Aldatildim

Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi inanmış gibi yapın o Zaman, madem boşanmayacaksınız aklınızdan çıkarmaya bakın. Çünkü sürekli bunu aklınızda tutarak Mutlu olamazsınız. Bence kendi geçiminizi sağlayabileceğiniz bir mesleğiniz varsa ona başlayın yoksa edinmeye bakın. Eşinize kanıtlayın bence ondan bağımsız bir hayatınız olabileceğini. İleride dilerimki olmaz ama tekrar ederse bu durum çoluk çocuk için katlanmayı bırakıp kendi rotanızı çizin. Kadın sığınma evleri var gitseniz evinizden avukatınıza kadar herşeyi devlet karşılıyor, yardımcı olurlar...
Ben henüz nişanlıyım inanın şuan duygularınızı tahmin etmeye çalışırken bile gözlerimden yaşlar döküldü. Tahmin edebiliyorum biraz duygularınızı çünkü ebeveynim boşandılar 60 larında oldukları halde. Üzülmemeye çalışın bazen ne kadar kassanızda olmayacaksa olmaz. Dua edin kendinize, çocuklarınıza...

Ben 17 yaşındaydım erkeklere guvenimin sarsıldıği babamı yakaladığı zamanlar eşimle tanıştım onu farklı görmüştüm çok sevdim asla başka bi erkeğe yan gözle bile bakmadım eşim çok farklıydı diyordum tanıdığım bütün erkekler aldatiyo sen nasil biseysin ben asla yapmam diyordu 3 çocuğum oldu ucu de erkek benim etrafimda 4 erkek var ve ben asla başka bi erkek düşünmedim ilişkimiz harikaydı herkes bize hayran kalıyordu nazar mi değdi anlamadım nasıl böyle olduk demekki insanın başına herşey geliyormuş
Kiyamam ya dik dur birak o hayvani uzulme seni kaybettigine o uzulsun simdi sadece kendini ve cocuklarini dusun

Bir sürü yazılıyor ayrılmak kolay değil bende 1 ay önce senin gibi yazışma yakaladım hemde ailecek görüştüğümüz kadınla 1 çocuk var ikinciye hamileyim ısrarla yapmadım isim olmaz onla yanlış anlaşıldı bilmem ne 1 ay geçti tam üstünden hala ilk günkü gibi canım yanıyor çok ağladı bırakıp gideceğimi anlayınca kendini bile bicakladi arabayı uçuruma sürdü son dk el frenini çekip durdurdum seni kaybedeceksem yasamayiz hepimiz oluruz daha neler neler çocuk bahane değil ama 2 çocukla ana evine sigilmiyo o kadarda kolay olmuyo anladım bunu hiçbirşey eskisi gibi olmayacak senin içinde kalbinin hep bir köşesinde olacak belki birlikte olmadı ama yazışmalar ilerleyince olacakti hertürlü aldatmaya giriyo yaptıkları imkanın varsa destek al tek başına atlatamiyo insan bosanmaktan yana değilsin anlaşılan hayat devam edecek çocukların için allah yardimcin olsun bir daha tekrarlamaz inşallah çok üzüldüm senin adına

Bir sürü yazılıyor ayrılmak kolay değil bende 1 ay önce senin gibi yazışma yakaladım hemde ailecek görüştüğümüz kadınla 1 çocuk var ikinciye hamileyim ısrarla yapmadım isim olmaz onla yanlış anlaşıldı bilmem ne 1 ay geçti tam üstünden hala ilk günkü gibi canım yanıyor çok ağladı bırakıp gideceğimi anlayınca kendini bile bicakladi arabayı uçuruma sürdü son dk el frenini çekip durdurdum seni kaybedeceksem yasamayiz hepimiz oluruz daha neler neler çocuk bahane değil ama 2 çocukla ana evine sigilmiyo o kadarda kolay olmuyo anladım bunu hiçbirşey eskisi gibi olmayacak senin içinde kalbinin hep bir köşesinde olacak belki birlikte olmadı ama yazışmalar ilerleyince olacakti hertürlü aldatmaya giriyo yaptıkları imkanın varsa destek al tek başına atlatamiyo insan bosanmaktan yana değilsin anlaşılan hayat devam edecek çocukların için allah yardimcin olsun bir daha tekrarlamaz inşallah çok üzüldüm senin adına

Icinde sizin oldugunuz arabayi ucuruma suren psikopat bir adamla evli kalmaniz gercekten cocuklariniz icin harika olmus.

Nedense ana evine 2 cocukla sigilmiyor da, sadakatsiz, psikopat, terbiyesiz bir adamla ayni eve sigiliyor. Iste onur meselesi.

Bir de şunu merak ediyorum bir erkek neden aldatır, evde mutlaka huzursuzluk vardır istediği gibi olmayan şeyler çoğu tatmin olamıyor o da ayrı.

Karisini sevmedigi icin aldatir bu kadar basit. Aldatmayanlar da karisini sevdigi icin aldatmiyor.

Kendini bıçakladı,arabayı uçuruma sürdü üstelik yanında siz varken ?
Bence şu yazdıklarınız aldatılmaktan daha büyük bir problem.

Bu kadar kesin konusanlarinda burda aldatıldığını okuduk şahit olduk erkek milleti kesin yapmaz dediginiz bile gün geliyo yapabiliyo hayat kimseyi bununla sinamasin

Seven yapmiyor iste. Bircok ornegini gordum, goruyorum. Hem de pozisyonum nedeniyle aldatsalar hem ben ogrenirim hem de onlar bundan korkmaz.

Ama yuzlerce kilometre uzakta, yalniz, tehlikeli bir ortamda iken bile gelen israrli teklifleri reddediyorlar.

Cunku seviyorlar eslerini. Baskalarinin muhtemel aldatilma ihtimali ile kendinizi tatmin edeceginize gidin de sizi sevmeyen kocaniza hesap sorun.

Bir de şunu merak ediyorum bir erkek neden aldatır, evde mutlaka huzursuzluk vardır istediği gibi olmayan şeyler çoğu tatmin olamıyor o da ayrı.
Keşke şu yorumu okumamış olsaydım...evde gayet sakin mutlu ve huzurlu olanlar da aldatıyor.neden kadını suçluyorsunuz sizde bir kadinsiniz oysaki ??

Keşke şu yorumu okumamış olsaydım...evde gayet sakin mutlu ve huzurlu olanlar da aldatıyor.neden kadını suçluyorsunuz sizde bir kadinsiniz oysaki ??
Kadını suçlamadım, bir sorunun olduğunu dile getirdim, hiç kimsenin yok yere aldatacağını düşünmüyorum.

Kadını suçlamadım, bir sorunun olduğunu dile getirdim, hiç kimsenin yok yere aldatacağını düşünmüyorum.
Karisi evde butun gün çoluk çocuk prsinde koşsun yemekler yapsın kocasını Guler yüzle karşılamak adına yorgun olduğunu bile belli etmemeye çalışsın hatta saf saf kocasına güvenip onu sevsin.yok yere aldatılmamistir diyelim bizde..

Cok akillica. Yani adam sevip evlenmis ama artik sevmiyor olamaz oyle mi? Hani milyonlarca insanin yaptigi gibi?

Sevmedigi halde biriyle evlenen de onlarca kisi taniyorum. Lutfen sacma argumanlar uretmeyin.
Size saçma gelebilir benim mantığım bunu öngörüyor sevdiği insandan neden vazgeçsin
Karisi evde butun gün çoluk çocuk prsinde koşsun yemekler yapsın kocasını Guler yüzle karşılamak adına yorgun olduğunu bile belli etmemeye çalışsın hatta saf saf kocasına güvenip onu sevsin.yok yere aldatılmamistir diyelim bizde..
Siz neler yaşandığını nereden biliyorsunuz da bu kadar emin oluyorsunuz.

Back
X