- Konu Sahibi ressam1970
-
Eğer o benim sevgimi bir kalemde harcıyabiliyorsa beni hak etmiyor demektir.Asla gururumu ayaklar altına almam.He acı çekmez miyim içim yanmaz mı belkide aylarca yıllarca unutmam ama yinede affetmem.Kırılan cam bir daha eski haline dönmez dimi işte kalpte öle bir daha hiç birşey eskisi gibi olmaz.
Tabi bunları şuanki durumuma göre yazıyorum.Yaşanmışlıklar paylaşılan şeyler çok önemli evlilikte birçok bayan aynı sorunla karşılaşıyor işte o zaman öncelikli olan siz değil aileniz çocuklarınız oluyor evli olupta böyle bir sorunla karşılaşan ve affeden kadınlara asla bak gururunu ayaklar altına aldı senin hiç gururun yok mu demem.Aksine helal olsun ailesi çocukları için katlanmış derim.Bilirim ki dışa herşey yolunda gibi görünsede içten içten eşini asla affetmemiştir hangi kadın bunu kaldırabilir ki?
bende aldatılanlar kervanındayım maalesef...
arkadaşımın yazdığı gibi yaptım hepsinde de...
Barışmadım, affetmedim, kırılan kalbimi onarmayı er yada geç başardım...:enbuyukkk:
anladığım kadarıyla fizksel aldatılmadan bahsediliyor, peki ruhundan bile haberdar olmadığımız platonik aldatılmalar nolacak?
ondan ıntıkam almak ıcın asla kendımle oyun oynamam asla kumar aletı etmem kendımı ..Kar evet haklisin ama ben aldatilirsam intikam almak icin kalkip onun yaptigi pisligi yapmam Benim ondan ne farkim kslirki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?