Aldatılsam...Şimdi şunu yaparım bunu yaparım derim ama boş olur yazdıklarım çünkü o anın piskolojisiyle kafa gözde patlatabilirim,arkamı dönüpte gidebilirimde,ağlayıp zırlayıp tepkisizde kalabilirim çook seviyorsam affederim asla dönmem diyemem dönerim çünkü ama gelecek vaadetmiyorsa affetmeyebilirim kimse yaşamasın bende dahil çünkü kadınlar ne yaparsa yapsın emek vererek yaparlar ve emek verilen hiçbirşey aldatılışla sonlanmamalı... yerimseniben
şimdiki sevgilimde ne yaparım bilmiyorum ama eski sevgilim beni aldattığında kızı bulup ortaya çıkarmıştım ikimizide kandırdığını,sonra çocuğa oyun falan yapmıştık rezil etmiştik,sonra o kızla barıştı,ondan ayrıldı benle barışmak istedi,bende barıştım,intikam almak için,ansızın bıraktım onu hemde başka erkek için olduğunu söyledim çok acı çekti.çocuksu şeyler işte...
Allah kimseye yaşatmasın böyle birşeyi bekarsan öle çekip gitmek çok kolayda evliysen heleki çocuğun varsa çok zoor ya Allahm bianlık zevkine yenik düşürmesin kimsei....Ama ben olsam önce en başta dönüp kendime bakardım ben neyi verdim yada veremedim ne eksikti ne fazlaydı diye kendimi suçsuz buluyorsam hertürlü şeyi yapmışsam onun için herşeyimi toplar arkamda en ufak bi iz söz bile bırakmadan giderdim o insan onu yaptıysa ne ağzımdan çıkıcak tek kelimeyi ne bağırıp çağırmamı kavga etmemi bile haketmiyordur gözümde en aşağılardadır o yüzden ardıma bakmadan hiçbişey sölemeden savunma oluşturmadan reset atarım hayatıma oda depelensin dursun uçkuruyla ....
Allah korusun öncelikle eyvahedigeldismile . önce hiç seslenmeden,ona karşı tepki vermeden çıkar kapıyı kapatırım,sonrada onunla olan defteri kapatırım.birdaha ne yüzümü ne de sesimi duyarr