Aldatıldınız! Kararınız ne olur?

büyük konuştuğum herşey başıma gelmiştir ama yinede söylemeden edmicem boşanırım çünkü böyle bişeyi hak etmediğimi düşünürüm zaten bu yapmışsa bensiz olmayı göze almıştır Allah korusun kimsenin başına gelmesin tabi

Allah kimseye yaşatmasın çok üzücü bir olay eşimize nekedar çok güvenimiz sonsuz olsada başımıza neler geleceğini hiç bir zaman bilemeyiz...... ama ben bu durumda affetmezdim asla kabullenemiceğim bi durum... keşke hiç bir kadın bunları yaşamasa çok üzücü

akrabalarımdan bir örnerk vereyim..kızları 20 yarında ve hasta hem epilepsi hastası hemde beyin özürlü yani beyninin %70 i yok yani aklı var çocugun ama fikri yok ve sag kolu felçli.. herneyse ama bu kadının kocası böyle kızları oldugu halde ki bundan sonra üniversiteye giden oplu lisede giden en ufak kızı var..ama bu adam 3 çocugu oldugu halde ki 1tanesi hasta ama yinede gözü dılarda.. şimdi bu kadın nasıl bırakıp gitsin?ki ilk okul mezunu (ama kendini çok yetiştirmiş pc felan kullanabiliyor).. eger benımde böyle hastakızım olmasın maddi gücümde bana ve çocouklarım ayetebiliyorsa çocouklarımıda alır giderim demmekki o benım çocuklarımıda haketmiyordur benım gözümde.. ama şuandaki gibi bekarsam hiçmi hiç umrumda olmaz.. yol verirrim ne hali varsa görsün demmek ki o bensiz kalmayı gözü almışki altayıo?ozaman bir ömür benden ayrı kalsındaki görsün gününü.. terbiyesiz mahluklar çok sinirlendim..

bilmem ama buyuk konusmiyim....ben affedemem gibi geliyo,,,yani baska kadini opmus ..ellemis adami tekrar kocam diye sevemem,,dokunanmam ona icim almaz,,kalbi nerdeyse bedenide orda olsun ,,gozume gorunmesin... affedenlerede saygim sonsuz bu arada herkesin kendine gore sebebleri vardir,,,bu benim gorusum sadece,,,,

Tabiiki aldatilmak hic kimse icin hos ve aff edilir degil.
Ama bence aff edip etmemek herkesin keindine kalmis, herkesin kendine göre hakli sebebleri ola biliyor.
O yüzden hic birsey icin asla falan diyemiyecegim.

aldatmanın bahanesi olamaz affetmesi de
ben ayrılırım ama büyük konuşmamak lazım
sineye çekip oturan da bir çok insanda var
onlarında affedeceğini sanmıyorum ama
hayat şartları neden hala beraberler bilemeyiz

Aldatıldım hemde benim dışımda 2 kişi daha varmış...Öğrendiğim gün yani geçen hafta ayrıldım...Yaşadığımız bütün herşeyi haram ettim.Hakkımıda helal etmedım(bunun için pişmanda değilim çünkü çok farklı hayallerim vardı onunla ama hem aldatılıyor hemde uyutuluyormusum).Bitirdim.Bıçak gibi kestim hemde.Alışmaya çalışıyorum.Ama en iyisini yaptıgımı bılıyorum.

aldatmanın affedilir tarafı yok fiziksel olarak aldatmasa bile bi bakış bile yeter kendimi kötü hissetiren bir erkeklee bir arada olup hiç bişey olmamış gibi davranamam ....

Aldatıldım ve onu bensiz bırakarak ona en büyük cezayı verdim..Anladı ama artık herşey için çok geçti..Kırdı yaraladı kanattı :1no2:

ben Aldatildiğimi Düşünüp Bir An Bile Tereddüt Etmeden Kapiyi çekip çikmiş Ve Dilekçemi Vermiştim Sonradan Aldatilip Aldatilmadiğimdan Emin Olamadim Halada Diilim Annemin Evindeyim Ama Barişip Eve Dönme Ihtimalimde Var Ama Kesin Emin Olsam Hiç Olmazdi Daha önce Okusaydim Bu Konuyu Direk Biterdi Derdim Ama şüphe çok Kötü Bişey Ya Diilse....

Ne yaparım? Elbette onsuz bir hayat geçerim.
Büyük konuşmak değil aslında, insan ne yapıp ne yapamayacağının farkındadır
çoğu zaman. İki çocuğum ve 12 yıllık bir evliliğim var. Ama eşimin beni aldattığını öğrenirsem
bunun geri dönüşü affı, ricası yoktur benim için. Bu konuda sınırlarım çok net, eşimde
bunu benim kadar iyi bilir zaten.

Aldattığından eminsem seçenek yoktur . Kaç yıllık evli olursam olayım hayatımdan çıkartırım Kötü Kazen.Asla affetmem klava:klava:

beni aldatan biri,kafasını ve kalbini bir başkasına
açmış demektir.affetsem bile hayatımı kendime zehir
edeceğimi bildiğim için,ayrılırım.

ben evlilik öncesi o çoook sevdiğim adamı... aldatılma şüpem olduğundan dolayı... uğruna ölebileceğim kadar sevdiğim halde.... kalbimden söküp atmış biriyim. eşimin hataları oldu, ne yazıkki evli olunca ve çocuğunuz olunca öyle kolay kolay kapıyı çekemiyorsunuz.
birde aldatma kriterleriniz önemli..

Canım merhaba , aldatma kriterleri derken ?

arkadaslar cocugum yok ama cocugundaki o mahsun bakisi gormek inanin o pislik adamlara katlanmaya bile zorlayabilir insani. sevgiliyken asla affetmem demiyorum aldatildim affetmeye calistim 1-2 hafta boyle surdu. cunku cok seviyordum sonra anladim ki bende sevgi mevgi kalmamis ayrildim. yine basima gelse yine ayrilirim ama ilki kadar yikilmam amaaaaaaaaa evliysem cocugum varsa iste o zaman cok zor bilemiyorum, sans vermeyi dusunebilirdim ama unutmadigim icinde yurutemezdim sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…