Aldatıldınız! Kararınız ne olur?

bende ayrılırdım heralde ama o zamana baglı degısebılır.

bekarsam hemen terkederim
evliysem, pisman ederim, surum surum surundururum ama terketmem

Ben bunun kesinligini ogrendigim anda giderim...Arkama bile bakmadan...Yaptigim onca fedakarlik sevgi heryse ragmen baskasi tercih edilmisse yada beni kandirmak ona cazip gelmisse cocuklarimin hatirina bile kalmam...Neden kalmam neden savasmam?????

Cunki kendimi cok iyi taniyorum bunu bir kere bana yapmis olmasi (ki ikinci gelir tezide var ) ona guvenimi kaybetmem demek ve hayatim boyunca guvensizlikle simdi nerde ne yapiyor diye dusunerek geciremem...Ve dahada onemlisi ben bunu unutamam aklimdan hiç cikmaz ve gun gectikce dahada kinlenirim..Ev yasanmaz hale gelir..Bir sekilde bunun hesabini odetmeye bakarim affetmis olsam bile...Buda cocuklarimi yipratir..
O yuzden ben gururumu da yanima alir gider ve birdahada hayatima sokmam....

benim başıma buda geldi,o çok güvendiğim asla yapmaz dediğim eşim bunuda yaptı hemde tanıdığım ve nefret ettiğim birisiyle.öğrendiğimde eşim hastanede tedavi görüyordu onu öylece bırakamdım sonrasındada oğlumdan vazgeçemedim.çünkü ayrılsam bir süre yanıma alamıycam almak isteyincede onlar vermiycek tv.de görüyoruz sabah programlarımda o durumlara düşmek istemedim.belki birazda kendime güvenim yok.yeni bir hayata başlamaya.2. dende ayrıldı diyecekler öylesine yaşayıp gidiyorum işte.oğlum biraz büyüsün bakalım zamana bırakmaktan başka çarem yok..

Son düzenleme:
bide düşünsenize onu öpeceksin acaba o kadında burasından öptümü dokunacaksın acaba burasına dokundumu aman aman düşünmesi bile kötü

Allah kimsenin başına vermesin,bekarken şimdi 'asla affetmem,aşkımdan ölsem de yine de terkederim' diyeceğim ama yine de büyük konuşmamak lazım.zaten insanlara güvenmeyen birisiyim,hayatta en çok güvendiğim eşim dediğim adam bunu yaparsa;:1no2: benneyaptımki

İki tane kaldıramayacağım hata vardır:
Ne dayağı affederim ne de aldatılmayı..Katlanan kadınlar varsa bilemem..belki ekonomik özgürlükten mahrum olanlar, belki töre, aile baskısından evlerini terk edemeyenler olabilir.
Allaha şükür hayatımı kazanbildiğim bir işim var, baba evim bana her zaman açık..
Unutmayalım ki:Kimse birbaşka kimsenin kahrını çekmeye gelmiyor bu dünyaya..
Hayat kısa...
İhanet eden adam 1 kereden bişey olmaz diyorsa inanmayın..
İlişki bir elmas ise, ihanetle çizildiği zaman o sadece bir kömürdür..
:enbuyukkk:

aldatıldım kararım ne olurdu..kimse kabullenmez ki sonuçta ben giderdim.şu an bekarım ama aynı şeyi yapsa affetmem.yüzünede söylüyorum beni aldatırsan hayatından sil beni die.evli de olsam aynı şey olurdu.sanırım.aldatmak ne demek yaa..hangi bayan hakeder bunu

Büyük konuşmak istemiyorum..
Aldatanı affetmek bence hiçbir zaman mümkün değil. Kırılan kalp nasıl düzelebilirki belki birliktelik devam eder ama dediğim gibi güven zedelenmiş kalp yara almış olur....Çok zor çoooooooooooooooooookkkk. Allahım sen yaşatma...

ben bunu daha yenı yasadım cok sewıyorum hala daha ve içim acıo ama affetmek asla yok bitmiş bitmiştir benım için

klava:klava:
ASLA ASLA ASLA
affetmezdim
affetmedimde
affetmemde....
ister dayak olsun ister ihanet
suna yüzde yüz eminim ki bir erkeği bir kere affediyorsanız ikinciyi yaşamayada mahkumsunuzdur.....

evli ve iki çocuk annesi olama rağmen böyle bir şeyin olduğundan emin olduğum an ona kapıyı sonuna kadar açarım.....(Tabi arada sırada çocukları bana getirebilir).bizler kendimize değer vermezsek onlar asla vermez..aslında bunlar çok hassas konular.insanın başına gelmeyinc elbette konuşmak kolay..Etrafımda o kadar çok aldatılan kadın varki allah yaşatmasın diyorum.....

ewlı olsamda olmasamda dırekk bıter cocuk mocukk hıkayee ben gururum ayaklar altına almam buyuk konusmım amaaa

ben farklı bir yorum yapıcam henüz evli falanda değilim ama bende seneryo boldur eğerki evliken aldatılrısam "bana göre aldatılmalarda ne yapılacağı yakalanma pozisyonuna göre değişir;

netekim, evde eşimi yabancı bi cinsle salonda görürsem don paça kapının önüne koyarım, asla piknik tüpüyle kafalarına kafalarına vurmam, herifi hadım madım etmeye kalkmam.kafamdan geçer ama yapmam..
yatak odasında veya banyoda görürsem ''hayırlı işler ' ' der kapıyı aynı hızla kapatır-kitlerim.. o coşkuyla alo zabıta 153'ü arar.. adresi verir bu işletmede hijyen yok ayrıca kaçak et satılıyo derim kaparım.. zabıta gelir ardından polis gelir.. itfaiyeyi de ararım, yangın adresini weririm içerde 28 kedim var derim daha da hızlı gelirler , ohoo seneryo uzar..

eğer eşim beni msn'de yada interaktif bi ortamda aldatıyorsa, web cam'ler açık yakalandıysa (oy oy oyyy)
o makine derhal pencereden dışarı atılırrr
illaa kiiii (hani bi sucuk reklamı warya illla kiii-pınarrr sucuuuk)
makinenin kordonları adaptörü sarıp sarmalanır sonra dürüp bükülür ama bu cisim pencereden atılmaz !!! bi müddet elde tutulur, sırasını bekler..
herif sorguya alınır..sorgu tabiki tatmin etmez.. görüş bitince 'hacı,güle güle ' denir.. evden kovulur..

nedense bu iki tip aldatmayı aynı kefeye koyarım !!
çünkü olay beyindedir, beyin benimle değil de başka biriyle uğraşıyorsa bu iş bitmiştir.. arada kalan kırıntılarla bişi olmaz diye düşünürüm..çocuklu çocuksuz olmam hiç bişi değiştirmez.. çünkü ben med-cezir olacak bi kadın değilim'dir.. "

EĞERKİ BEKARKEN SEVGİLİM TARAFINDAN ALDATILIYORSAM HİÇ AMA HİÇÇ UĞRAŞMAM ONU BAĞLAMAK GERİ KAZANMAK İÇİN NE HALİ VARSA GÖRSÜNN...

beni aldatıcak başka kadınla cinsel yakınlaşma yaşicak yatıcak ve gelip eşim dediği kişinin koynuna giricek öylemii?? benden gizli yapabiliyosa helal olsunnama ben duyduğum sezdiğim gördüğüm andaaa kapının yolunu gösteririm MİDEM GENİŞ DEĞİLLLL BENİM

kapı açık
arkanı dön ve çık
istenmyorsun artık

şarkısını söylemek geldi içimden.. :)))

KESİNLİKLE KATILIYORUM BİR OLDU MU ARKASI GELİR
BÜYÜK KONUŞMAK GİBİ OLMASIN AMA BEN AFFEDEMEM.ALLAH KORUSUN BÖYLE BİRŞEYİ BEN YAPSAM EMİNİM Kİ EŞİM DE BENİ AFFETMEZ.
:1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2:

[B]Yaşadıklarımıi paylaşmak istedim arkadaşlar ;

1.Bende her zaman aldatılsam asla affetmem derdim.

2. İlk kez aldatılma da her insan hata yapar, bir şans hakkı vardır deyip şans veriyorsun.

3.Psikiyatristler bu olayı şöyle değerlendiriyor," aldatan eşinizi yere düşmüş mücevher gibi görün eğilin ver yerden alın " bu söze kulak verip eğilip alırsınız.

4.Çoçuğum var , yaptıklarından çok pişman beni de çok seviyor deyip ağlamasına dayanamayıp ona inanırsınız.
Bu kadar ağladı ,yalvardı ,öldü bitti ehh artık asla yapmaz deyip ve affedersiniz

5.Zaman geçiyor, inanıp güveniyorsun ama daha yaraların iyileşmeden oooo
bir de bakıyorsun ki beyimiz yine iş başında
yok canım olmaz olamaz mümkün mü böyle bir şey ,
bu kadar vicdansız olamaz ki diyorsun.
Önce inkar etmeler , sonra yalanlar yalanlar
ve tutarsız cevaplar..
sonra başlıyor itirafa
iyi halt etmiş gibi tüm detayları anlatıyor kuzu kuzu
gerçekler bir bir yüzüne vuruluyor

6.Sonuç : Neden ilk aldatıldığımda affettim deyip kendine lanet okumaya başlıyorsun..

7.ilk aldatıldığında ki şoku yaşamıyorsun, daha güçlü daha dik duruyorsun. ağlamasına, yalvarmasına aldırmıyorsun, konuşmasına dahi izin vermiyorsun, daha beter ol diyorsun..

Bundan sonrasını bende bilmiyorum ..
Ne olacak ???
Hala evliyim..........

[/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…