Aldatildim

Vermez tabiki.. ben kadınların erkekler kadar aldattıgını, aldatınca yakalandıgını(çok daha zekiyiz tabiki). yakalanırsada şans isteyeceklerini düşünmüyorum zaten..
Ben o kadının direk oldurulecegini düşünüyorum

Züleyha gıbılerı çok Yusuf gibilerini bulmak zor en güzeli Allah askı Mevlana'nın mesnevıyı oku derım herkes hakettiğini yasar hakkını savun gerısını Allah'a bırak böyle ınsanlar ıcın kendinı üzme acınacak halde olan onlar

Yeni üye degilim, çok eski üyeyim çevremde arkadaşlarım ve en yakınım kızkardeşimde gördüm bu olayı acısını paylaştım.. Erkeklere söyleyecek söz bulamıyorum zaten ama çok uzun vadeli evliliklerde sadece bir hata için pişmanlık ve sevgi varsa yuva yıkılmamalı bana göre bu benim düşüncem.. Diğer kadınlara sözüme niçin takıldınız bir erkekle evli oldugunu bile bile ilişkiye giren, hatta duyuluncada utanmadan araya kendini sıkıştırıp yüzsüzce boşanmanı bekliyorum evlenelim yazabilen(aile ve çoluk çocuk perişan) başka bir kadın ve çocugun acısı üzerine yuva kurmaya çalışan kadınımı savunuyorsunuz. Ayrıca yargıdada bu kadınlar artık ceza alıyorlar, maddi manevi tazminat sebebi yuva yıkmak..kadının kadına yaptıgını kimse yapmıyor. Zihniyetimi anlamanızı beklemiyorum ben..

Iste bunun adi hata değil adilik, serefsizlik oluyor. Bunu söylemeye çalışıyorum. Aldattiktan sonra sevgi veya pismanlik olsa ne olmasa ne.

Hem kadın aldatsa ne derdiniz demistim merak ettigimden tartışma amaçlı degil. Boyle yorumlarda hep bu takılıyor aklıma.

Erkekten cok kadını suclamaniza takildim. Ayrıca zaten yazmisim o kadinlar da "suçlu" diye. Savundugumu nerden çıkardiniz ki. O pislik kadınlari tamamen suçsuz bulan zihniyete karşıyım. Dedigim kadın suçluysa adam bin kat suçlu. Evde karisi didinirken onu aldatan yuvasini bir o.. için yikan erkek muveddeleri oldugundan dolayı hemen kadını suçlayip, adamin yaptığına hata deniyor. Yapmasaymis ya. Elalemin kadıniyla (sadece bu konu için demiyorum) yat kalk gez toz vs sonra da pişmanım. Igrenclik resmen. Asil sorumluluk erkekte malesef.karisini cocuklarini aldatan, yuvayi yikan o çünkü. Hatadir, hemen her erkek yapar denilmesine bu yüzden takılıyorum.

Gerçekten aldattigina emin olunduysa pismanliga falan bakmamali. Direk tekmeyi basmali. (hic gidecek yeri olmayan içinse maddi durumu duzeltene kadar en azından)

Iste bunun adi hata değil adilik, serefsizlik oluyor. Bunu söylemeye çalışıyorum. Aldattiktan sonra sevgi veya pismanlik olsa ne olmasa ne.

Hem kadın aldatsa ne derdiniz demistim merak ettigimden tartışma amaçlı degil. Boyle yorumlarda hep bu takılıyor aklıma.

Erkekten cok kadını suclamaniza takildim. Ayrıca zaten yazmisim o kadinlar da "suçlu" diye. Savundugumu nerden çıkardiniz ki. O pislik kadınlari tamamen suçsuz bulan zihniyete karşıyım. Dedigim kadın suçluysa adam bin kat suçlu. Evde karisi didinirken onu aldatan yuvasini bir o.. için yikan erkek muveddeleri oldugundan dolayı hemen kadını suçlayip, adamin yaptığına hata deniyor. Yapmasaymis ya. Elalemin kadıniyla (sadece bu konu için demiyorum) yat kalk gez toz vs sonra da pişmanım. Igrenclik resmen. Asil sorumluluk erkekte malesef.karisini cocuklarini aldatan, yuvayi yikan o çünkü. Hatadir, hemen her erkek yapar denilmesine bu yüzden takılıyorum.

Gerçekten aldattigina emin olunduysa pismanliga falan bakmamali. Direk tekmeyi basmali. (hic gidecek yeri olmayan içinse maddi durumu duzeltene kadar en azından)
Yazdıklarımı iyi okumadınız galiba.. Hemen hemen aynı yazıyı yazan arkadaşa düşüncelerimi paylaştım yukarıda. Sizede bir daha yazamayacagım aynı cevabı..

Aynen ya şu konulaei okumayim diyorum. Dayanamıyorum yine okuyorum. Paranoyak olur insan.

Bir de istisnasız bu konuların hepsinde birileri çıkıp sadece diğer kadına hakaret ediyor.

Yuvayı yıkan burada adam.Kadın değil.O değil bir başkası.Sonuç olarak o kişinin kafasında bu düşünce varsa o evlilik er geç bir gün zarar görecek ha o kadınla ha bu kadınla.

Bilemiyorum ben böyle düşünüyorum en azından.Bugün aldatan birinin yarın aldatmaması için bir sebep yok.Sonuçta ortada 3 çocuk,emek veren bir eş dururken böyle bir şeye kalkışıyorsa bu adam,durmak için neden yok bana göre.

Karısı yapsa asla kabullenmez ama

Tabiki de kabullenemez.Çünkü kadının aldatmasının ne demek olduğunu toplum olarak çok iyi biliyoruz.Erkek aldatınca ''kızım bir şans daha ver'',kadın aldatınca ''boşa gitsin o...yu''.

Evet bdv yorumlarinda bile görüyoruz bunu surekli. Eşim yillardir aldatıyor ya da tek gecelik aldatmis diyen bayana bir sans daha ver pişmansa deniyor.

Ama konu sahibi derse ki eşimi asla aldatmam ama is arkadaşımın ilgisinden etkileniyorum ya da eski sevgilim aklima gelince Gözlerim doluyor. Yorumlar şöyle "ayril eşinden hemen onu haketmiyorsun / sen bir annesin çocuklarındam da mi utanmadin" vs..

Ben o kadının direk oldurulecegini düşünüyorum

Aynen

Yazdıklarımı iyi okumadınız galiba.. Hemen hemen aynı yazıyı yazan arkadaşa düşüncelerimi paylaştım yukarıda. Sizede bir daha yazamayacagım aynı cevabı..

Gayet iyi okudum da sorumun cevabi o değildi. Neyse sorun değil

Devamı gelecek diyorum. Öyle oluyor çünkü. Affetmemen lazım aslında, durumunda zor bilmiyorum ki ama güçlü olmaya çalış lütfen. İstedikten snra yapamayacağın şey yok.

Soğuk suyla bir duş alın çocukların yanına gidip yatın uymaya çalışınız. Sakinleşin şuan karar verecek durumda değilsiniz.
Denedim uyuyamiyirum gidip tekrar hesap sordum benbunlari hakedecek ne yaptım diye onu arayanin da kadın olduğunu kadınların şeytan olduğunu söyledi aklinca üste çıkmaya çalışıyo

Açıkçası yazışmalar ne durumda bilmiyorum.
Ama eşinizde zerre kadar pişmanlık göremedim.İnsan bir utanır.Koskoca adam eski sevgilisine ''karım var şimdi yazma'' diyor bunu öğrenen eşine kızıyor bir de.
Üzgünüm ama böyle bir adamla bir ömür geçirebilecek misiniz onu sorun önce ? Kendi hatasını bile kabul etmiyor,üstüne sizi suçluyor.
Aynen tepki gösterdiğim için cirkef oldum beni tanıdığı günü lanetledi yağ gibi suyun üstüne çıktı şimdi bana küsmüş güya koltukta yatıyor ki o evlendigimiz günden beri hiç ayrı yatmadi galiba bu iş bitiyor şaka gibi yadadiklarima hala inanamıyorum ben nerde yanlış yaptım

Gecenin bi yarısı uyuyamiyorum bosanmayi düşünüyorum ama çocuklar acaba büyük oğlum 17 yaşında ona söylesem mi bilemiyorum eğer ayrilirsam çocuklar beni suçlar diye korkuyorum zaten ilk gördüğümde buz kesildim hemen cantami alıp evden çıkmak istedim ama dedim çocuklar annemiz bizi terk etti diyecekler anlamayacaklar suçlu ben olacağım sonra onu evden kovmak istedim o da aynı şeyi göze alamadı bence 18 yıl dolu dolu aşk ile geçti nasıl bu hâle geldik hala inanamıyorum

Back
X