Aldatildim

Ay inanmıyrum ya resmen gizli gizli siz evdeyken iş çevirmiş bu adam yollu arkadaşım bugün yazışmalarını okursunuz yarın otellerden toplarsınz..
Ben otelde çalışırken bi adam otele kadın atmış neyse gece 3 te karısı geldi x burdamı dedi burda dediler adamı aşağı çağırdık geldi.8 yaşında kızı biz avuttuk loby de onlar dışarda konuştu..Ne mi oldu?Adam karısını koluna takıp gittiler..Yani eğer bişey yapacak güçte değilseniz kurcalamamanızı tavsiye ederim olan size olur
Ben çocuklara zorla yemek hazırladım bulaşık lari bile hala duruyo toplamaya gücüm yok ne yapayım hiç bişey yok gibi devam mı edeyim aslında ayrılmaya gücüm de yok

Ben sadece okuduğum kısma yorum yaptım.konu sahibinin yazdıklarının tamamını okumadım.ilk yazdığınız cümlede ne demek istediğinizi anlamadım.açıklarmısınız

Kapama=metres
Erkegin metresi olup metresine evlilik beklentin olmasin karimi seviyorum ondan ayrilmam demesi yani o ilk cumlem.
Acik olmustur simdi.

Ben çocuklara zorla yemek hazırladım bulaşık lari bile hala duruyo toplamaya gücüm yok ne yapayım hiç bişey yok gibi devam mı edeyim aslında ayrılmaya gücüm de yok
Piskolojik destek alın ve göz açtırmayın herşeyini kontrol edin eğer ayrılacak gücünüz yoksa birdaha sizi aptal yerine koymasına izin vermeyin ne acıtır onun canını?cimriyse yiyin için gezin kendinizi dışarı atın bu yaptığının bedelini ödesin

Sizden ayrılmaya niyeti yok anladığım kadarıyla alttan alttan akıllı olduğunuzu birdaa bişey yaparsa yakalayacağınızın sinyallerini verin
Allah başıma vermesin ama benim başıma gelse çocuğum yok canını öyle bir yakarım ki birdaha değil kadınlarla konuşmak yan bile bakamaz

Bence bu kadinla sizi henuz aldatmis sayilmaz. Ama aldatabilirdi de.. Olayi basindan yakalamissiniz. Birlikte bir kafede birseyler icip simdiye dek baslarindan gecenleri ve simdiki hallerini de konusabilirlerdi, bu bulusma yatakta da sonuclanabilirdi, kimse bilemez. Yeterli delil yok ne yapacaklarina dair, sonucta daha birsey olmadan duruma el koymussunuz. Bu yuzden direkt olarak "aldatma" demek iftiraya girer bu asamada.

Kisi kendinden bilirmis isi, benzer bir durum benim de basimdan gecmisti. Eski sevgilime o evlendikten bir kac sene sonra rastladim. Telefonlastik, bulusup bir kafede oturduk, birseyler ictik. O bana isinden, esini uzakta iken turistlerle aldatmasina varincaya dek karsisinda erkek arkadasi varmis gibi anlatti. Az daha karisi onu bosayacakmis, zor ikna etmis filan.. Sagolsun hem cok yakisikli, hem de cok capkin bir adamdi, tamam desem beni de goturecek yani evli haliyle.. Tabi o kafeden herkes evine, kendi hayatina dondu. Daha da gorusmedik..

Evlenince hayat durmuyor, bir imza atmakla gecmis tamamen silinmiyor, hatiralar yerli yerinde kaliyor. Insanlar merak ediyor, bazen de ozluyor. Bunlar insani duygular.. Burada face'ten eski sevgilisini arayip resmine, hayatina bir goz atmayan kadin dahi (birak erkegi) nerdeyse yoktur. Eski sevgilisi ile ilgili olarak yillar sonra bir tanidigindan: "seni hala unutmamis", ya da "kizina senin adini vermis" diye gelen haberden haz almayan kadin yoktur, istedigi kadar evli olsun. Egri oturup dogru konusmak lazim. O yuzden, karsi cinsten birine bakti, konustu, hele ki eski tanidigi ise, aldatti diye aninda damgalamayi ben dogru bulmuyorum. Aldatma agir bir suclama, daha somut deliller gerekir.

Aldatmış sayılmaz diyenleri anlamıyorum ya.
Ne demek aldatmış sayılmaz?
Karşıdaki kadın sanaldan gerçeğe taşımak istese meseleyi, adam koşa koşa gider.
Zihni bozuk. Sadece işin başlangıcında yakalanmış. Bu da aldatmadır.
Ama ne olacak ki. Aldatma sonucu ayrılan çok azdır herhalde. Evlilik hapishanesinde yaşamaya devam etmek yeni bir hayat kurmaktan çok daha kolay ne de olsa. Yalnız kalırım, elalem ne der diye düşünürken kadınlar kendilerini kandıran adamlarla, adamlar da eskisi gibi heyecan ve arzu hissetmediği kadınlarla yaşamayı sürdürecek. Evlilikler hep böyle. İdare etme, susma, saklama, rol yapma sanatı. Gördüğüm bu. Mış gibi yapmaya devam.

Son düzenleme:
Aldamış sayılmaz diyenleri anlamıyorum ya.
Ne demek aldatmış sayılmaz?
Karşıdaki kadın sanaldan gerçeğe taşımak istese meseleyi, adam koşa koşa gider.
Zihni bozuk. Sadece işin başlangıcında yakalanmış. Bu da aldatmadır.
Ama ne olacak ki. Aldatma sonucu ayrılan çok azdır herhalde. Evlilik hapishanesinde yaşamaya devam etmek yeni bir hayat kurmaktan çok daha kolay ne de olsa. Yalnız kalırım, elalem ne der diye düşünürken kadınlar kendilerini kandıran adamlarla, adamlar da eskisi gibi heyecan ve arzu hissetmediği kadınlarla yaşamayı sürdürecek. Evlilikler hep böyle. İdare etme, susma, saklama, rol yapma sanatı. Gördüğüm bu. Mış gibi yapmaya devam.
Bana göre ben içerde çocuklarımla ilgilenirken eşime yemek hazırlarken. Yada yatakta eşimi beklerken eşimin oturup bir bayanla benden gizli sakli(Gizli olarak yazıştığı için karım görmesin karım içerde gibi cümleler kullanmış!Adam yanlış bişey yaptığının farkında ama yazışmaya devam etmiş heyecan duymuş hoşuna gitmiş devamı olsun ya da olmasın eşini aldatmıştır bitti!!!!!!!!!

kadınların kaderinde var aldatilmak herhalde eşini aldatan erkeklerin allah b.......i versin cevremde okadar çok varki bu olaylar ki benimde başıma geldi

Bir de şunu merak ediyorum bir erkek neden aldatır, evde mutlaka huzursuzluk vardır istediği gibi olmayan şeyler çoğu tatmin olamıyor o da ayrı.

Aileniz destek olmuyorsa kadın sığınma evleri var.
Çalışıp durumunuzu toparlayana kadar iyi olur.
Ayrıca darp raporu alın.
Buna göz yumarsanız devam gelir :bicak:

Hollanda da yaşıyorsun. Vatandaşlığın var mı? Yoksa yerleşim vizen kaç yıllık? Aldatmaya çok meyilli biri var karşında haklarını araştır Türkiye'ye nazaran daha çok sahip çıkılıyor. Her ihtimali göze alarak hareket edin. Kendi kendinizi yemeğe mecbur değilsiniz araştırınnnn..

18 yillik evlilikye bunu yasamaniz cok aci... ben de 11 yillik evliyim gecmisiyle 15 yil, şimdi aldatildigimi ogrensem gectigimiz 15 yilin butun guzellikleri silinir gozumde, kockoca bir hayat, cok çok uzuldum. Bana kalirsa asla affetmeyin ama affedecekseniz de cok kurcalayip aldatildim ama affettim izlenimi yaratmayin. Inanmis gibi davranin, eger aldatirsa kesinlikle bosanacaginizi dusunmesini saglayin.

Gecmis olsun esim dahiltum erkeklerden suphe eder oldum babam annemi aldatiyormu iste kardesim esini aldatiyor mu esimbeni aldatti mi aldatiyor mu hep bu sorulari soruyorum kendime ne biçim bir hayat bu ya kimseye guvenemez olduk herseyden suphe eder olduk artik kadini erkegi kalmadi boşluğu bulan aldatiyor neredeyse ama karakter meselesi
Babamlar 32 yillik ve daha birbirlerine surat bile asmış degiller ne varsa eskilerde var zaten Allah herkesin yuvasıni korusun kursagi bozuk olmayanlarla karşılaştırsin

Bu Sabah 3 saatlik yarım yamalak uyku ile 7 yaşındaki oğlumu aldım ve evden ayrıldım nereye gideceğimi bilmeksizin önce çocuğum a kahvaltı yaptırdım bi yerde sonra onu oyun merkezine götürdüm sonrada oyuncakciya gittik kendine bi oyuncak aldı akşam beş yaptım bi arkadaş la görüştüm amacım beni kabul ederse onda kalmakti gece çünkü o da aldatilmis ve boşanmış di yanlız yaşadığını biliyordum durumu ona anlattım hemen eve dön dedi asıl şimdi yuvana sahip cikmazsan asıl o zaman aldatilirsin dedi yapamam edemem desemde beni bi şekilde ikna etti ve eve gittim. Evde eşim yoktu ne yapsam diye düşünürken kendimi yemek yaparken buldum az sonra eşim geldi benim küçük baba nerdeydin diye sordu o da seni aramaya çıktım dedi sonra ben ocak Başında yken arkadan sımsıkı sarılıp boynum dan öpmeye başladı ben tepki vermedim çünkü ilk duyduğumda olay cikarmistim zaten. Bana çok delisin bişey olsa hiç gam yemicem ben senden başkasıyla olabilirmiyim hiç gibi birsürü laflar etti hiç cevap vermedim sürekli bişeyler söyleyip durdu güya kim olduğunu anlamak için yazismis o zaman dedim adam olsaydın iki kelimeyle silerdin artık benim umrumda bile değilsin dedim sofrayi kurmaya yardım etti yemek yedik çocuklarla konuşmadan ben şimdi odama geçtim yaticam uyursam geçer belki

Bir de şunu merak ediyorum bir erkek neden aldatır, evde mutlaka huzursuzluk vardır istediği gibi olmayan şeyler çoğu tatmin olamıyor o da ayrı.
Ben de bu soruyu sordum eşime çünkü bizde böyle bişey söz konusu bile olamaz benim 3 çocuğum olmasına rağmen gençkız kadar güzel olduğumu söylerler bunu eşim de der yatakta ve mutfakta da iddalı yim analigima gelince çocuklarım için canımı veririm. Çevreden hep bizi gösterirler örnek ama büyü bozuldu kimseye guvenilmiyormus bu zamanda benim artık kendime bile güvenim kalmadı. Şimdi eşim dört dönüyor anladı elinden kayıp gideni ama benim kalbim kırık
Arkadaşlar napayım ben bosanmayacagim belli bugün denedim çocuklarım olmasa adamı bi kalemde silerim

Ben de bu soruyu sordum eşime çünkü bizde böyle bişey söz konusu bile olamaz benim 3 çocuğum olmasına rağmen gençkız kadar güzel olduğumu söylerler bunu eşim de der yatakta ve mutfakta da iddalı yim analigima gelince çocuklarım için canımı veririm. Çevreden hep bizi gösterirler örnek ama büyü bozuldu kimseye guvenilmiyormus bu zamanda benim artık kendime bile güvenim kalmadı. Şimdi eşim dört dönüyor anladı elinden kayıp gideni ama benim kalbim kırık
Arkadaşlar napayım ben bosanmayacagim belli bugün denedim çocuklarım olmasa adamı bi kalemde silerim

Çok üzüldüm ..Aynı durumları yaşadığım için kalbinizdeki acıyı hissedebildim .Boşan ya da boşanma demek çok zor zaten o sizin kararınız .Kimse sizden daha iyi bilemez evliliğinizi ..
Aynı durumu yaşayan biri olarak tek tavsiyem : Lütfen kendinizi suçlamayın.Bu sizin suçunuz değil ...

Çok üzüldüm ..Aynı durumları yaşadığım için kalbinizdeki acıyı hissedebildim .Boşan ya da boşanma demek çok zor zaten o sizin kararınız .Kimse sizden daha iyi bilemez evliliğinizi ..
Aynı durumu yaşayan biri olarak tek tavsiyem : Lütfen kendinizi suçlamayın.Bu sizin suçunuz değil ...
Bu hissi ancak yaşayan anlar ilk gördüğümde buz kesildim ve titremeye başladım sonra dünya başıma yıkıldı altında ezildim ve sanki biri cigerlerimi parça parça kopariyordu canımın nasıl yandigini anlatmaya kelimeler yetmez sanki cehennemin ortasına düşmüş gibi yaniyordum

Back
X