Aldatıldınız! Kararınız ne olur?

Başından benzer olay geçtiği için çok üzüldüm canım
Söyliyecem bir şekilde kadına kafaya koydum ama ispatla derse nasıl ispatlarım onu düşünüyorum... Sana kocanın yaptıklarını telefon edip anlatsaydı inanırmıydın ki? İspatlayın böyle bir şey varsa demez miydin?

biter kesinlikle biter .birtane oğlum olmasına rağmen kararımdan eminim ama böyle bir ağırlığı taşıyamam.nırmalde bie aşırı kıskanç ve şüpheciyim zaten

yar saçları lüle lüle sevgilim sana güle güle
büyük konuşmak gibi olmasın ama kabullenemem mirmirmirmir

var yaaa yazacağım şeyi benden önce yazmışsın...soruyu görünce aklıma direkt bu cümle geldi..görünce şok oldum acaba yazdım da unuttum mu diye:roflol:

yar saçların lüle lüle murtaza sana güle gülee.....aynennnnkaydirigubbakcemile5

canım sana tavsiyem kadına bişekilde kendini belli etmeden söyleşöyle yapmasını tavsiye et deki bana inanmayabilisin benim bundan çıkaım yok kocana belli etmaden çok iyi takip et ve kendin gör ama sakın kendini belli etme kadın biliyoda kabul etmişte olabilir

saci düz ise ne demeli...yar saclarin dümdüz...hadi git ishine gecegündüz....birdahada gelme ezerim seni dümdüz.....tencerenin dibi kara..seninki benden kara..kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

pişti olduk desene :1closedeyes:
saci düz ise ne demeli...yar saclarin dümdüz...hadi git ishine gecegündüz....birdahada gelme ezerim seni dümdüz.....tencerenin dibi kara..seninki benden kara..kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:
aldatan için seçenek çok dediğin gibi
atasözlerinden bir dörtlükte olur hiç farketmez :jeyyar:

(şahsi dusuncem) kızlar hapırsanızda kopursenizde erkeklerin geninde vardır 2+2=4 ne yaparsanız yapın erkek aldatır sizin duyana kadar kaçıncı kişidir ve kesinlikle en sonuncuyu duymuşunuzdur affedin gene yapacak ! affetmeyin başka birlikteliginde gene yapacak ! kural bu asla bi erkeke sonsuz guven olmamalıdır bu konuda !!! yerimseniben

bende evliyim bi tanede kıızım var eşim bu gun yapmış olsun öyle birşeyi asla affetmem ceker giderimm bir kez yapan her zaman yapar arkadasım

ben inanmiyorum buna.......hepsini seytan kandirmis..seytanin yolunu secmis olamaz...Allahdan korkan erkekler hicmi yok....bende su sekilde düsünüyorum...herifi aldatan bi kadin bu sekilde düsünmesi normal cünkü bende öyle düsünürdüm.....eslerini aldatmayan erkeklerinde günahini almayalim simdi......manuslu bir erkek zaten temiz ve ahlakli arkadaslar secer.....iffetsiz ve ahlaksiz..esini aldatan herifde kendi gibi Allahdan korkmayan heriflerlen arkadaslik yapar ve bunuda esine yansitir ..yani esine bu hissi verir....bütün herifler aldatiyo diye.......kusura bakmayin kizlar herif diyorum..cünkü erkek yakistirmasi adam gibi adam gibilerine derler...erkek adama yakismaz bu tür edepsizlikler,,,,,,,,,,,

o başkasını seviyosa zaten ayrılırız beni sevmeyen bi insanla ömür geçiremem.. yok sevmiyosa da sadece heyecan ya da değişiklik olsun diye gidip başka biriyle beraber olduysa ( ki bu da oldum olası mantıksız gelmiştir bana ) ben onun yüzüne bi daha bakamam ona dokunamam ki.. ne zamn onun yanında dursam aklıma başka kadına dokunuşu, başka kadına bakışı gelirr.. yookk yookk aldatmanın affı yoktuurr.. giden insana güle güle dersin olur biterr klava:

:) hepsini seytan kandirmis..seytanin yolunu secmis olamaz...Allahdan korkan erkekler hicmi yok :) EVET VAR OLMAZMI YAŞLI BıR AYAGI CUKURA GıRMıŞ ERKEKLER ALDATMIYORLAR ARTIK O ıŞLERDEN ELıNı ETEGıNı ÇEKMıŞ OLUYORLAR :) şeytanı bırakıp obur dunyayı dusunmeye başladıkları için :) neyse bu benim şahsi dusuncemdi arkadasım katılan varmı yokmu diye sormadım ve yorum yapılmasını beklemedim dusuncemi belirttim .... her ne kadar kabullenmek zor gelsede bu boyle sengözlerimebaksanab

sütten ağzı yanmış yoğurdu üflemekten vazgeçen*her erkeğin aldatma potansiyeli olduğunu lakin kimilerinin pratikte bunu gerçekleştir(e)mediğini savunan cins-i latif söylemi.
**

doğruluğu kesin değildir, evet. erkeklerin bir kısmısı "hacım ben hayatta aldatmam" ayağı çekerken, "e vallahi öyle, hepsi bir değil cicim" diye onlara destek çıkan kadınlar da mevcuttur. kabul. öyleyse biz de kartlarımızı açalım:

erkekler neden aldatır felsefesine girmiyoruz, nihayetinde hepsinin ruhunda aldatma olduğuna inandırdık kendimizi*, ya da onlar bizi ikna ettiler, konumuz o değil(biz diyorum, böyle bütün kızlar toplandık edalarında, nedendir bilmem). evet bir yerlerde eşlerini, sevgililerini aldatmayan inci taneleri öhm..şey erkekler mevcut, çürüdü mü şimdi senin tezin? yok, onların da fırsatları olmuyor diyorum işte. örnekleri sıralayalım:

aldatmayan erkek 1: aldatmaz, çünkü ekonomik koşullar elvermiyordur. evini zor geçindirmekte, çoluğunun çocuğunun nafakasına yetişememektedir. zihni ve bedeni dünya dertleriyle yeterince yorulmuştur, ikinci bir kadın dırdırı çekemez. muhtemelen bekarlık sultanlıktır lafına kulak vermediği için kızgındır. fırsat eşitsizliğinde hayat mahkumu olmuştur, parayı her kapıyı açan bir unsur olarak görmeye başlamıştır, nihayetinde şanssızlığı ona fırsat vermemektedir.
eğer ki bu erkek sevgili konumundaysa, iki(bu iki de çok iyimser bir sayı oldu ya neyse) kızı gezdirip tozdurmak, hesabı ödemek, telefon faturalarının altından kalkmak* zorunda kalacaktır, yine fırsatlar elvermez. (aşk sevgi olsun, samanlık nasılsa seyran, son kullanma tarihi geçti onun*)

aldatmayan erkek 2: aldatmaz, çünkü çok yoğundur, zamanı yoktur. zihnini daha mühim işler kurcalamaktadır, ayak üstü 5 ayrı yalan sıkmak kapasitesini aşar, bir yerde muhhhakkak açık verecektir, kendini bilir. aldat(a)maz. .... yemez. (gerçi buna ben de inanmadım, harıl harıl çalışmak mani olsun, belki sen yersin)

aldatmayan erkek 3: şanssız olduğuna kendini inandırmıştır, elimi sallasam ellisi havalarında değildir. kız arkadaşını son mohikan saymakta, ona sıkı sıkı sarılmaktadır. yalnız kalmaya katlanamayacağını bildiğinden (bazen sevgilisinden memnun olmamakla birlikte) ilişkisine devam eder. zaten kızların fellik fellik arandığı bir zamanda sap kalacağını zannedecek kadar safsa, ilk hamlede yakalanacaktır. aldatmasındır, zaten aldatmazdır.

aldatmayan erkek 4: bunu yazmaktan esef duyuyorum ama çirkindir, çok çirkindir. erkeğin çirkini güzeli olmaz tanımının dışında kalacak kadardır, hasbel kadar edindiği sevgilisini kaybetmeye yüreği dayanmaz.(önemli olan iç güzellik, bir zamanlar öyleydi di mi**)

daha gider bu, ama asıl siz şuna bakın:

aldatmayan erkek 5: aşkın, sevdanın ne olduğunu bilir. adam olanın sevdiğine verdiği sözünden dönmeyeceğinin bilincindedir. onun için seviyorum bir kelime değil, bir ağırlıktır. ne kendisini ne de sevdiğim dediğini, kadınını incitmeye kıyamaz. o yüzden bırak aldatmayı düşüncesini bile aklından geçirmez. sevmek, ikrar vermektir: bilir bunu, bilir ve aldatmaz. böyle bir ikircikliğe ihtiyaç duymaz.
ama çok azdır sayıları, sizi "aldatmayan erkek yoktur fırsat bulamayan erkek vardır" demeye götürecek kadar azdır. kalmamıştır. ya da ben fesatım bilemedim. benim tek isteğim seni sonsuza kadar mutlu etmek tırıvırı diyen erkeğin dahi harem kuracak kadar çok sayıda sevgilisi olduğuna şahit olmuşsanız, ya da babanız mesela -yerlere göklere sığdıramadığınız babanız var ya hani- o dahi annenizi aldatmışsa fazla iyimser de olamıyorsunuz.

nihayetinde gönül istiyor ki türk filmlerinde gördüğü gibi olsun her şey. mahallenin bıçkın delikanlısına vurulsun genç kız, izdivaçlarına mani olan neden onların dışında gelişsin. adı ayrılık olsun ama aldatmak, kandırmak olmasın. ama olmuyor, ya da ben olduğuna tanık olamadım.

_ALINTIDIR _

Evliliğinin ilk 10 senesini devirmiş 100 çift arasında yaptığımız bu araştırmada,
"%25 kadar 'aldatmayan erkek popülasyonunun' söz konusu olabileceğini gözlemlendik"

Bu 25 kişilik 'aldatmayanlar' gurubunun, ilk 15 kişilik kısmının
"önlerine fırsat çıkmadığı", "tavlama becerisinden uzak oldukları", "aldatmaya 'yan cebime koy' şeklinde yaklaşmalarına rağmen kısmet olmadığı", "çarpılmaktan korktukları", "cesaret edemedikleri" vb sonuçlarla bu guruba dahil oldukları gözlemlenmiştir. Bu güzel bir sebep midir? bu sebep daha kaç yıl geçerliliğini korur..... yorum sizin..

%4'lik kısmının, "kronik ultra paranoya sendromunun" sebep olduğu "saklama/gizleme/kendine dahi itiraf edememe" durumunda olduğu gözlemlendi. Öyle ki, aldatmadıkları yalanına bir süre sonra kendileri dahi inanır olmuştu bu gruptaki erkeklerin.

Kalan %6'lık grup içerisinde yer alan erkekler ise, evlendiği günden bu yana, başka bir kadınla fiziksel anlamda hiç bir şey yaşamamıştı gerçekten.

Ancak,
Yapılan bir alt araştırmaya göre ise, bu bahsi geçen 6 kişinin de 4'ünde, genel bir "cinsel isteksizlik" gözlemlenmiştir. ("evde cillop gibi karısıyla yapmayan adam, dışarıdaki kadına neden baksın" olayı)

_ALINTIDIR_
kaydirigubbakcemile

bu dünyanin öbür dünyasida var...aldatan herif düsünsün banane.....ben aldatan herife hakkimi asla helal etmem.....ben inaniyorumki..aldatilan hanimlar gercek dünyada sadik ve istedikleri esleriyle mutlu olacaklar..imtihan dünyasindaki eslerini aldatmis heriflerde cehennemin dibinde olacak o uyduklari seytanla birlikte o kadar basit...burdan ihanete ugramis ayrilmak icin durumu-imkani olmayan ve sabreden hanimlarada gönülden bol bol sabir diliyorum Rabbimizden.....bu dünyada yüzleri gülmediyse INSALLAH gercek dünyada yüzleri güler mutlu olurlar......

Son düzenleme:
hayatta hiç bir şey için asla ama asla büyük konuşmamayı yine hayat öğretti bana...

ama şimdi dışardan bakınca affedermiyim.. ASLA

Allah kimseye yaşatmasın diyorum öncelikle.ama inanınki asla affetmem diyenler affediyor hep.beni sevmeyeni ASLA,aldatanı ASLA,başka birine dokunanı ASLA,tercih edilen başkasıysa ASLA derdim ben hep.aldatıldım ve affettim.hemde ona beni aldattığını bildiğimi söylemeden ayaklarına kapanıp yalvararak..yani yalvaran bendim o değil..sanırım affeden de oydu ben değil..''bana bunu yapma'' diye ayaklarına kapanıp ben ağladım.neyse kısacası Allah kimseye göstermesin.yoksa tedaviler,ilaçlar,korkulu kabuslarla süslü bir hayatı devam ettirmek zorunda kalıyorsunuz.ŞıMDı EŞıM HAKETTıĞıNı YAŞIYOR,DAHA FAZLASINI DEĞıL..!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…