doğru tespit tebrikler arkadaşım :)))
Bana ne oluyorsa, aldatılmadım, en azından yakalamadım. Ama yapsa kesin yakalardım, kuşlar mutlaka haber verirdi. Arkadaşım nasılsın? Ben evimi tuttum ve çok sevdim. 15 nisanda yeni evime taşınıyorum.
saol arkadaşım ben iiyim seninde iyi haberlerin var ne güzell...işl yeni hayatında çok daha mutlu olursun ..bende işl bu sene taşınacağım.. mayısta tayin isteyeceğim memleketime ..umarım çıkar... ama zaman yaklaştıkça hem seviniyorum hemde 7 senedir yuvam dediğim yerle tamamen bağlantım kopacağı için içim birazcık buruluyor.. ben insanlara bağlandığım gibi eşyalarada bağlanıyorum nedense...
sende 15 nisanda yeni yuvanda olacaksın.. Allah yeni yuvanda hep mutlu eder işl seni de:))
Ben de burulurum sanıyordum. 10 yıl geçti, her taşını, her kedisini, her rüzgarını ezberlemiştim. Ama taşınma döneminde inanılmaz bir heyecan sarıyor. Memlektin neresi? Devlet memurusun değil mi? Eşinden boşandığın aynı ilde yaşamak istemediğin bahanesi ile isteyebilirsin ama yönergeyi okumak lazım tam olarak.
evet öğretmenim ben memleket hatay :)) oraya annemin yanına gideceğim canım.. tüm eşyalarımı satacağım bu evden hiç bir anı istemiyorum çünkü..
ne yazık ki boşanma özrü öğretmenlerde özür grubundan çıkarıldı ... o yüzden isteyemiyorum .. il dışı tayinini bekliyorum.. mayısta tayin olacak..
1-Kadının işi yoksa
2-Kadının karnında, eteğinde ya da sırtında çocuğu varsa
3-Kadının adam gibi bir ailesi yoksa arkasında
4-Kadının özgüveni yoksa,
Erkek yapar,durur dinlenir gene yapar, sonra gene yapar, gene yapar ve yapar, kadın oturur.İki iki daha dört.
Kadın oturur,affeder, başkalarının koynundan çıkıp gelmiş adama çorbalar yapar, donlarını yıkar, koynuna alır bir süre sonra o başka vücutlarla birlikte olmuş ortak adamı,oğluna ve kızına babalık yapmasını bekler kendisini bile haince kandırmış, yarı yolda bırakmış, uçkurunun ucuna sahip çıkamamış bir erkekten.Kadın oturur, susar, erkek yapar, gene yapar, dinlernir sonra gene yapar, kadın oturur, erkek gene y.....
hiiiiççç kimse benden ve çocuğumdan değerli değil birzamanlar çoook sevdiğim eşim bile artık vazgeçilmezdeğil benim için....çocuğu olmayanlar anlayamaz pek ben oğlum için kaldım ve ALLAH biliyorki sürekli işim olsaydı güvencem olsaydı ayrılırdım...
alakasız olcak ama cnm gsmpy eşinin burcu ne?
Evet çok alakasız...
Ne yani adam aldatıyorsa x burcu olduğu için, dövüyorsa y burcu olduğu için..
Aman aman x ve y burcundan adamlarla evlenmeyin gibi bir genellemeye mi gidicez....
ben bu konuda çok tartıştım zamanında onunla çocuğu sana vermem öldürürm seni tehditlerini çok aldım bu konuda şiddet bile gördüm hatırlamak istemediğim bir çok olay yaşadım..bana uslandım artık boşanmadan bahsetme tekrar tekrar deyip kuduruyor saldırıyordu...neyse geçti...offfffffff hatırlamak bile istemiyorum...seni kaybedeceğime hepinizi öldürürüm dedi...sorarsınız tabiii bende sordum bu nasıl saçma sevgi seven bunu yapar mı...yapar dedi heyecan dedi boşluk dedi ama asla sevgi deil dedi...son olayda kafasını duvarlara vuruyordu..yani benim eşim normal deil sinirlenimce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?