Aldatıldım....

Siz sewgılısınız ama babalar anneler gununde bırbırınıze hedıye mı alıyordunuz,bu kısmı anlamadım ben de ewlı coocuklusunuz sandım orda..
Aldatılmanın affı olmaz,benden tawsıye sans vermeyın..

Sanırım hep bir ''tetikte'' olmak gerekiyor. Hep bir ''acaba''da olmak gerekiyor. İnsan bünyesi buna dayanır mı ? 10 yıl! Dile kolay. 10 yıl. Ben de 2.5 yıl diye konuşuyorum burada. Bu yaşattıklarının telafisi yok.

Al işte bi pislik daha.. Çok üzüldüm canım sonuçta 10 yıl ya.. Nasıl bu kadar pis mideli olabiliyolar.. Ben anlayamıyorum. Senin gibi temiz bi kızı haketmiyor o, gitsin kendi gibi pisliği bulsun, ona o yaraşır.. Kendi pisliklerinde boğulsunlar.. Neredeyse iki ay olmuş nasılsın şimdi?

Çok eski olmasada konunun üzerinden nerdeyse 2 ay geçmiş olacak hortlatip kızın yarasını niye deşiyorsunuz yav

Konum hortlamış kızlar :))

Acı çekmeyi ertelemek gibi bi salaklık yaptığım için şu ara usul usul dibe vurma kısmındayım. Bu kısımdan korktuğum için baya bi kaçtım ama başarısız oldum. Olsun yinede derdime bin şükür.

siyahbeyaz2012 evet bu son anneler babalar gününde birbrmize hediye almıştık, ilk o aldı daha doğrusu geleceğin annesi olduğum için incelik yapmıştı. İnceliği batsın.

Sabırla bekliyorum bu zıkkım acı, sevgi, özlem ne zaman biticek diye. Anamı ağlattı resmen. Huzurla uyumayı özledim, lafta atıp tutması kolayda yaşarken zorluyo psikoloji çok tehlikeli bişey bi öyle bi böyle.. insanı çok yoruyor.

Ama üstesinden gelicem. Sonuçta sonsuza kadar sürmez ...

canımmmm geçmiş olsun..yine zararın neresinden dönülse kardır..boşver yoluna bak önüne bak..sen aklı başında güzel bir kızsın daha iyilerine layıksın..daha daha daha iyisi ayağına gelecek zaten kendiliğinden..

ay o son resimleri koyması falan, son yudumlar çok klişe olmuş, adeta Türk filmi, aldatırken nerdeydi o klişe kafası acaba, çok numaracı bir tip bu.

İçim şişti okurken ikinizde çok dengesizsiniz

Okumasaydın o zaman dengeli
Polemik yasak yazılan her yorum okunur
Ayrıca burda istediğiniz gibi yorum olmayınca neden sürekli saldırganlaşıyorsunuz
Fikirlere tahammülünüz yoksa konu açmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…