Erkekler tek eşli yaşayamazmış diye hangi satırda yazmışım göster! Dikkatini çekerim erkekler yazmadım "İNSANLAR" yazmıştım. Sizin toplumunuzda 2. kadına önyargıyla bakılıyor evet öyle ki dünyada sadece Türk ve Ortadoğu veya Asya toplumundan oluşmuyor. Alıntı yaptığınız yer ise evlilik ve çocukla ilgili kısım. Evlilik çok önemli müessese bakınız mahkemeler dolup taşıyor. Demek ki evlilik işe yaramıyor. Şimdi size göre pezevenklik olan bir kabileden söz edeyim. Bu kabilede şef misafirlerini iyi ağırlamak için en sevdiği ve en beğendiği eşini misafirine sunuyor. Bu da bir toplum. Ve ayrıca Avrupa yasaları gelmeden önce kadın cinsiyetine sahip insanlar ne idi. Sizin toplumunuz çok mu değişti? Sözde Avrupalısınız zihniyete gelince halen Ortadoğulu. İster kabul edin ister etmeyin. İnsanlar tek eşli değildir. Sebebi ise doğadır doğa çeşitliliği sever. Bu yüzden akraba evliliğinden doğan çocuklar sakat doğar. Kadına erkeğe de git başka birinden çocuk yap der iç güdüdür bu. İşte bu yüzden erkekler veya kadınlar eşlerini aldatırlar. Anlamayacaksan yazma zaman değerli uçup gidiyor.Erkekler tek eşli yaşayamazmış, diyorsunuz. Doğada bir gerçek bile olsa biricik karısıyla bir ömür musmutlu , onu hiç aldatmadan yaşayanlar var.yanı yaşanabiliyor.. O zaman evlenseniz ya 2. Kadını hoşgörüyle kabul etmeniz ya da bir erkeğin hayatında 2. Kadın olmayı gayet normal karşılamanız gerekir. Ki toplumun 2. Kadınlara karşı olan yargısı pek değişmeyecek, sabit bir yöne giden aşağılamalardan ibaret kalacak. Evlilik çerçevesi içinde sadık bir eşle çocuk yapmak ise dünyanın en güzel mutluluğu. Bana göre tabi
Siz hangi kabileye mensupsunuz acaba?Toplumsal düzen denen şeyi ahlak kuralları sağlar.Ahlak kuralları da çok uzun süredir var ve düzeni sağlayan da budur.Biz bu kurallarla mutluyuz size kabilenizde mutluluklar dilerimErkekler tek eşli yaşayamazmış diye hangi satırda yazmışım göster! Dikkatini çekerim erkekler yazmadım "İNSANLAR" yazmıştım. Sizin toplumunuzda 2. kadına önyargıyla bakılıyor evet öyle ki dünyada sadece Türk ve Ortadoğu veya Asya toplumundan oluşmuyor. Alıntı yaptığınız yer ise evlilik ve çocukla ilgili kısım. Evlilik çok önemli müessese bakınız mahkemeler dolup taşıyor. Demek ki evlilik işe yaramıyor. Şimdi size göre pezevenklik olan bir kabileden söz edeyim. Bu kabilede şef misafirlerini iyi ağırlamak için en sevdiği ve en beğendiği eşini misafirine sunuyor. Bu da bir toplum. Ve ayrıca Avrupa yasaları gelmeden önce kadın cinsiyetine sahip insanlar ne idi. Sizin toplumunuz çok mu değişti? Sözde Avrupalısınız zihniyete gelince halen Ortadoğulu. İster kabul edin ister etmeyin. İnsanlar tek eşli değildir. Sebebi ise doğadır doğa çeşitliliği sever. Bu yüzden akraba evliliğinden doğan çocuklar sakat doğar. Kadına erkeğe de git başka birinden çocuk yap der iç güdüdür bu. İşte bu yüzden erkekler veya kadınlar eşlerini aldatırlar. Anlamayacaksan yazma zaman değerli uçup gidiyor.
H Hera12 evlilikte bir sıkıntı yoksa aldatılma olmaz gibi bir şey yazmış sanırım. Erkeğin mayasının bozuk olduğu durumları es geçmiş gibi görünüyor. Buna katılmıyorum.Bir de bunu yazan Hera da Aptalinsan da bekar kişiler..Henuz evlılık sorumlulugunu da,evli çiftlerın ne yasadıgını da bılmeyerek uzman görusu sergılemısler..Sadece cevrelerındekı orneklerle ,vay be..İlginç.
Herhangi bir fikre saygı beklenmesi çok mu abes. Ben bazen dişlerimi sıka sıka saygı çerçevesinde yazmaya çalışıyorum bu forumda. Sizin fikriniz peki saygı duyarım şeklinde. Olması gereken bu.Birde saygı bekliyorlar bu fikire..Şaka gibi gerçekten))
Erkekler tek eşli yaşayamazmış diye hangi satırda yazmışım göster! Dikkatini çekerim erkekler yazmadım "İNSANLAR" yazmıştım. Sizin toplumunuzda 2. kadına önyargıyla bakılıyor evet öyle ki dünyada sadece Türk ve Ortadoğu veya Asya toplumundan oluşmuyor. Alıntı yaptığınız yer ise evlilik ve çocukla ilgili kısım. Evlilik çok önemli müessese bakınız mahkemeler dolup taşıyor. Demek ki evlilik işe yaramıyor. Şimdi size göre pezevenklik olan bir kabileden söz edeyim. Bu kabilede şef misafirlerini iyi ağırlamak için en sevdiği ve en beğendiği eşini misafirine sunuyor. Bu da bir toplum. Ve ayrıca Avrupa yasaları gelmeden önce kadın cinsiyetine sahip insanlar ne idi. Sizin toplumunuz çok mu değişti? Sözde Avrupalısınız zihniyete gelince halen Ortadoğulu. İster kabul edin ister etmeyin. İnsanlar tek eşli değildir. Sebebi ise doğadır doğa çeşitliliği sever. Bu yüzden akraba evliliğinden doğan çocuklar sakat doğar. Kadına erkeğe de git başka birinden çocuk yap der iç güdüdür bu. İşte bu yüzden erkekler veya kadınlar eşlerini aldatırlar. Anlamayacaksan yazma zaman değerli uçup gidiyor.
Aradan günler geçti arkadaşlar eşimi gozlemliyorum. Evin herşeyi ile ilgileniyor çocuklar la ilgileniyor her fırsatta beni sevdiğini onu yanlış anladığımı beni asla aldatmadigini dile getiriyor. Ben de sürekli yazıları one sürüyorum tabi. Herşeye bi kılıf uydurdu bakalım. Evimize son zamanlarda sessiz telefonlar geliyordu bu kadınla telefonun bağlantısı olduğunu düşünmüş ve huzurumuz kacmasin diye kadınla yazismis başlarda kadının kim olduğunu alamamış benim yanımda özellikle yazmamis ki sen pipiriklisin zaten yanlis anlardin hemen diyor. İlk arayan kadın evlenmiş boşanmış ama eşimi unutamamis öyle başlıyor sonra bizimki soruyor kimsin ben seni çıkaramadım felan kadın diyo benim senden bi beklentim yok sadece arkadasça konuşmak istedim bizimki diyo zaten benimde kadına ihtiyacım yok aradığım herşey eşim de var ben ona yanlış yapmam çünkü birbirimizi çok seviyoruz diyo tüm bu yazılara rağmen arada bi yerde oturalim konuşalım içelim günaydınlar iyi geceler gibi yazılar var bunlar da beni rahatsız ediyor. Eşime sordum kim olduğunu anlamak için yazdım diyo.
Tecrübesi olan arkadaşlar inandırıcı mı gerçi benim hiç güvenim kalmadı
45 yaşında. Sıkıntımı paylaştığınız için teşekkür ederim dualarinizi esirgemeyin lütfen..oyle candan yaziyorsunuz ki caresizliginiz beni bile telaslandirdi burdan beri..kocaniz kac yasinda
En son bunu yazmışsınız şu an ne haldesiniz bilmiyorum.
Yazıların içeriğini size nasıl gösterdi? Sonradan benim başka kadına ihtiyacım yok gibi şov kokan cümleleri sırf size göstermek için yazdığını düşünüyorum. Bu yazışmalar tartışmanızdan sonra oldu değil mi?
Bana pek inandırıcı gelmedi. Şu an ne haldesiniz bilmiyorum. Umarım sorunlarınızı halletmişsinizdir. Kalmaya karar verdiyseniz ailenizin huzuru adına çift terapisi öneririm. Bu olayı tamamen affederek atlatmalısınız ki daha sonra sürekli aklınıza gelip sorun çıkmasın.
Ama ayrılmaya karar verdiyseniz o konuda da son derece haklı olursunuz. Kimsenin size aksini sçylemesine izin vermeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?