Aldatildim

O ben bişey yapmadım diyor sadece eve sessiz telefonlar geliyordu o mu değilmi diye anlamaya çalışıyordum diyo birde kim olduğunu tanımaya calisiyormus yani hala kim olduğunu bilmiyo ama bi aydır girusuyorlar hatta yaz tatilinden sonra görüşelim demiş en son
Bunu yeni gördüm sakın, öncelikle sakin ol.. Olayı fazla herkese anlatma barişma ihtimalin varsa sonradan çok duyulması büyük bir sıkıntı oluyor(sadece güvendiğin dostların rahatlamak için).. Çocukların var ve senin hiç bir suçun yok sen en masumsun..onların iğrençliği lütfen aklını başına topla
Göz yaslarima engel olamıyorum kimseyle paylasamadigim için bu siteye girdim benim psikolojik desteğe ihtiyacım var ne yapacağımı inanin bende bilmiyorum

Oncelikle sakin ol. Ölmek nedir arkadasim? Cocuklsrin var ve olmek istiyorsun. Gitme yanina al cocuklarini annenin veya samimi oldugun birinin yaninda kafani dinle. Birsey yapmadi ama seni hirpali elin kadini icin. Ben agzima geleni doylerdim sahsrn susamam
Allah yardımcın olsun. İnşallah yuvani kurtarabilirsin

Eşin pişmanmı ne anlatıyor? Seni ikna için bir çabası varmı?
Başta vardı ben seni seviyorum dedi ama ben onu tersledim hemen evi terkemesini söyledim yapmayinca birbirimize girdik ben ona vurdum o bana tüm bunlar çocukların yanında oldu bana sen ne cingenmissin dedi daha bişey yokken böyle yapiyosun demek bişey olsa napcan seni tanıdığım güne lanet olsun dedi bende allah belanı versin yazıklar olsun sana dedim şaka gibi yaa 3 saat önce sevisirken boşanma dan bahseder olduk

Bide yuzsuz ben bişey yapmadım diyor millet neler yapıyo diyo
Erkekler öyle diyerek kendilerini rahatlatmaya çalışıyorlar bahane hepsi. Öncelikle çocuklarını düşün. Devamı gelirse bu durumun o kötü.

Başta vardı ben seni seviyorum dedi ama ben onu tersledim hemen evi terkemesini söyledim yapmayinca birbirimize girdik ben ona vurdum o bana tüm bunlar çocukların yanında oldu bana sen ne cingenmissin dedi daha bişey yokken böyle yapiyosun demek bişey olsa napcan seni tanıdığım güne lanet olsun dedi bende allah belanı versin yazıklar olsun sana dedim şaka gibi yaa 3 saat önce sevisirken boşanma dan bahseder olduk
Evden gittimi peki?

Oncelikle sakin ol. Ölmek nedir arkadasim? Cocuklsrin var ve olmek istiyorsun. Gitme yanina al cocuklarini annenin veya samimi oldugun birinin yaninda kafani dinle. Birsey yapmadi ama seni hirpali elin kadini icin. Ben agzima geleni doylerdim sahsrn susamam
Ben yurt disindayim çocukları alıp yolculuk yapamam babanın izni olmayınca türkiyeden yeni döndük daha valizleri yerleştirmeden
Evden gittimi peki?
Hayır içeride oturuyor ben odamdayim ben de face de önüme gelenle yazisacam dedim çıktım ama asla öyle bişey yapmam tabi oda farkında hiç ugramiyor yanıma

bencede sakin olun biraz zamn gecsin sonra salim sakin kafayla karar verirsinz acele ise seytan karisiir. Allah yardimcinz olsun artik insanlar cok degisti hidayet versin rabbim

Annenin durumu daha zormuş Allah yardımcısı olsun, boşandılar mı?
Hayır eşimde az önce onu önüme sürüyor baban ne yaptı bak annen sizin için saçını süpürge ediyo sen de kadın ol çocuklarının başında dur diyo ben hiç bişey yapmadım diyo

Ben yurt disindayim çocukları alıp yolculuk yapamam babanın izni olmayınca türkiyeden yeni döndük daha valizleri yerleştirmeden

Hayır içeride oturuyor ben odamdayim ben de face de önüme gelenle yazisacam dedim çıktım ama asla öyle bişey yapmam tabi oda farkında hiç ugramiyor yanıma
Bugunün şoku var üstünde erkekler zaten yakalanmayacaklarını düşündükleri için bu hataya düşüyorlar daha yakalanma şokunu atlatmadı eşiniz.. Yatın aklı başına gelince ya yalvar yakar pişman olacak yada gerçekten sizi sevmiyorsa hiç çaba göstermeyecek ayrılacak sizden.. Bence sakinlikle bekleyin hiç istifinizi bozmayın yarınki duruma göre kararınızı verin..eger onu şimdi kovarsanız gidecegi yer belli sonra pişman olabilirsiniz bunları iyi düşünün..

Lütfen öncelikle sakin olmaya calisin.
3 tane evladınız varmış onları dusunun.

Peki nasıl bir yol izlemeyi dusunuyorsunuz?
Su anda hiçbişey düşünemiyorum eşimle kadının yazılarını okudukça hircinlasiyor eşime hesap soruyorum o da ya bi git ortada bişey varmış gibi bide diyo hepten deliriyorum

Su anda hiçbişey düşünemiyorum eşimle kadının yazılarını okudukça hircinlasiyor eşime hesap soruyorum o da ya bi git ortada bişey varmış gibi bide diyo hepten deliriyorum
O zaman eşin madem kendine çok guveniyor, o kadınla aralarında birsey olmadığını ispat etsin .

Sürüdur kocayi burnundan getir suratina vurup dur

AFFETMIYCEKSEN TABI HEMEN

Back
X