Aldatılıp affedenler.... Buraya

şunu unutmamak lazım oturduğumuz yerden ahkam kesmek çok kolay,arkadaş ailemin durumu kötü demiş..bazen gideceğiniz yer kalmak zorunda olduğunuz yerden kötü ise kötünün iysi demek zorunda kalabilrsiniz..herkesin tuzuda BIRAK GıT diyenler kadar kuru olmayabilir..

arkadaşım sen içinde bulunduğun durumu en iyi bilensin,biz ancak kendi fikirlerimizi söyleriz.Ancak bu yazılanlardan etkilenipte gaza gelip farklı bir yola girme eğiliminde olurda sonra kaldıramıycağınızı hissederseniz o zaman ben ne yaptım,keşke kendi kararımı kendim verseydim diyebilirsiniz..o yüzden en mantıklısı şartlarınızı,duygularınızı göz önüne alıp karaınızı buna göre vermeniz en doğru olanıdır.kimse kimsenin hayatını yaşamıyor..

Son düzenleyen: Moderatör:
öncelikle geçmiş olsun diyorum ve herkesin söylediğinin tersine ben iyiki affedip eşinize bir şans vermişsiniz diyorum aslında eşinize değilde çocuğunuza vermişsinz bu şansı en azından arkanızda keşkeleriniz kalmayacak boşanmak kolay fakat boşanınca hayatınız 4 4lük olmayacak umarım eşiniz bu şansı değerlendirebilir.benim eşim asla aldatmaz diyen kadınlara inanamıyorum her erkek aldatır bazıları yakalanır bunun tek açıklaması budur.şu an çok kırgınsınız can yücelin bir şiirinde diyorki bir insanı herhangi biri kırabilir ama bir tek en sevdiği acıtabilirmiş çok acıttığında anladım şu an sözün bittiği yerdesiniz belki ama inanın geçecek hepsi .siz annelik görevinizi yapmışsınız sıra eşinizde bakalım o babalık görevini yapabilicekmi.....

Beni eşim aldatmaz diye dünyada kadın veya erkek hiç kimse söyleyemez.
Söyleyeni duymadım ama eğer söylendiyse sadece kendini kandırır.:bbo:

Canım bilmem mi nasıl bir işkencedir o şüphe ama ben şuna inandım...Ben doğruyum ve yukarıda bir güç var o bana hep yardımcı ve hiç bir yalan gizli kalmıyor...öğrenmek isteyen öğrenir...Tanrım sen hiç uğraşmadan önüne getiriyor...İçin rahat etsin aldatan kendini aldatıyor..HER YALAN ORTAYA ÇIKIYOR...

kimse yaşanamadan bilemez böle bi durumda verilecek kararı...
o yüzden çok katı şeyler söyleyemem size...
ama madem ki bi kez böle bi söz verdi ve hatasını anladı...dilerim bi daha yapmaz...oda anlamıştır ne çirkin bişi yaptığını...

aldatan erkeği aldatın.
yaşıyacaksanız beraber eşitlenmeniz lazım yoksa yaşayamazsınız
erkenden çökersiniz,başına kakıp durursunuz
ama siz aldatsanız erkeğiniz sizi kötü kadın ilan eder, affetmez değil mi,
ama siz onu affettiniz...
kadın dediğin namuslu olur aldatılır ,oturur evinde değil mi...
Onun seviyesine düşmüş olursunuz değil mi...
ama siz o seviyeye düşmüş birisiyle birlikte yaşamayı göze alıyorsunuz!
yok öyle!!
haklar eşitlenecek...illede eşitlenecek

affetme seçeneğinin başka yolu yok...

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar öncelikle mesaj atan ilgilenen herkese teşekkür ediyorum benim özelden msj atma hakkım yok.şunu da belirteyimki ben ailemin durumu kötü diye orda burdaki gibi rahat olmıycam diye boşanmadan vazgeçmedim doğru durumları kötü ama ben kendimi düşündüğüm için deil onları düşündüğüm için yaptım bunu o halde bir de ben ve oğlum yük olursam diye düşündüm yoksa kendi rahatım için yapılmış bişey deildi ben kuru ekmek yer yine yaşarım ki göze almıştım ama son şans ilerde keşke deneseydik oğlum için diye düşünmem...birdaha yaparsa kendine yapar benlik bişey kalmaz...

Ben de aldatıldım.Çok acı çektim ve çekiyorum.Hem de en umulmadık yerde umulmadık zamanda.Yılbaşı gecesiydi bundan 2,5 ay önce.Ben 9 aylık hamileydim yılbaşını kutlamak için bütün aile buluşmuştuk.İçkiler içiliyor kuzenim sarhoş oluyor yine sarhoş olduğu için uzanan eşimi 2 kere dudağından öpüyor.En son ben bu odada bu yatakta yatacam diyor.Eşim ise affetmiyor bakıyor sağ yanına ben uyumuşum gidiyor kuzenimin yanına soyunuyor ben de yakalıyorum.Hiç demiyor ki bu kız sarhoş ne dediğini ne yaptığını bilmiyor diye.Beni seven bir eşim var bana çocuk doğuracak diye düşünmüyor.Sarhoştum kız kandırdı beni dedi affet dedi namaza başladı bu olay sayesinde yuvanın kıymetini anladım ve bundan sonra hayatımı namaz vve ibadetle geçirecem dedi affettim.Acım hala taze bilmiyorum doğru yaptımmı

canım içki kötülüklerin başıdır.ibadete başlamnıza sevindim.Allah doğru yönden ayırmasın eşini ve seni....

canım neler yaşamışsın öyle nutkum tutuldu bilmiyorumkismile mutlu bi yuvası varsa herşey yolunda gidiyosa bide YÜCE RABBİMbağışlasın çocuk varsa ne istiyo bunlar daha belalarınımılmaz: canım allah sana güç ver versin senin yar ve yardımcın olsun inşallah...

Valla canım sen hernekadar aldatılmış ve affetmiş bayanlar yazsın, yaşamayan bilemez desen de...
Bazı şeyleri bilmek için yaşamaya gerek yok....

Ben aldatılmadım da affetmek zorunda da kalmadım.. Umarım llah'ım bana böyle birşey yaşatmaz.. Ama şunu çok iyi biliyorum ki, eğer eşim öyle bir hata yaparsa asla ama asla onu affetmem...

Ben çalışıyorum tuzun kuru diyebilirsiniz...
Teyzem ortaokul mezunu, 2 çocuklu hayatında hiç çalışmamış evli bir kadındı.. Eşinin durumu çok çok çok iyiydi...
Birgün aldatıldığını öğrendi....
Ve ertesi gün bşanma davası açtı...
O dönem dedm mide kanseriyle boğuşuyordu ve ilaç masrafları karşılansın diye bütün kardeşler para toplayıp bağkur borcunu yatırdılar ki bağkurdan ilaç parası karşılansın....
eyzem ne dedmlerin ekonomik anlamda kötü durumunu düşündü, ne yük olurum dedi, ne başka bişey. Hiçkimseye evladı ele ki yavrusunun yyavrusu yük olmaz....
Boşandı.... 2 ay sonra evde nikah şekerleri yapıp satmaya başladı... Sonra bir gelinlikçiyle anlaştı, gelinlikçiye nikah şekerlerinden numuneler koydu... Son 2 yıldır da Kocaeli'nde en merkezi yerde kendi dkkanını açtı nikahşekeri-bebek şekeri düğün organizasyonları işi yapıyor....

Bu bir onur meselesi.... Teyzem kabullenmedi, affedemedi... Ben de asla affetmezdim...

iyi de canım boşandığınız da babası oğlundan da boşanmıyor ki...
o yine okusun masraflarını karşılasın oğlunun sizden ayrılınca o da mı siliniyor...

Arkadaşlar merhaba. Ben buraya yeni üye oldum. Fayda görmeyi umuyorum.
Ben yaklaşık iki sene önce eşimin mailine bakarken orda benimle tanışmadan önce görüştüğü bir kişiyle olan mesajlaşmalarının hala durduğunu gördüm. onlara bakarken eşimin başka bir isimle bir mail adresi olduğunu öğrendim. o maile girmeyi denedim ve başardım. eşim bütün mail adreslerinde aynı şifreyi kullanıyor. o adrese girince eşimin bir çok seks ve arkadaşlık sitesinde üye olduğunu gördüm. mail adresinde bulunan şifreleriyle o sitelere girdim.kendisi hiç bir bayana mesaj göndermemiş. ama üye ve profilini kiminde doğru olarak kiminde de yanlış olarak doldurmuş. yani kimine evli ve çocuklu olduğunu kimine bekar olduğunu yazmış.
ben bu hadiseden sonra kendime gelemedim. hemen oğlumu alıp bir not yazarak evi terk etmeyi düşündüm. ancak psikiyatr böyle bir şeyi önermedi. benim onun özeline müdahale ettiğimi söyleyerek ve eşimin buna tepkisinin farklı olabileceğini söyleyerek beni daha kontrollu olma noktasında uyardı. eşimle ilgilenmemi tavsiye etti. ben de bu tavsiyeye uyarak bir sene kadar bu hadise olmamış gibi sanki ben hiç o profilleri görmemişim gibi davrandım.
ancak yaklaşık altı ay kadar önce bu yük bana fazla geldi ve eşimle könuşmamaya sadece oğlum varken iyi davranmaya başladım. oğlum dışında bir ilişkimiz kalmadı. karı koca ilişkisini de reddettim. şimdi bu durumu söylemediğim için tavrımı anlamıyor galiba. ama neden böyle davrandığımı da sormadı bile.ben artık bu şekilde yaşamak istemiyorum. oğlum bu aralar babasına çok düştüğü için ne yapacağımı da bilemiyorum. ama artık onu sevmediğimi biliyorum. tekrar onu sevebilmek istiyorum. Bütün bunlar olmamış olsa ve biz mutlu bir aile olsak istiyorum. bu konuyu eşimle konuşmam gerek. ancak nasıl yapacağımı bilmiyorum. sizce ne yapmalıyım. Lütfen bana yardım edin.

Hoşgeldiniz,yeni konu açsaydınız sizin için çok daha iyi olurdu..
Sorununuza gelince,çok çok üzüldüm..
Ancak psikiyartistinizin önerise çok şaştım ben..
İletişim kuramazsanız sorunlarınız nasıl çözülecek ki?
Eşinizin hiç bir problem yokmuş gibi soğukluğunuzu gözardı etmesi bile çok büyük problem bence..

Bir sene hiç bir şey söylemeden nasıl dayanabildiniz çok çok şaşırdım.akannehir Bence eşinizle konuşup açıklamasını isteyin evli bir adamın o sitelerde ne işi varmış.

eşinizle konuşmadan bu problem nasıl çözülebilir ki ya...
hakikaten doktorunuza bende şaşırdım;
sizin psikolojinizi hiç mi düşünmedi bu öneriyi yaparken acaba?
ki eşin de bu soğukluğu nasıl sormaz anlayamadım...
kesinlikle konuşmalısınız bence...
ve ona bu tavrınızın sebebinin bu olduğunu da söylemelisiniz...
belki evlenmeden önce filan üye olmuştur dicem ama heralde bu ihtimali düşünüp değerlendirmişsinizdir siz zaten...

bence eşinle konuşmalıydın sıcağı sıcağına o günden sonra yani bir senedir tekrar maillerine baktın mı bir değişiklik var mı yoksa hala devam mı?

bazı arkadaşlar nasılda kendinden emin konuşuyor...hiç aldatılmayacak gibi veya aldatılmamış gibi...
o emin konuşanlara soruyorum bende emin misiniz? Hiç aldatılmadığınıza...
başınıza gelincede evet evet hemen boşanacaksınız evet???

Ben aldatıldım mı bilmiyorum..
En azından yakaladığım bişiy olmadı..:1closedeyes:
Başka sebeplerle boşandım..
Aldatılsaydım ne yapardım söylememe gerek var mı şu saatten sonra?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…