aldatıldım

Aslında aldatan kadın yada erkek ifşa edilmeli millete açık şekilde gelen geçen saydirabilmeli

Son Zaman'larda aldatılma arttı bu ne yahu!
Bende gecen gün aldatılan ve konu acmış ve güncel konum bulunan biri olarak aldatılan arkadaşlarla toplanalım diyoum.çünkü zor aldatılmak sindiremiyorum.tamam karaktersiz serefsiz ,tamam pislik ama neden böyle oldu ben ne kadar sevmiştim diyorum sonra güzel hatıralardan biri de gözümde canlandımı içim parçalanıyor sanki!!işte o anlar anlatılmaz..yemek içmek susamak hayata dair hersey unutuluyor...yaşamdan kopuyorum...toparlanalım ve bu alcakların alçaklıklarını unutmayalım !!birbirimixe anlattıkça unutmayalım ve dimdik yürüyelim..Olan onlara olsun ve biz birbirimize destek olalım..

Son Zaman'larda aldatılma arttı bu ne yahu!
Bende gecen gün aldatılan ve konu acmış ve güncel konum bulunan biri olarak aldatılan arkadaşlarla toplanalım diyoum.çünkü zor aldatılmak sindiremiyorum.tamam karaktersiz serefsiz ,tamam pislik ama neden böyle oldu ben ne kadar sevmiştim diyorum sonra güzel hatıralardan biri de gözümde canlandımı içim parçalanıyor sanki!!işte o anlar anlatılmaz..yemek içmek susamak hayata dair hersey unutuluyor...yaşamdan kopuyorum...toparlanalım ve bu alcakların alçaklıklarını unutmayalım !!birbirimixe anlattıkça unutmayalım ve dimdik yürüyelim..Olan onlara olsun ve biz birbirimize destek olalım..
Gerçekten burayı okudukça sabah akşam sövüyorum çok fena psikolojim bozuldu. Zaten bende aldatıldım kafayı kırdım baya. Bu ne ya insanlar nasıl kansız olmuş böyle. Kimsede Allah korkusu kalmamış vicdan kalmamış. Ay böyle bi dernek bişey varsa katılırım en azından daha çabuk iyileşiriz...

Burada ki konuları okudukça bir gün herkes aldatılacak bunun farkında ol Kafka diye kendi kendime teselli verirken buluyorum.

Hakikaten bir gün hepimizi aldatacak koca, nişanlı, sevgili kişileri var mı?

Varsa b.k yesinler.

Bu erkek milleti kendini niye bu kadar değerli görüyor ki?:63:

Burada ki konuları okudukça bir gün herkes aldatılacak bunun farkında ol Kafka diye kendi kendime teselli verirken buluyorum.

Varsa b.k yesinler.

Yetiştirilme zihniyetinden diyelim. Nasıl ne düşüncelerle büyütürsen erkekleri öyle devam ediyorlar.Gerçi bu coğrafya da elverişli bu iğrenç zhniyet için.Kadınları bir yüzyıl öyle sindirmişler ki oğullarını öyle yetiştirdiklerinin farkında değiller. Aldatmayı kendilerine hak görüyor ç.k beyinliler.

Varsa b.k yesinler.

Evet sanki herkes aldatiliyor yada aldatilacak gibi hissediyorum burayı okudukça

Yetiştirilme zihniyetinden diyelim. Nasıl ne düşüncelerle büyütürsen erkekleri öyle devam ediyorlar.Gerçi bu coğrafya da elverişli bu iğrenç zhniyet için.Kadınları bir yüzyıl öyle sindirmişler ki oğullarını öyle yetiştirdiklerinin farkında değiller. Aldatmayı kendilerine hak görüyor ç.k beyinliler.
Karakter meselesi tamamen

Yetiştirilme zihniyeti de olabilir. Çevresel faktörler de.
Örneğin hacı bir ailenin evladı bunu haram olarak görmeli ama görmüyor.
Farkında olarak yapıyor. Utanıyor mu? Bilinmez.

Özgür bir ailede yetişmiş olan ise normal görüyor.

Anne hacı baba özgür melez bir ailede yetişen ise yapıyor fakat ailesinden, arkadaşlarından gizliyor.

Yani genel olarak yapmayan kesin %5'lik bir kısım ya var ya yok.

Onlarda hakikaten imanlı insanlar veyahut hakikaten sevdiğini bütün değerlerin üzerine kondurmuş olanlar.
Bu ikinci dediğim oldukça az.

Evet sanki herkes aldatiliyor yada aldatilacak gibi hissediyorum burayı okudukça

Eşimden şüphelenmiyorum ama ya yaparsa ne yaparım diye düşünüyorum.
Ben bile burada okudukça buna alıştım.

Back
X