Bence bu kadinla sizi henuz aldatmis sayilmaz. Ama aldatabilirdi de.. Olayi basindan yakalamissiniz. Birlikte bir kafede birseyler icip simdiye dek baslarindan gecenleri ve simdiki hallerini de konusabilirlerdi, bu bulusma yatakta da sonuclanabilirdi, kimse bilemez. Yeterli delil yok ne yapacaklarina dair, sonucta daha birsey olmadan duruma el koymussunuz. Bu yuzden direkt olarak "aldatma" demek iftiraya girer bu asamada.
Kisi kendinden bilirmis isi, benzer bir durum benim de basimdan gecmisti. Eski sevgilime o evlendikten bir kac sene sonra rastladim. Telefonlastik, bulusup bir kafede oturduk, birseyler ictik. O bana isinden, esini uzakta iken turistlerle aldatmasina varincaya dek karsisinda erkek arkadasi varmis gibi anlatti. Az daha karisi onu bosayacakmis, zor ikna etmis filan.. Sagolsun hem cok yakisikli, hem de cok capkin bir adamdi, tamam desem beni de goturecek yani evli haliyle.. Tabi o kafeden herkes evine, kendi hayatina dondu. Daha da gorusmedik..
Evlenince hayat durmuyor, bir imza atmakla gecmis tamamen silinmiyor, hatiralar yerli yerinde kaliyor. Insanlar merak ediyor, bazen de ozluyor. Bunlar insani duygular.. Burada face'ten eski sevgilisini arayip resmine, hayatina bir goz atmayan kadin dahi (birak erkegi) nerdeyse yoktur. Eski sevgilisi ile ilgili olarak yillar sonra bir tanidigindan: "seni hala unutmamis", ya da "kizina senin adini vermis" diye gelen haberden haz almayan kadin yoktur, istedigi kadar evli olsun. Egri oturup dogru konusmak lazim. O yuzden, karsi cinsten birine bakti, konustu, hele ki eski tanidigi ise, aldatti diye aninda damgalamayi ben dogru bulmuyorum. Aldatma agir bir suclama, daha somut deliller gerekir.