• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldınız! Kararınız ne olur?

Hiç acımam, acıda duymam direk bırakırımm ama Evli olsaam aldatılmak çok acı verirdi, sonuç yine aynıı olurdu ama Ayrılırdımm, ihaneti ne unutum nede affedebilirim. Ve asla unutmam

Ne bu aptal mı sandınız bizi!!!!
Nedir bizde aldatmak isteyeceğiz ve o adresi ekleyeceğiz öyle mi..
peahhhhh
millet kafayı sıyırmış azgınlıktan

Cok guzel(!) bir sekilde aldatildigimi tesadufen ogrendim,ben de daha guzel bir sekilde onu hayatimdan cikardim,cok mutluyum....hihoyyyt

Allah kimsenin başına vermesin
Hiç aldatılmadım ama affetmem!! hırslıyımdır intikam almak için canını yakabilirim ama asla onun düştüğü alçaklığa bende düşmem.

Neden bilmiyorum affettim..
Hiçbirşey için O'na zorunlu olmadığım halde..
Peki acısı?
Geçmiyor..
Artık herşey çok güzel..
Fakat hiç geçmeyecek bir yara..
Hele de varlığımı bile bile bunu yapan kadın da umarım birgün çok sever..Ve aynı acıyı yaşar..Ahh ben ne yaptım der..

Son düzenleme:
benim aldatıldığımdan haberim bile yoktu benimki beni terk ettikten sonra öğrendim aldatıldığımı affettim mi hayır şimdi yüzüme bakmaya bile yüzü yok canım çok çok yandı bu durumu öğrendiğim zaman ona hakaretler edip onu bırakacağım için terk etmişmiş beni beter olsun kötü durumlarda olsun benden uzak olsun çok canım yandı çooook

Arkadaşlar bende aldatılmadın önce bırakır giderim atarım keserim diyordum ama başınıza gelince çok zor
Onaltı yıllık evliydim aldatıldığımda 3 mükemmel çocuğum, aksaklıkları olsada çok sevdiğim koçamdı beni aldatan kararım affetmek oldu bunu yaptığıma pişmanmıyım bilmiyorum ama her iki haldede mutsuz olacaktım terkedip gitsemde mutsuz olacaktım kalıp denemeyi terçih ettim ama vicdanım asla affetmiyor merak ettim gerçekten unutum sünger çekmeyi becerenler varmı acaba

aldatılsam affetmezdim hani o an gitmesem kalsam bile sonrasında illaki ayrılık gelirdi..düşündükçe içimi kemirirdi. çocuğum yok şuan da ama olsaydı farkedermiydi bilmiyorum..
aklımda hep o şüpheyle yaşamak yine yaparmı diye düşünerek ömür geçermi sanmam!...aldattıktan sonrada güvenmek ???? zor rabbimmm kimseye yaşatmasın...ama evli erkekleri baştan çıkarmaya çalışan mahlukat larında ALLAH belasını versin...

o an biter ilişki ve tabi bende biterimm
elim ayağım tutmaz sanırım kalırım orada normale
dönmem de uzun zaman alır çok kötü olurum yha:(
allah yaşatmasın yaşayana da sabır versin...

Evliliğim aldatma yüzünden bitti, beni aldattı ve ondan boşandım. Şimdi o 3. evliğini sürdürüyor ve 3. eşini de aldatıyor. Yani neymiş, bir kere yapan her zaman yapar. İyi ki boşamışım aptalı :)

Back
X