- 30 Mayıs 2013
- 357
- 184
- 303
Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi inanmış gibi yapın o Zaman, madem boşanmayacaksınız aklınızdan çıkarmaya bakın. Çünkü sürekli bunu aklınızda tutarak Mutlu olamazsınız. Bence kendi geçiminizi sağlayabileceğiniz bir mesleğiniz varsa ona başlayın yoksa edinmeye bakın. Eşinize kanıtlayın bence ondan bağımsız bir hayatınız olabileceğini. İleride dilerimki olmaz ama tekrar ederse bu durum çoluk çocuk için katlanmayı bırakıp kendi rotanızı çizin. Kadın sığınma evleri var gitseniz evinizden avukatınıza kadar herşeyi devlet karşılıyor, yardımcı olurlar...
Ben henüz nişanlıyım inanın şuan duygularınızı tahmin etmeye çalışırken bile gözlerimden yaşlar döküldü. Tahmin edebiliyorum biraz duygularınızı çünkü ebeveynim boşandılar 60 larında oldukları halde. Üzülmemeye çalışın bazen ne kadar kassanızda olmayacaksa olmaz. Dua edin kendinize, çocuklarınıza...
Ben henüz nişanlıyım inanın şuan duygularınızı tahmin etmeye çalışırken bile gözlerimden yaşlar döküldü. Tahmin edebiliyorum biraz duygularınızı çünkü ebeveynim boşandılar 60 larında oldukları halde. Üzülmemeye çalışın bazen ne kadar kassanızda olmayacaksa olmaz. Dua edin kendinize, çocuklarınıza...