Aldatıldım....

Dün kardeşimin hesaplardan falan kıızı bulmaya çalıştım ama bişey bulamadım sonra bıraktım zaten.
kendine bunu yapma. o kızın kim yada ne olduğunun bi Önemi yok. o olmasaydı bi başkası olacaktı. aldatma istidatı varmış madem dua et evlenmeden önce yaşadın bitti. bende benzerini yaşadım aldatma yoktu ama bitti ve evet yakın olmak sıkıntılı karşılaşma yada aileden birilerini görme vs. ama zamanla geçiyor düşünsene insanlar evlatlarını toprağa gömüp hayatlarına devam edebiliyor. hiçbir acı ilk gün gibi taze kalmıyor. bu da geçecek canım. kendini meşgul edecek seni yoracak bişeyler bul böylelikle gece Yada gündüz düşünmeye vaktin kalmaz

İşte meraktan sırf. Kesinlikle dediğin gibi bu yaşadığım nedir yani, ben şükrediyorm derdime. Onunla karşılassam zaten muhatap olmam.

Bugün çıktım gerekli gereksiz alışveriş yaptım ben yalnız kalmayı hiç seven biri değilim ya 1 gün yalnız kaldım kendimi çok yalnız hissettim. Yarın olsada spora gidip hunharca spor yapsam.

Sayfalari tek tek okudum gercekten o kadar sanslisin ki bi hastaligin vardi ve simdi tedavi surecindesin ve biticek iyilesiceksin hayata daha mutlu daha bi dort elle sarilip ben bunca yil kendime ne yapmisim deyip sukrediceksin nedense ben bi bu sekilde hissettim hayatta butun guzellikler seninle olsun insallah. Sen guclu bi kizsin cok bunaldigin zaman bu gelsin aklina eminim ise yarayacaktir...

Benim güzel arkadaşım, seni çok seviyorum
Evet biliyorum hepsi geçicek, biraz zorlucak belki ama içimin huzur dolduğu günlerde gelicek. Şu saatten sonra tek ihtiyacım olan şey mutlu olmak.

Bugün nasılsın peki canım ?
Ya iyiyim aslında ama modum çok düşük. Bide kafamda sürekli benim engel olamadığım düşünceler dolanıyo, nasıl neden soruları, kafamın içinde onunla tartışmam, bunlardan arındığımda daha rahat nefes alırım diye düşünüyorum. İçimde öyle beni yorcak bi acı yokda aşırı bi huzursuzluk var ya

Aksam yazıcam sana eve gidince :)

Aslında yüzleşmişsiniz ama acaba hırsını alamadığın için mi huzursuzsun?
Belki bir kavga içindeki zehri akıtırdı ama bişemedim
Gerçi nolursa olsun senin sessizliğin ona daha fazla huzursuzluk veriyordur eminim buna

Sana bir şey söyleyeyim mi..Düşünsene evlendiğini onunla , evlilikten sonra gördüğünü bu hareketlerini?
Bir kez aldatan hep aldatır belki daha önce de aldatmıştır bilemezsin..
Hemde, erkekler böyledir akılları kayar başka kızlara bakarlar ama içlerinde hep bir kişiyi severler (YERSEN)
Senin adına çok sevindim, böyle güçlü insanlar olduğunu gördükçe kızlarla gurur duyuyorum
++++++++++++
Belki hayatına mükemmel birisi çıkacaktı , allah sana bu kapıyı kapattı , onu açacak yakında.
En hayırlısıyla :)
Mutlu olll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…