Aldatildim

yesilay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2008
148
10
96
46
Hollanda
Eşimi mesenger dan bi kadınla yasistiklarini yakaladım çok sinirliyim ne yapicagimi bilemiyorum lütfen yardım edin

Öncelikle sakin ol yazışmaların içeriği nasıldı

Ne yapicagini bilmiyorsan.
Yorumlardan sonrada pek bilemezsin.

Konuşmalarda karimi çok seviyorum asla onu aldatmam diyor diğer taraftan herseyi soruyor Günaydın iyi geceler mesajları arada yazılanlar silinmiş birde şimdi yazma karım evde diyor

18 yıllık evliyim hiç böyle bişey yaşayacağım aklıma gelmezdi çocuklar olmasa bugün polise avukata giderdim napicam ben eve sigamiyorum

Arkadaşım bir gözünüz açık olsun niye yapmaz etmez diyorsunuz anlamıyorum ki fırsatını bulunca yapıyorlar işte kaç yıllık eşinin olduğu önemli değil bunu düşünmüş olması önemli.Boşan ya da boşanma diyemem ben boşanmayacaksınız diye düşünmekteyim zira.

Yakalanmasaydı yazışmanın ilerisine ( cinsellik gibi) geçecek miydi? Mesajlardan bu yönde anladığınız bir şey var mı?
Karımı seviyorum, aldatmam yazmış demişsiniz ya, saçma bir şekilde acaba ilgi mi görmek istedi hani sanki 16-17 yaşında ergenmiş gibi?

Haklı çıkarmaya çalışmıyorum kocanızı, 18 yıllık evliyiz deyince içim acıdı; burnunu sürtme ile atlatabilir misiniz diye merak ettim. (bu da sırf karımı seviyorum vs yazdığı için).

böyle bir şeyi neden yapıyor.daha yeni evlisiniz.sizi sevip nasıl gidip o kadınla yazışablıyorkı.aynısını sizde yapsanız onun dusuncesı ne olur dıye sorun ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…