Aldatıldımmı acaba?

sevda_66

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
19
0
16
Almanya
merhaba ben almanyadan yaziyorum benim derdim esim inanin nerden basliyacagimi bilmiyorum ben bu yaz türkiyeye annemgile geldim yaklasik 1 bucuk ay kaldim ben türkiyedeyken almanyadaki en yakin arkadasim beni aradi onlarin komsusuna bi kiz gelmis seni ve aileni cok iyi taniyor cocuklarinin isimlerine senin boyuna kilona kadar herseyinizi iyi biliyor dedi sen bu isimde birini taniyomusun dedi bende hatirlamadigimi hic oyle birini tanimadigimi söyledim bu arada kiz esinden ayrilmis ve pek iyi bi kiz degil dedi arkadasim bende biraz süphelendim tabi esime telde sordum öyle birini tanimadigini söyledi tabi bu mesele benim hic aklimdan cikmadi neyse almanyaya geldikten sonra benim facebookum yok ailemle konusunca felan esimin face ni kullanirim bir gün öyle face de gezerken esimin en yakin arkadasi bi resim paylasmis onun altindaki yorumlari okurken o kizin da yorum yaptigini gördüm bide benim esimin ad ve soy adina benzer biride yorum yazyordu örnek vereyim hasansa has diye soyadida ayni sekilde kisaltilmis yaklasik 150 yorum vardi o kizla o kisaltismis isim sevgili gibiydiler iste arkadasida ayni sekilde onlarin birbirine yakistigini felan yaziyordu tabi ben bunlari esime sordugumda esim o kisi ben degilim dedi ve birden yeminler edip kurani getirp yemin etti ben okisi degilim ben ondan kurana yemin etmesini istemedim hala esimle 1 aydir küsüz kimseye anlatamiyorum aileme söylemedim üzülürler sizce bukadar tesadüf olurmu ne olur bana bi akil verin neyapayacagimi bilmiyorum.

eşinin bir anda paniklemesi pek normal gelmedi bana
peki o kız kimmiş öğrendinmi şimdi
yani tanıyormuymuşsunuz

Durup dururken mi ''o kişi ben değilim'' dedi yoksa imada mı bulundunuz ?

Bir aydır küs olan kim ? Eşiniz sizinle konuşmuyor mu ?

bilemedim valla canım, kimsenin günahını almak ya da aklını bulandırmak istemem, ama yerinde olsam ben de şüphelenirdim, o kızın kim olduğunu bul,arkadaşının komşusunamı gelmişti kime geldiyse bi daha davet etsinler hem sorarsın beni tanıyomuşsun nerden tanıyosun diye

Durup dururken mi ''o kişi ben değilim'' dedi yoksa imada mı bulundunuz ?

Bir aydır küs olan kim ? Eşiniz sizinle konuşmuyor mu ?
hayir direk face i acip gösterdim ben degilim dedi esim küs ben ona güvenmiyormusum inanmiyormusum peki bukadar tesadüf olumu diyorum cevap vermiyor.

peki eşinin ismine benzer olan adamın facebook profiline girmeyi denedinmi ?
belki oradan birşey çıkarırsın

Bilmem suçsuz biri alınır , bana ne demek istiyosun diye..
Bu leb demeden leblebiyi anlamış, aklamak adına da Kuran'a el basmış, umarım çarpılmaz..

O kıza ulaşman lazım , bi şekilde.. Acabalarla 1 ay küsmekle olmaz bu iş..

bilemedim valla canım, kimsenin günahını almak ya da aklını bulandırmak istemem, ama yerinde olsam ben de şüphelenirdim, o kızın kim olduğunu bul,arkadaşının komşusunamı gelmişti kime geldiyse bi daha davet etsinler hem sorarsın beni tanıyomuşsun nerden tanıyosun diye
evet bunu bende düsündüm canim kizin belli bi adresi yok bi gün orda bi gün burda zaten kiz almanyada kadin siginma evinde kalmis bi süre sonrasi yok esime diyorum arkadasina sor o taniyor mumarasini al esim beni arkadasima rezil etme bana güvenmiyormusun diyor

O kız seni tanıyomuş, kilona kadar biliyomuş...
Ee görüş o zaman , nerden biliyosun çocuklarımı beni..
Hayırdır, çıkartamadım de :34:
Hatta mümkünse eşinde olsun
İlla yüz göz mimik çaktırırlar birşey varsa..

Çakma profil yap, eşinin adına benzeyen profili ekle

Ama söyledin ya artık şüphe eder kabul etmez belki, söylemeden deneseydin keşke..

Arkadaş olarak ekleyince herşeyini görebilirdin, resim vs. :34:

o zaman eşinin en yakın arkadaşıda o adamın face ine ekli ise eşininde muhakkak o kişiyi tanıyor olması gerekmezmi
madem öyle eşinin en yakın arkadaşına sorabilirsin bu adam kim diye.

ancak görünen köyde klavuz istemiyor
seni üzmek istemem ama bana kalırsa o adam bence eşin canım..

evet baktim canim hic bisey yok sadece bikac kiz bide esimin en yakin arkadasi var bide adamin profili kiz diye acilmis

sen farklı isimde bi face aç tatlım... erkek resmi koy ve bi süre takip et daha sonra zarfla kızı yakın bi arkadaşım buna benze bi olay yaşadı ve bu dedğimi yaparak gerçeğe ulaşabildi bence kendin farklı biri olarak aç bi face ve en azından onun facesinide karıştırmış ve inceleme yapmış olursun varsa bişey mutlaka çıkar...yada bayan olarak aç eşini yani o sahte hans olanı ekle onu zarfla ama sakın çaktırma bakalım ne çıkacak altından...

evet baktim canim hic bisey yok sadece bikac kiz bide esimin en yakin arkadasi var bide adamin profili kiz diye acilmis

bu bende de süphe uyandırırdı. ama esinize pat diye sormak yerine alttan alttan gözlemleyip arastırma yapsaydınız. simdi eger ki o kişi esiniz ise daha temkinli ve dikkatli olacaktır.

soru işaretleri ile yaşamak zor. Allah bu durumdan biran önce kurtulmayı nasip etsin sana.

Yeni face hesabı açmayı bilmiyorsan bizim işyerinde face engelli olduğundan ben yardımcı olamayacağım ama yardımcı olabilecek arkadaşlar olur buradan.. ?

yeni face açarsan eşine de kaç kez sormussun. kaldı ki o kişi eşin ise o kıza da söylemiştir. anlarlar bence sen oldugunu

sana bi fikir daha vereyim tatlım.... eşinle barış ve belli bi süre sonra neden öle bi aptallık yaptım bilmiyorum pskolojime ver öyle düşünmemeliydim ben sana her zaman güvendim yapmassın gibi şeyler söyle ve ondan sonra ekle.. başka isimle ve bi akşam arkadaşında kalma bahanesi bul ve evini yada eşini takip et böyle üzülüp durma canına yazık hiç kimse için değmez senden önemli kimse yok bu hayatta .. sonuna var ve rahatla ağlasanda rahatlarsın gülsende ama böyle arasat adamı öldürür...

Back
X