öncelikle geçmiş olsun diyorum ve herkesin söylediğinin tersine ben iyiki affedip eşinize bir şans vermişsiniz diyorum aslında eşinize değilde çocuğunuza vermişsinz bu şansı en azından arkanızda keşkeleriniz kalmayacak boşanmak kolay fakat boşanınca hayatınız 4 4lük olmayacak umarım eşiniz bu şansı değerlendirebilir.benim eşim asla aldatmaz diyen kadınlara inanamıyorum her erkek aldatır bazıları yakalanır bunun tek açıklaması budur.şu an çok kırgınsınız can yücelin bir şiirinde diyorki bir insanı herhangi biri kırabilir ama bir tek en sevdiği acıtabilirmiş çok acıttığında anladım şu an sözün bittiği yerdesiniz belki ama inanın geçecek hepsi .siz annelik görevinizi yapmışsınız sıra eşinizde bakalım o babalık görevini yapabilicekmi.....
çoook güzel yazmışsın mavi gece 75.........bir daha yaşanılırsa aptal olan biz olmıycaz çok çok doğru...biz de çok ağladık...pişmanlığı okudum gözlerinden bu defa...ama şüphe bir kere oldumu gitmez asla içimizden...1 saat geç kalsa yine içim içimi yer türlü senaryolar yazarım....zor bi hayat yaşadığımız erkeklerin zevki bizim bu işkencemize değer mi bilinmez ama olan hep kadına oluyor...
Ben de aldatıldım.Çok acı çektim ve çekiyorum.Hem de en umulmadık yerde umulmadık zamanda.Yılbaşı gecesiydi bundan 2,5 ay önce.Ben 9 aylık hamileydim yılbaşını kutlamak için bütün aile buluşmuştuk.İçkiler içiliyor kuzenim sarhoş oluyor yine sarhoş olduğu için uzanan eşimi 2 kere dudağından öpüyor.En son ben bu odada bu yatakta yatacam diyor.Eşim ise affetmiyor bakıyor sağ yanına ben uyumuşum gidiyor kuzenimin yanına soyunuyor ben de yakalıyorum.Hiç demiyor ki bu kız sarhoş ne dediğini ne yaptığını bilmiyor diye.Beni seven bir eşim var bana çocuk doğuracak diye düşünmüyor.Sarhoştum kız kandırdı beni dedi affet dedi namaza başladı bu olay sayesinde yuvanın kıymetini anladım ve bundan sonra hayatımı namaz vve ibadetle geçirecem dedi affettim.Acım hala taze bilmiyorum doğru yaptımmı
arkadaşlar öncelikle mesaj atan ilgilenen herkese teşekkür ediyorum benim özelden msj atma hakkım yok.şunu da belirteyimki ben ailemin durumu kötü diye orda burdaki gibi rahat olmıycam diye boşanmadan vazgeçmedim doğru durumları kötü ama ben kendimi düşündüğüm için deil onları düşündüğüm için yaptım bunu o halde bir de ben ve oğlum yük olursam diye düşündüm yoksa kendi rahatım için yapılmış bişey deildi ben kuru ekmek yer yine yaşarım ki göze almıştım ama son şans ilerde keşke deneseydik oğlum için diye düşünmem...birdaha yaparsa kendine yapar benlik bişey kalmaz...
4.defa nolcak?????o zaman çevrenin baskısı ısrarı ve oğlumun rahatı geleceği için taviz verip tabiki ayrılcam ki dualarım olmasın diye çünkü böyle bir şoku tekrar yaşarsam tükenirim....eşimin durumu iyi oğlumu iyi okullarda okutabilir maddi yönden her istediği olur ama boşanırsam ki ben bunları da göze almıştım sonuçta oğlumu kuru ekmeklede besler çalışır bakarım....kimse büyük konuşmasın...ben zamanında konuştum asla kaldırmam aldatmayı dedim ...ama insan yamam dediği bi çok şeyi an geliyor yapmak zorunda kalıyor...baştada söyledim ben bu şansı oğluma verdim eşime değil...o tekrar aynı hatayı yaparsa artık söyleyecek hiç bir sözü kalmaz...iyi geçiniyoruz şimdi inşallah bozulmaz eski günlere dönmek benim açımdan zor yani en azından güven açısından artıkasla ona sırtımı dönemem..ama yaraları sarmayı başarırsa bu evlilik tamamen kurtulur yaramın izi kalsada kalsın derim artık......
Arkadaşlar merhaba. Ben buraya yeni üye oldum. Fayda görmeyi umuyorum.
Ben yaklaşık iki sene önce eşimin mailine bakarken orda benimle tanışmadan önce görüştüğü bir kişiyle olan mesajlaşmalarının hala durduğunu gördüm. onlara bakarken eşimin başka bir isimle bir mail adresi olduğunu öğrendim. o maile girmeyi denedim ve başardım. eşim bütün mail adreslerinde aynı şifreyi kullanıyor. o adrese girince eşimin bir çok seks ve arkadaşlık sitesinde üye olduğunu gördüm. mail adresinde bulunan şifreleriyle o sitelere girdim.kendisi hiç bir bayana mesaj göndermemiş. ama üye ve profilini kiminde doğru olarak kiminde de yanlış olarak doldurmuş. yani kimine evli ve çocuklu olduğunu kimine bekar olduğunu yazmış.
ben bu hadiseden sonra kendime gelemedim. hemen oğlumu alıp bir not yazarak evi terk etmeyi düşündüm. ancak psikiyatr böyle bir şeyi önermedi. benim onun özeline müdahale ettiğimi söyleyerek ve eşimin buna tepkisinin farklı olabileceğini söyleyerek beni daha kontrollu olma noktasında uyardı. eşimle ilgilenmemi tavsiye etti. ben de bu tavsiyeye uyarak bir sene kadar bu hadise olmamış gibi sanki ben hiç o profilleri görmemişim gibi davrandım.
ancak yaklaşık altı ay kadar önce bu yük bana fazla geldi ve eşimle könuşmamaya sadece oğlum varken iyi davranmaya başladım. oğlum dışında bir ilişkimiz kalmadı. karı koca ilişkisini de reddettim. şimdi bu durumu söylemediğim için tavrımı anlamıyor galiba. ama neden böyle davrandığımı da sormadı bile.ben artık bu şekilde yaşamak istemiyorum. oğlum bu aralar babasına çok düştüğü için ne yapacağımı da bilemiyorum. ama artık onu sevmediğimi biliyorum. tekrar onu sevebilmek istiyorum. Bütün bunlar olmamış olsa ve biz mutlu bir aile olsak istiyorum. bu konuyu eşimle konuşmam gerek. ancak nasıl yapacağımı bilmiyorum. sizce ne yapmalıyım. Lütfen bana yardım edin.
Ben yaklaşık iki sene önce eşimin mailine bakarken orda benimle tanışmadan önce görüştüğü bir kişiyle olan mesajlaşmalarının hala durduğunu gördüm. onlara bakarken eşimin başka bir isimle bir mail adresi olduğunu öğrendim. o maile girmeyi denedim ve başardım. eşim bütün mail adreslerinde aynı şifreyi kullanıyor. o adrese girince eşimin bir çok seks ve arkadaşlık sitesinde üye olduğunu gördüm. mail adresinde bulunan şifreleriyle o sitelere girdim.kendisi hiç bir bayana mesaj göndermemiş. ama üye ve profilini kiminde doğru olarak kiminde de yanlış olarak doldurmuş. yani kimine evli ve çocuklu olduğunu kimine bekar olduğunu yazmış.
ben bu hadiseden sonra kendime gelemedim. hemen oğlumu alıp bir not yazarak evi terk etmeyi düşündüm. ancak psikiyatr böyle bir şeyi önermedi. benim onun özeline müdahale ettiğimi söyleyerek ve eşimin buna tepkisinin farklı olabileceğini söyleyerek beni daha kontrollu olma noktasında uyardı. eşimle ilgilenmemi tavsiye etti. ben de bu tavsiyeye uyarak bir sene kadar bu hadise olmamış gibi sanki ben hiç o profilleri görmemişim gibi davrandım.
ancak yaklaşık altı ay kadar önce bu yük bana fazla geldi ve eşimle könuşmamaya sadece oğlum varken iyi davranmaya başladım. oğlum dışında bir ilişkimiz kalmadı. karı koca ilişkisini de reddettim. şimdi bu durumu söylemediğim için tavrımı anlamıyor galiba. ama neden böyle davrandığımı da sormadı bile.ben artık bu şekilde yaşamak istemiyorum. oğlum bu aralar babasına çok düştüğü için ne yapacağımı da bilemiyorum. ama artık onu sevmediğimi biliyorum. tekrar onu sevebilmek istiyorum. Bütün bunlar olmamış olsa ve biz mutlu bir aile olsak istiyorum. bu konuyu eşimle konuşmam gerek. ancak nasıl yapacağımı bilmiyorum. sizce ne yapmalıyım. Lütfen bana yardım edin.
bazı arkadaşlar nasılda kendinden emin konuşuyor...hiç aldatılmayacak gibi veya aldatılmamış gibi...
o emin konuşanlara soruyorum bende emin misiniz? Hiç aldatılmadığınıza...
başınıza gelincede evet evet hemen boşanacaksınız evet???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?