Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşanmak öyle basit olsaydı dünyada evli insanlar kalmazdı inanın..
Merhaba Canlar Nasılsınız ? Ben Çook Kötüyüm Başlıkta'da Belli Nedeni 5 Yıllık 2 Çocuk Annesiyim.. Ama Kahrolsun Bu Erkeklere Ne Olur Fikir Verin İhtiyacım Var Buna
Eşim Olacak Bey! Benim Can Yoldaşım,Sırdaşım Dediğim En Yakın Arkadaşımla Aldatıyor Ben Bunu Öğrenince Halimi Düşünün.. Eşim Bilmiyor Öğrendiğimi Ama Elimde Kanıtlar Var ve Gözlerimle Gördüm..
Sizce Ne Yapmalıyım 2 Evladım'da var Onlarıda Düşünmem Lazım Maddi-Manevi ve Psikoloji Olarak..
![]()
Abla sen bu rahatlıkla zaten her şeyin üstesinden gelirsin bence. Takma boşveeer.Boşanmak öyle kolay oldaydı dünya ne rahat olurdu dimi ? Sizde evlisiniz ve bebek bekliyorsunuz ? Eşiniz yapsa size ? Ve bebeğiniz var ortada belki başka çocuklarınızda vardır onları düşünmeden hareket edemeZsiniz sanırım ?
Yada dönerse senindir dönmezse senin hiç olmamıştırşaka gibi.. boşanma o zaman, bekle sana döner belki.. ya da dönmez, farketmez sonuçta sen razısın..
Yada dönerse senindir dönmezse senin hiç olmamıştır![]()
Ayyy bu daha iğrençti:)dönerse senindir biz kebap söyledik diyerek noktalayalım![]()
Hava zaten soğuk okuyunca buz kesti buralardönerse senindir biz kebap söyledik diyerek noktalayalım![]()
İnanmıyorum Yaaa pislik adam! Benim baya çalkantılı geçti şu son günlerim, bir zirvede bir yerin dibinde takılıyorumAy yok canim aramadıaramasın zaten bu saatten sonra valla fena yaparım hem bi kac bisey daha öğrendim böyle daha iyi oldu... gecti gitti sanırsam artık acısına azalıyor
Sen naptin ?
Ay canım çok üzüldümİnanmıyorum Yaaa pislik adam! Benim baya çalkantılı geçti şu son günlerim, bir zirvede bir yerin dibinde takılıyorumidare ediyoruz diyelim. O gün çok saçma bir şekilde bizim iletişimimiz tekrar başladı.
Ben telefonum bozulunca annemin telefona onun numarasını kaydedip oradan yazmıştım bir kaç kez. Silmeyi unutmuşum. O gün de annem onun adının baş harfiyle başlayan birini listede ararken, bu kim yahu diye bakıyor ve yanlışlıkla WhatsApp araması yapıyor:) ama hemen kapatıyor. Sonra benimki anneme kimsiniz? Yazıyor ve annem bana kim bu tanıyor musun deyince duruma el atıyorum, hemen kendi telefonumdan açıklıyorum. O da bir bana bir şey oldu da annem o yüzden aradı zannedip panikliyor. Annem sayesinde tekrar konuşmaya başladık yani. Gerci ondan sonra iki kez daha ayrıldıkben de pek gelecek görmüyorum yani.
Sen ne gördün sonradan?