dedim. Cevap sebo dedi işte çalıştığı işyerindeki patronu.Emin misin o zaman niye filtreledin dedim. Ya sadece işi düşünce mesaj atıyo ben de görmek istemedim o yüzden yaptım dedi.Saçmalama onla normalde görüşürüyosnz ama o zaman şimdi de mesajlarını görmedim yaz dedim.Yalvardı nolur bana bunu yaptırma diye ben de ya yaparsın ya da ayrılırz dedim mesajı attı ve gelen cevap '' iyi o zaman sen bundan sonra da görme ben sana bu merakla yazarken'' şok oldum. Dedim bu mu sebo dalga geçme benle bi erkek bi erkeğe böyle mi mesaj atar açıkla hemen dedim. Sonra da itiraf etmek zorunda kaldı işte eski sevgilim bana durmadan yazıyodu ama ben görüşmek istemiyordum ve sana bunu açıklamak istiyordum hep ama seni kaybetmekten korktuğum için anlatmadım falan filan bütün gece açıklma yapmadı aslında şu an düşünüyorum da ona inanmadım ama çok sevdiğim için affetmeyi unutmayı seçtim ama böyle işey gerçekten yok tabi ki onun yüzüne baktığım her an aklıma bu geliyo ve her defasında acaba yanlış mı yaptım diye düşünüyorum..

Benzer şeyler yaşamışız size nasıl ulaşabilirim. Konuşmak bana iyi gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…