merhaba ben almanyadan yaziyorum benim derdim esim inanin nerden basliyacagimi bilmiyorum ben bu yaz türkiyeye annemgile geldim yaklasik 1 bucuk ay kaldim ben türkiyedeyken almanyadaki en yakin arkadasim beni aradi onlarin komsusuna bi kiz gelmis seni ve aileni cok iyi taniyor cocuklarinin isimlerine senin boyuna kilona kadar herseyinizi iyi biliyor dedi sen bu isimde birini taniyomusun dedi bende hatirlamadigimi hic oyle birini tanimadigimi söyledim bu arada kiz esinden ayrilmis ve pek iyi bi kiz degil dedi arkadasim bende biraz süphelendim tabi esime telde sordum öyle birini tanimadigini söyledi tabi bu mesele benim hic aklimdan cikmadi neyse almanyaya geldikten sonra benim facebookum yok ailemle konusunca felan esimin face ni kullanirim bir gün öyle face de gezerken esimin en yakin arkadasi bi resim paylasmis onun altindaki yorumlari okurken o kizin da yorum yaptigini gördüm bide benim esimin ad ve soy adina benzer biride yorum yazyordu örnek vereyim hasansa has diye soyadida ayni sekilde kisaltilmis yaklasik 150 yorum vardi o kizla o kisaltismis isim sevgili gibiydiler iste arkadasida ayni sekilde onlarin birbirine yakistigini felan yaziyordu tabi ben bunlari esime sordugumda esim o kisi ben degilim dedi ve birden yeminler edip kurani getirp yemin etti ben okisi degilim ben ondan kurana yemin etmesini istemedim hala esimle 1 aydir küsüz kimseye anlatamiyorum aileme söylemedim üzülürler sizce bukadar tesadüf olurmu ne olur bana bi akil verin neyapayacagimi bilmiyorum.