Aldatıldınız! Kararınız ne olur?

nasil hakketigini yasiyor..bi anlatsana merak ettim..biraz merakliyimdirdadelikafadulden

Genelleme yapmak yanlıştır aldatma bir tür güvensizliktir bence ve kişiye özellir, erkektir illa yapacak diye bir şey yok. Çevremdeki kızlar erkeklerden çok aldatıyor mesela..

ASLA VE ASLA affetmem böyle bir şeyi. Değil sevgilim babamı bile affetmem böyle bir konuda (ki babam pek iyi bir örnek olmadı çünkü eşsiz bir insandır ve hep babamın karakterinde bir sevgili istemişimdir.Çok şükür ki bulduğuma da inanıyorum )

akadaşım neyaptın çok merak ediyoum bizimle paylaşırsan sevinirim:1hug:

kappı açık arkanı dön ve çık istenmiyorsun artık ................naşşşşşşşş..:mymeka:

yahu aldatan bir gizli bir iş yaptığını sanıp aslında kendini aldatır çünkü kadınlar öleeeee cin yaratıklardır kiiiiiiii gözünden oturuşundan kalkışından anlar bişeyler olduğunu o yüzden çokta mühim deil gidene bye bye olayıııııı ve yeni aşklara yelken :))))

aldatilmak fiziksel ruhsal aldatilmaktir bir kez aldatan herzaman aldatir cunku bir kez affedildigi icin 2ye affedilecegini dusunur buna guvenir ama kadin affetsede o olayi unutmaz affedenleri iinamiyorum herkezin kendi tercihidir ama ben affetmem aci cekecegimi sanmam aci cekmeden once gozumun onunde ikisini canlandirir acimi nefrete donustururum ama tek gunumu o adam icin harcamam sepet havasi

ben kesinlikle affetmem!!!! bir kere yapan birdaha yapar benim inancım bu yönde ...bırakın affetmeyi onunla aynı sofrada yemek bile yiyemem böğğğğ

böyle şeylerde büyük konuşmamak lazım
ben de kabullenmem diyorum ama
yaşamadan bilinmez sonuçta.
eminim aldatılan herkes aldatılmadan önce bizim gibi
düşünüyordur
ama herkes uygulamaya koyamıyor işte.

ne kadar güzel ya herkez ne kadar güçlü..ben öyle güçlü biri degilim..aldatıldım ve belkide hala aldatılıyorum bunu bir netleştirsem bende ayrılırım herhalde..evli cocuklu olanlar bile kaldıramıyo aldatılmayı ayrılıyoo..ama ben sevgilimden ayrılamıyorum bile..cok zor bir durum güven yok ama devam ediyorum bile bile..inşallah içimdeki sevgiyi alırda bende onu terkederim..

aLdatıLmak :| cok kötü berbat bi durum uğruna canımı biLe wersem bu hatayı yaptıktan sonra bi hiçtir bnm için

Bu acı deneyimi yaşamıştım.- eşim tarafından değil-
Aklımdan silsile halinde bütün bunlar geçti durdu, nasıl yazık ederim dedim onca sene...
Ama yapmadım, zor oldu ama affetmedim.. ıyi ki bunu yapmışım. Kendimi onursuz hissederdim aksinde. ıyi ki bunu yapmışım, eşimle beraberim...
Allah bi kapıyı kaparken, diğerini mutlaka açar. Sabahsız gece olmaz.
Bence aldatılmak varsa, ilişki yoktur.

sevgisini bir kalemde harcayamayacak, bunun için çabalayacak kadın oldum... o kdr kolayki asla affetmem demek ya o acıya katlanmak onsuz olmak o kolaymı??

herhalta abuk sabuk gurur yapanlardan hiç hoşlanmam,ama bu çok ayrı bi konu ..onsuz olmak şu an bakınca kolay değil evet,ama o sizin olmadığınız-başka bi hatunun olduğu bi ortamı çok da kolay seçiyo?(yapanlar için söylüyorum) sanırım ayrılma ihtimalinizin olduğunu düşünemeyecek kadar salak değil şu erkekler..ne yapılırsa yapılsın bi köşede halihazırda bulunan kızlardan olamam.Allah başıma vermesin ama,olursa arkama bakacağımı hiç sanmıyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…