• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldım...

Konu hiç inandirici durmuyor ama eger gercekse cok rahatsiniz cidden.bi de 2 aydir biliyorum diyorsunuz yuhh bunlari bile bile nasil hala o adamla ayni evi paylasiyorsunuz.ben coktan kafasinda vazo kirmiştim evden de kovmuştum.aile durumunuz iyi diyorsunuz Allah askina cok mu muhtaçsiniz bu adama ya daha neyi bekliyorsunuz.
Ya da konu kesin fake..

:KK58:Merhaba Canlar Nasılsınız ? Ben Çook Kötüyüm Başlıkta'da Belli Nedeni 5 Yıllık 2 Çocuk Annesiyim.. Ama Kahrolsun Bu Erkeklere Ne Olur Fikir Verin İhtiyacım Var Buna:skandal: Eşim Olacak Bey! Benim Can Yoldaşım,Sırdaşım Dediğim En Yakın Arkadaşımla Aldatıyor Ben Bunu Öğrenince Halimi Düşünün.. Eşim Bilmiyor Öğrendiğimi Ama Elimde Kanıtlar Var ve Gözlerimle Gördüm.. :KK57: Sizce Ne Yapmalıyım 2 Evladım'da var Onlarıda Düşünmem Lazım Maddi-Manevi ve Psikoloji Olarak..:KK58:

Siz, sizi en yakın arkadaşınızla aldatacak karakterde bi adama 2 evlat vermişssiniz. Bi şans daha ver nolcak hatta söyle arladaşına sizde yaşasın bi gece sizle bi gece arkadaşınızla yatar. Ne gurursuz laçka kadınlar var. Acıyorum...:KK12:

Kız arkadaşını saçlarını eline al ilk önce..
Sonra kocanın yüzüne atarsın..

Boşanmak öyle kolay oldaydı dünya ne rahat olurdu dimi ? Sizde evlisiniz ve bebek bekliyorsunuz ? Eşiniz yapsa size ? Ve bebeğiniz var ortada belki başka çocuklarınızda vardır onları düşünmeden hareket edemeZsiniz sanırım ?
Abla sen bu rahatlıkla zaten her şeyin üstesinden gelirsin bence. Takma boşveeer.

Ben normal bir şey yazarken bile bu emojileri koymaya üşenirken, siz aldatılan bir kadın olarak maşallah yazınızı doldurmuşsunuz. Yani inanmadım konuya.

Allaşkına böyle insanlar var mıdır diyorum ama vardır elbet değil mi ?

Zengin diye evlen, sonra aldatmaya meyilliyse bastır ki aldatsın, hatta aldatmıyorsa bile uygun deliller bul topla ve al parasını hadi topuk.

Bu rahatlığın başka sebebi ne olabilir şoka girse girse ilk günlerde girebilir bu şoklama ancak deepfrizde olur sanırım, maşallah.

Şimdi hemen başınıza gelmesin diye dua okur arkamdan konu sahibi. :KK76:

Gerçekten aldatılan bir kadın konuyu nasıl bu kadar sakin anlatabilir anlayamıyorum cidden

Ay yok canim aramadı :KK70: aramasın zaten bu saatten sonra valla fena yaparım hem bi kac bisey daha öğrendim böyle daha iyi oldu... gecti gitti sanırsam artık acısına azalıyor

Sen naptin ?
İnanmıyorum Yaaa pislik adam! Benim baya çalkantılı geçti şu son günlerim, bir zirvede bir yerin dibinde takılıyorum :D idare ediyoruz diyelim. O gün çok saçma bir şekilde bizim iletişimimiz tekrar başladı.

Ben telefonum bozulunca annemin telefona onun numarasını kaydedip oradan yazmıştım bir kaç kez. Silmeyi unutmuşum. O gün de annem onun adının baş harfiyle başlayan birini listede ararken, bu kim yahu diye bakıyor ve yanlışlıkla WhatsApp araması yapıyor:) ama hemen kapatıyor. Sonra benimki anneme kimsiniz? Yazıyor ve annem bana kim bu tanıyor musun deyince duruma el atıyorum, hemen kendi telefonumdan açıklıyorum. O da bir bana bir şey oldu da annem o yüzden aradı zannedip panikliyor. Annem sayesinde tekrar konuşmaya başladık yani. Gerci ondan sonra iki kez daha ayrıldık :( ben de pek gelecek görmüyorum yani.

Sen ne gördün sonradan?

İnanmıyorum Yaaa pislik adam! Benim baya çalkantılı geçti şu son günlerim, bir zirvede bir yerin dibinde takılıyorum :KK70: idare ediyoruz diyelim. O gün çok saçma bir şekilde bizim iletişimimiz tekrar başladı.

Ben telefonum bozulunca annemin telefona onun numarasını kaydedip oradan yazmıştım bir kaç kez. Silmeyi unutmuşum. O gün de annem onun adının baş harfiyle başlayan birini listede ararken, bu kim yahu diye bakıyor ve yanlışlıkla WhatsApp araması yapıyor:) ama hemen kapatıyor. Sonra benimki anneme kimsiniz? Yazıyor ve annem bana kim bu tanıyor musun deyince duruma el atıyorum, hemen kendi telefonumdan açıklıyorum. O da bir bana bir şey oldu da annem o yüzden aradı zannedip panikliyor. Annem sayesinde tekrar konuşmaya başladık yani. Gerci ondan sonra iki kez daha ayrıldık :KK43: ben de pek gelecek görmüyorum yani.

Sen ne gördün sonradan?
Ay canım çok üzüldüm :( neyse kendini üzme ben sana özel mesajla anlatiym olaylari

Back
X