Aldatıldınız! Kararınız ne olur?

Bende büyük konusmak istemiyorum ama Aldatilmayi asla affetmem..
Bunun bir keresi yada iki keresi olamaz...
Affetmek dogru olmaz cünkü hicbirzaman unutamam, ve bu bizi cok yipratir...

Asla affetmem..basar giderim..
Evet..büyük konuşuyorum bu sefer..
Çocuğum olsa bile boşanırım..Evliliği ve sadakati hak etmeyen bir adama neden saçımı süpürge ediyim..
Eski kadınlar gibi hayatımı mı adıyım erkeğime..yok ya..

Canım merhaba , aldatma kriterleri derken ?

şöyle ki, ben evliliğimde ve ilişkilerimde eşimin benden gizli yaptığı herşeyi aldatılma katagorisine koyarım. bazılarına göre gizli msn alması kimseyle konuşmamışsa aldatılmak kabul edilmeye bilir..

haberim olmadan yeni msn alması
Ahmet ile yim deyip Ayşe ile çıkması (aralarında birşey olmasa dahi) vb...

yani söylemek istediğim eşimin illaki birine aşık olması gerekmiyor, şuan da dahil ayrılmak istediğini söylese hiçbir maddi istek olmadan bunu kabul ederim.
yanlız yalanın girdiği bir evlilik istemiyorum. benim kriterlerim dar CADIARZU

Onu Çok seviyorum ama beni aldattığını öğrensem görsem bi kalemde söker atarım asla ona dokunana ellerin üstüne dokunama bakan gözlerine bakamam en önemlisi onunla gece yatağa girdiğimde ona sarılamam tiksinirim iğrenirim kısacası affetmem onu asla bi daha tanımam allah yolunu açık etsin der çıkarım ama hep gözünün önünde olur ona ızdırap veririm belki bende başkasıyla ona acısını yaşatırım

ihaneti yasamis biri olarak ..düsüncem...su anki esimi cok seviyorum ve mutluyum...ama ihanet ederse isterse ona sevgim dünyalar kadar olsun yinede affetmem.....ilk evliklikte bu yüzden bitmisti...yine biter ..yani düsüncem degismedi....cocuklarin hatrina herseyi affederim ama ihaneti aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hayatta kaldıramayacağım tek şey ıHANETTıR öğrendiğim dakika biter benim için..başkasına bakmış gözler dokunan eller birdaha asla bana bakamaz ve dokunamaz tüm sevgim anında nefrete dönüşür..

Herşeyi affedebilirim ama iheneti asla..!
Benden başkasına dokunmuş elleri benden başkasına bakmış gözleri istemem kalsın kötükedihüso

büyük konuşmak istemiyorum ve konusmuyorum eğer başıma böyle birşey gelir ve pişman olursa onun o saatten sonra pişman olması beni ilgilendirmez o o hatayı yaptığı an beni kaybetmiş demektir hiç gururlu bir insan değilim aşk için konusuyorum sevdiğim için yapamayacağım hiçbirşey yok ama bunu kaldıramam kendimi biliyorum sonrası benim için çok zorlu geçer ama ikinci bir şansı daha veremem o ikinci şansı alan bir şans daha isteyecektir bir kere yapan bir daha yapar ALLAH kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor bir durum

haklisiniz kizlar.....ben iki cocuklan ayrildim ilk evli oldugum heriften....isterse 10 cocugum olsun..kuru ekmek yerim o cocuklara ben bakip büyütürüm ama yinede öyle bir asagilayici onur kirici durumu afetmem mümkün deyil.....büyük konusmuyorum ..bunu yaparim biliyorum kendimi.....hakkimida asla helal etmem..isterse ebeddiyen cehenemin dibinde kalsin...o herif nasil umrunda olmadi ihanet ederken oda ozaman umrumda olmaz.....banane kendi cehenemini kendi elleriyle hazirladi...kötükedihüso

Son düzenleme:

Kapıyı açmak

Tüm bunları göz önünden geçirin. Boğazınızdaki düğümlenmeyi yutkunarak, göz yaşlarınızı silin. Siz hangi kadınsınız? Gururunu asla ayaklar altına almamış bir kadın mı? Yoksa sevgisini bir kalemde harcayamayacak, bunun için çabalayacak kadın mısınız?

ben büyük konuşmamayayım ama affedemeyeceğim en büyük hatasıdır erkeğin aldatılmak..
çok büyük bi ihtimal boşanırım..çünkü bunu affetmek mümkündeğil..yanımda olacak,evlilik yürüyecek ama benim içimi hep şüpheler kaplayacak,kendimi çok gurursuz çok onursuz hissedeceksem varsın olmasın hiç yanımda unuturum onuda onunla geçen yaşan zamanıda..
eğer o bu evlliliği kirletmekten bi parça rahatsızlık duymamışsa ben onu bırakmaktan hiç rahatsızlık duymam..

arkadşlar hç büyük konuşmayın ben asla hiçbirkonuda taviz vermeyen bir insanımdır böyle olduğu halde AFFETTıM. ama keşke o zman güçlü olupta yolumu ayrablseydm. tek tavsiyem kesinlikle affetmeyin belki bidaha yapm ıcaktır ama kesnlkle unutamıyosunz ve o eski büyü kayboluyo. üstündn 1 sene geçti ve daha 2 gn önce o kişiyi gördük beraberken ve bütn o gnleri tekrar yaşıyorum ve ayrıldım şuan ayrıyız. biliyorum elbet barışcaz ve ben bu ruh bozukluğuyla sürdürmeye çalışıcam galiba ben sandığım kadr güçlü değilmişim..

valla ben afetmedim dersem yalan olur ilk evlilikte....afetmeye calistim cocuklarimin hatri icin ama basaramadim...bana ayrilmak daha kolay geldi...piskolojik olarak kaldiramadim..seninde dedigin gibi..belki hic birdaha o serefsizligi yapmayacakti..ama ne fayda son pismanlik fayda etmiyor,,,,,yapmadan önce düsünmeliydi.bu aynen ölmüs bir insani tekrar canlandirmak gibi birsey...ihanet oldugu zaman evlilikte ölür ama tekrar canlanmasi mucize olur...belki ikinci bi evlilikte can bulur....benim gibi..ben su anki evliligimde mutluyum...su anki esimdende 2 cocugum oldu ve 3.düsünüyoruz.....esimde cok karsi evli iken bu namuzsuzlugu yapanlara....kendiside diyor ..aldatmanin geri dönüsü olamaz..ben böyle bir sey yapmaya yeltenirsem Allah önce canimi alsin diyor.....valla ne yalan söyleyim bana ihanet etmis bir es yasasin veya yasamasin hic umrumda olmaz.zaten benim icin o zaten ölmüstür ihanet ettigi zaman....arkadasim bi baska soru..sen kul hakkini helal edebilirmisin ihanet etmis bir kocaya..gerci kocaliktan cikar o pisligi yaptigi zaman...

Son düzenleme:
hande yener'in eski bir şarkısı vardır...
sen yoluna ben yoluma...
çok mutluyum artık...
sen tak kimi istersen koluna...
heh işte bunu söyleye söyleye kapıyı gösteririm...

aldatıldım hemde sekreteri ıle aldatıldım.çok acıydı.zor gunler yaşadık yaşıyoruz.kım dersekı affettim ve cok mutluyuz kesınlıkle ınanmıyorum aldatılan tarafın içinde hayal kırıkları oluyor.nasıl ki bir vazo bır daha yapılamıyorsa o ınsanın kalbıde tekrar onarılmıyor.ve sende onu aldatmak yada hayatından cıkarmak ıstıyorsun bır sure sonra zaten acı vermek ıcın karşındakıne herseyı yapabilcek duruma gelıyorsun.
durup düşünürüm,eger gercekten ılgılenmıyorsam onu gercekten affederım,zamanındakı hatalarımı yapmamak ıcın cunku onu başkasına yönlendiren benım hareketlerımdır ama ben fedakarlık yaparken,ne isterse ılıskıde bulabılcekken 3.cü insana gitmesi insanın gururunu gercekten yaralıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…