- Konu Sahibi ressam1970
-
sema1984 akadaşım şimdi beni iyi dinle bu anlattıklarının aynısı benim başıma geldi daha 4ay ediyor birkere okadının bunu bilmesi gerekir bunda teredüt etme bence ama sakın kendini deşifre etme yani insan oğlu nolacağı belimi olur yani hep diyorum keşke bana birileri eşin şoyle şöyle yapıyor deselerdi belki herşey daha farklı olurdu ünkü öyle bir acı ve öyle bir yokoluşki bu asla geriye dönüşü ve telafisi yok bence okadına soyle ama dediğim gibi sakın kendini deşifre etme eyer birileri bana bu iyiliği yapsatdı ve ben bu duruma gelmeden bazı şeylerin önüne geçebilsetdim minetta kalırdım oinsana bu yüzden iyi düşün ve kendini okadının yerine koy duyarlı olmanada ok sevindim
yar saçları lüle lüle sevgilim sana güle güle
büyük konuşmak gibi olmasın ama kabullenemem mirmirmirmir
Başından benzer olay geçtiği için çok üzüldüm canım
Söyliyecem bir şekilde kadına kafaya koydum ama ispatla derse nasıl ispatlarım onu düşünüyorum... Sana kocanın yaptıklarını telefon edip anlatsaydı inanırmıydın ki? İspatlayın böyle bir şey varsa demez miydin?
yar saçları lüle lüle sevgilim sana güle güle
büyük konuşmak gibi olmasın ama kabullenemem mirmirmirmir
var yaaa yazacağım şeyi benden önce yazmışsın...soruyu görünce aklıma direkt bu cümle geldi..görünce şok oldum acaba yazdım da unuttum mu diye:roflol:
yar saçların lüle lüle murtaza sana güle gülee.....aynennnnkaydirigubbakcemile5
saci düz ise ne demeli...yar saclarin dümdüz...hadi git ishine gecegündüz....birdahada gelme ezerim seni dümdüz.....tencerenin dibi kara..seninki benden kara..kaydirigubbakcemile3
(şahsi dusuncem) kızlar hapırsanızda kopursenizde erkeklerin geninde vardır 2+2=4 ne yaparsanız yapın erkek aldatır sizin duyana kadar kaçıncı kişidir ve kesinlikle en sonuncuyu duymuşunuzdur affedin gene yapacak ! affetmeyin başka birlikteliginde gene yapacak ! kural bu asla bi erkeke sonsuz guven olmamalıdır bu konuda !!!yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?