Erkekler tek eşli yaşayamazmış diye hangi satırda yazmışım göster! Dikkatini çekerim erkekler yazmadım "İNSANLAR" yazmıştım. Sizin toplumunuzda 2. kadına önyargıyla bakılıyor evet öyle ki dünyada sadece Türk ve Ortadoğu veya Asya toplumundan oluşmuyor. Alıntı yaptığınız yer ise evlilik ve çocukla ilgili kısım. Evlilik çok önemli müessese bakınız mahkemeler dolup taşıyor. Demek ki evlilik işe yaramıyor. Şimdi size göre pezevenklik olan bir kabileden söz edeyim. Bu kabilede şef misafirlerini iyi ağırlamak için en sevdiği ve en beğendiği eşini misafirine sunuyor. Bu da bir toplum. Ve ayrıca Avrupa yasaları gelmeden önce kadın cinsiyetine sahip insanlar ne idi. Sizin toplumunuz çok mu değişti? Sözde Avrupalısınız zihniyete gelince halen Ortadoğulu. İster kabul edin ister etmeyin. İnsanlar tek eşli değildir. Sebebi ise doğadır doğa çeşitliliği sever. Bu yüzden akraba evliliğinden doğan çocuklar sakat doğar. Kadına erkeğe de git başka birinden çocuk yap der iç güdüdür bu. İşte bu yüzden erkekler veya kadınlar eşlerini aldatırlar. Anlamayacaksan yazma zaman değerli uçup gidiyor.Erkekler tek eşli yaşayamazmış, diyorsunuz. Doğada bir gerçek bile olsa biricik karısıyla bir ömür musmutlu , onu hiç aldatmadan yaşayanlar var.yanı yaşanabiliyor.. O zaman evlenseniz ya 2. Kadını hoşgörüyle kabul etmeniz ya da bir erkeğin hayatında 2. Kadın olmayı gayet normal karşılamanız gerekir. Ki toplumun 2. Kadınlara karşı olan yargısı pek değişmeyecek, sabit bir yöne giden aşağılamalardan ibaret kalacak. Evlilik çerçevesi içinde sadık bir eşle çocuk yapmak ise dünyanın en güzel mutluluğu. Bana göre tabi![]()