Aldatıldınız! Kararınız ne olur?

aşkından ölsemde bıter,bıttıde.Sadece salaklığıma doymadıgım bı dönemde affetmıstım bıkaç kez.Gözerım acıldıgında ise coktan ayrılmıştım.

Aldatanı affetmez yok bende,olmaz bundan sonrada.

Büyükte konusmamak gerek tabı,ben nısanlıma karnım burnumdada olsa ceker gıderım derım,içimdende buyuk konumayım ama derım kaydirigubbakcemile3

Yasamadan insan nedesede yalan nerde nasil tepki verecegiz bilinmez asla dedigim seyler hep basima gelmistir oyuzden sevgilim yok esimde yok insalah oluncada boyle birseyle karsilasmam afedilse bile boyle birsey herzaman bir guvensizlik olucak buda kolay degil Allahim bizi boyle seylerden koru

aldatıldım ona her sarılışımda o aklıma geldı.
ona her canım deyişimde başkasının deyişini düşündüm.
sürekli kıskançlıklar çıkardım
sürekli kavga ve en sonunda ona ceza vermek adına bende onu aldattım.
sanki bu şekilde gururumu tekrar kazanacaktım.
ve sonunda bitti.

keşke hiç affetmeseydım dıyorum ılerıde asla affetmeyecegım ....

bende aldatılanlar kervanındayım maalesef...
arkadaşımın yazdığı gibi yaptım hepsinde de...
Barışmadım, affetmedim, kırılan kalbimi onarmayı er yada geç başardım...:enbuyukkk:

boşarım! boşarım! boşarım! boşamazsam nasılsa onada kendime de hayatı zindan ederim! sürdürmeye gerek yok yapacağını yapmış neyi beklicem? 2. aldatmayımı? merdiven siler bulaşık yıkarım genede minnet etmem bana bunu yapana !

bende aldatılanlar kervanındayım maalesef...
arkadaşımın yazdığı gibi yaptım hepsinde de...
Barışmadım, affetmedim, kırılan kalbimi onarmayı er yada geç başardım...:enbuyukkk:

helal olsun sana kaydirigubbakcemile5 başarmışsın ............unutma aldatan aldanır ve kim olursa olsun aldatılmayı HAKETMEZ!Çok üzgünüm çoook

aslında ben hepimizin yapması gerekeni yaptım...
çok kırıldım çok ağladım ama yemin ettim dediğimi yaptım...
Rabbim bir daha böyle birşeyi yaşatmasın inşallah:Saruboceq:
Çünkü bende hiç hak etmemiştim...

hepsinede şunu söylemeyi çok isterdim ama yeni okudum nette maalesef...

KRALINA BıLE YOL VERMıŞKEN ARTIK SENıN GıBı SOYTARILARLA UĞRAŞAMAM sositososito

sebeplere baglı olaylara baglı..
adam neden aldatıyo benı nedenı nedır buna bakrım..
onu aldatmaya ben ıttıysem affederım..

Kar evet haklisin ama ben aldatilirsam intikam almak icin kalkip onun yaptigi pisligi yapmam Benim ondan ne farkim kslirki?

anladığım kadarıyla fizksel aldatılmadan bahsediliyor, peki ruhundan bile haberdar olmadığımız platonik aldatılmalar nolacak?

Güzel bir bölüme değinmişsiniz. fiziksel aldatma daha çok koyar insana insan kendini eksik yetersiz hisseder.hayatı kararır affeder veya affetmez ama adamın içinde aldatma isteği varsa.kadınıyla ilişkiye giriyorken başkasını hayal ediyorsa, yaptığı masturbasyonlarda hatta günlük yolda gördüğü beyendiği bir kadının hayalini kuruyorsa... ki bunların olması yüzde yüz..bunu düşünmek bile acı veriyor insana.erkekler bizim gibi değil ben bunları yapmıyorum diyen erkeğede aklı başında olan biri inanmaz. erkekler ömürlerini bir kadınla geçirmezler hayallerinde de gerçeklerinde de aldatırlar bence.
diyelim ki gerçekte aldatmıyor,ama hayallerini gören hayallerine karışan karışabilen kimse yok. senağlama

Kar evet haklisin ama ben aldatilirsam intikam almak icin kalkip onun yaptigi pisligi yapmam Benim ondan ne farkim kslirki?
ondan ıntıkam almak ıcın asla kendımle oyun oynamam asla kumar aletı etmem kendımı ..
ama aldatılırsam nedenını bılmeden de defol demem..

büyük konuşmayım bende ama affetmem..
bı kere aldatıldım,daha dogrusu yakaladım ve affetmek için çabaladım..ama yapamadım..bı kere dokunamiyosun karşındakine..sanki o kirlenmiş ve ustu bası kır icinde dokunursam bende kirlenecekmisim gibi hissettim..sanki o kır üstünden hiç çıkmayacak gibi..bana dokunmaya çalıştığında midem bulandı,nefes alamıyor gibi oldum..abartı gelebilir bu söylediklerim ama böyle hissettim..gercekten affetmek istemiştim ve gercekten affetmek için çok cabalamistim ama dediğim gibi o kirliydi ve ben dokunamiyordum..

bir kere gittiyse güven zor gelir yerine aklın hep onda kalır acaba yine aynısını yapıyomu diye ben ayrılırım sanirim yinede o anlık bi karar olur bu ama mantıklı olanı ayrılmak ama aşkta mantık olmadıgı için ne olacağıda belli olmaz

yutamadığım şeylerin başında gelir.. boğazımdan geçmeyecek şeyi,gözüm görmez.. affı yok.Allah kimseye yaşatmasın..

aldatıldım ama fiziksel bir aldatma söz konusu değildi
kendince açıklamalarda bulundu ve böyle birşeyin olmadığını bana kanıtlayacağını savundu
inanmış sandım kendimi
çok mücadele ettim,kendi kendime yenildim ve affettim...
lanet olsun sevgime keşke affetmeseydim dedim ama iş işten geçmişti
herşey daha da kötü oldu ve bitti...

qidén qidéR özLémém..huyum böyLé qizLémém.ßén ßir fiLmi iKi kéré izLémém_!

Açıkçası ben ilişkimi etkileyecek yalanları bile kolay affedebilen biri değilim daha doğrusu beni şüpheye düşürecek yalanları.. Uzun zamandır bu durumun içerisindeyim. Diyorum ya aldatıldım mı bilmiyorum ama ilişkimde erkek arkadaşımın geçmişindeki herkes bizimle birlikte benden gizli şekilde ilişkimizin içerisindeydi. Belki iyi niyetli belkide değil.

Şüphe çok güçlü bi duygu. ben yalanları bile affedemedim sindiremedim, affetmeye çalıştım ama bunu yaparak resmen kendi ipimi çektim. Ne kadar severseniz sevin aldatıldıktan sonra affedilse bile hiçbişeyin eskisi gibi olabileceğine inanmıyorum ben. Bi kere araya bişey girmiş oluyo. aradaki o sağlam diye düşündüğünüz en önemli temeliniz aradan kalkıyo. dedim ya şüphe çok kuvvetli bi duyguymuş ben yaşadığım olaylardan bunu anladım. ama affedebilenlerde vardır mutlaka bu her insana göre değişen bi durum ama ben affedebileceğime inanmıyorum. evet bana ihanet edebilen yaptığım herşeyi sadece bi anlık heves uğruna hiçe sayan birine neden tekrar ben özveri göstereyim ki. bi kadın olarak ben karşımdaki insanı aldatmıyorsam onunda böyle bi hakka sahip olduğunu zannetmiyorum. eğer rahatsız olduğu şeyler varsa bunu önce benimle konuşmalı düzelmiyorsa bişeylere son vermeli sonra ne yapmak istiyorsa yapmalı. aldatmak hiç adil bişey değil emek verilen bi ilişkide. her 2 taraf içinde. tabi en çok aldatılan için.. AFFETMEM !! :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…