Aldatılıp affedenler.... Buraya

Bana ne oluyorsa, aldatılmadım, en azından yakalamadım. Ama yapsa kesin yakalardım, kuşlar mutlaka haber verirdi. Arkadaşım nasılsın? Ben evimi tuttum ve çok sevdim. 15 nisanda yeni evime taşınıyorum.

saol arkadaşım ben iiyim seninde iyi haberlerin var ne güzell...işl yeni hayatında çok daha mutlu olursun ..bende işl bu sene taşınacağım.. mayısta tayin isteyeceğim memleketime ..umarım çıkar... ama zaman yaklaştıkça hem seviniyorum hemde 7 senedir yuvam dediğim yerle tamamen bağlantım kopacağı için içim birazcık buruluyor.. ben insanlara bağlandığım gibi eşyalarada bağlanıyorum nedense...
sende 15 nisanda yeni yuvanda olacaksın.. Allah yeni yuvanda hep mutlu eder işl seni de:))

Ben de burulurum sanıyordum. 10 yıl geçti, her taşını, her kedisini, her rüzgarını ezberlemiştim. Ama taşınma döneminde inanılmaz bir heyecan sarıyor. Memlektin neresi? Devlet memurusun değil mi? Eşinden boşandığın aynı ilde yaşamak istemediğin bahanesi ile isteyebilirsin ama yönergeyi okumak lazım tam olarak.

evet öğretmenim ben memleket hatay :)) oraya annemin yanına gideceğim canım.. tüm eşyalarımı satacağım bu evden hiç bir anı istemiyorum çünkü..
ne yazık ki boşanma özrü öğretmenlerde özür grubundan çıkarıldı ... o yüzden isteyemiyorum .. il dışı tayinini bekliyorum.. mayısta tayin olacak..

Biz boşanmama sebebi ile atama dönemini beklemeden tayin isteyebiliyoruz. Yayin dönemini beklersek gideceğimiz yerde ev sorunu oluyor, birde mayısa kadar beklemeye gerek yok diye düşündüm, bekledikçe ikimizde gerildik, kötü olmadan uzaklaşmak istedim.

öyle canım maalesef toplumumuzda böyle olan çok kadın var
burda suçlu kim acaba ben bu durumdaki kadınları suçlayamıyorum:1no2:

Hayatta asla diye birşey yoktur ama bu asla, sadece eşim beni aldatmaz kısmı için geçerli. Evet aldatabilirde, bunun için asla diyemeyiz. Ama kendimize göre sınırlarımız ve karakterimiz vardır, çocuğumuz oldu diye, bu sınırları ve karakteri bir yana atamayız. Asla affetmem diyebileceğimiz sınırlarımız vardır (kimininde yoktur, doğaldır) ve bu konularda asla deriz. Evet eşime güvenirim, ama asla yapmaz demem, asla affetmem derim. Büyük konuşmamak önemlidir, bazen de büyük konuşmak ve büyük yaşamak önemlidir. Büyük konuşmalı, yaşamalı ve zamanı gelince uygulamalı ki, aldatan sevgili eşte başını nereye vuracaksa vursun. Yoksa bana göre devamı gelir, gelmese bile bir keresini bile içime sindiremem. Aksi şekilde karar verip, devam eden kişilere de birşey diyemem, hayat onların, sınırları elverdiği sürece affedebilir ve yaşarlar. Ama keşke bu karar sadece kendileri için olsa, çocuklar için değil.

allahım hiç birimizin Başına vermesin.. Ben aldatılsam hayatı ikimize de zehir ederim, unutamam atlatamam, travmalarımda Boğuluruz ailece, Bi Başkası hakkında güzel dediğini duyunca çıldırıyorum, zehir olmuş Bi evliliği nasıl yürüteBilirim ki... bu konuda kesin ve net konuşuyorum, affetmeye çalişsam Bile Beceremeyeceğimden eminim, ayırırım yollarımızı, mutsuz Bi evlilik daha da Beter bi durum çünkü..

Profilinde öğretmen yazıyor... İşin var yani, hem çok saygın bir meslek hem de çalışma saatleri de oğlunu bu taravmadan kurtarmak için çok müsait...
Oğlun için mutsuz bir yuvayı sürdürüp onun mutsuz bir hayata mahkum etmektense oğlun için babadan uzak ama mulu bir hayat kurman daha doğru değil mi???

Ben şu kısmı anlayamadım, çocuğum için denilir ya, sonuçta maddi gücü, çalışma gücü olan kişilerde ( ki insanın illa çalışması için üniversite mezunu olması gerekmiyor, kendine göre bir iş bulunabilir) çocuğum var deyip oturuyor ve katlanıyor. Bu durumda çocuk evliliğinizin neresinde anlayamadım. Çünkü sürekli bir işim olursa ayrılırdım demişsiniz. Olay sadece maddi güç mü, çocuk mu?

ben ücretliyim kadrolu değilim...olay sadece ve sadece çocuk benim için maddiyat olmadan ona bakamam tabii kadrolu olsaydım tayin ister oğlumu alır giderdim ama şu durumda elim kolum bağlı....sadece oğlumun iyiliğini düşündüm hayatının son şansını verdim birkez daha olursa ne iş olsa yapar oğluma bakarım...büyük konuşmak...bence sizde konuşmayın ben zamanında çoook konuştum...

bu yazacaklarım normalde fikirlerime ters ama düşündümde..

çocuğum için kalıyorum diyen kadınlar var,ben bu lafa çok karşıyım ama bazen objektif olmak lazım,ve bunun maddi durumla bazen alakası olmayabiliyor,

tanıdığım bir aile var,gayet zenginler,ama acayip tartışıyorlar,çok zıt insanlar arada belki ihanette olmuştur bilemiyorum,ama boşanmıyorlar,boşanmayacaklarda,çünkü oğulları var küçük,sağlık olarak çok sorunlu bir çocuk ve devamlı ilgi istiyor,yaşına göre çok ağır yükü,eğer ailesi boşanırsa büyük yıkım olur onda.

çocuk yağlı tuzlu yemekler yiyemiyor,yani düşünsenize maddi olarak herşeyi var ama yedikleri sınırlı,ve haftanın 3 günü zorunlu olarak spor yapıyor,yaşıtları oyun çağındayken üstelik.bu berbat hayatta tek mutluluğu ailesi,sık sık tatillere giderler,sosyal faaliyetlere katılırlar,çocuklarının mutluluğu için herşeyi yaparlar.

evet belki anne babası mutsuz,ama çözümü de buldular,birbirlerini yok sayıyorlar,ilgilenmiyorlar,çocuğun yanındada birbirine aşık anne babayı oynuyorlar.

yani bazen gerçekten çocuk için kalmak gerekebiliyor ve bu lafı kullanan bayanları anlamadan dinlemeden bu kadar üstüne gidilmemeli bence

Evet çok alakasız...
Ne yani adam aldatıyorsa x burcu olduğu için, dövüyorsa y burcu olduğu için..
Aman aman x ve y burcundan adamlarla evlenmeyin gibi bir genellemeye mi gidicez....

konu sahibi istemiyosa cevap vermez zaten.senin dediğin nealaka yaa genelleme amacıyla sorduğumu nerden çıkartıyosun.ben öyle bişeymi dedim..yok bu burçsa evlenme yok bu burçsa döver..

sırf bu tarif ettiğiniz tavır bile boşanma nedeni başlıbaşına...eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…