bazı arkadaşlar nasılda kendinden emin konuşuyor...hiç aldatılmayacak gibi veya aldatılmamış gibi...
o emin konuşanlara soruyorum bende emin misiniz? Hiç aldatılmadığınıza...
başınıza gelincede evet evet hemen boşanacaksınız evet???
Ben aldatıldım mı bilmiyorum..
En azından yakaladığım bişiy olmadı..:1closedeyes:
Başka sebeplerle boşandım..
Aldatılsaydım ne yapardım söylememe gerek var mı şu saatten sonra?
bazı arkadaşlar nasılda kendinden emin konuşuyor...hiç aldatılmayacak gibi veya aldatılmamış gibi...
o emin konuşanlara soruyorum bende emin misiniz? Hiç aldatılmadığınıza...
başınıza gelincede evet evet hemen boşanacaksınız evet???
valla ben çok emin konuşuyorum çünkü ben eşime süt aslında siyah beyaz değil dese bile inanacak kadar çok güveniyorum sadece aldatma değil her konuda hiçbir zaman yalan söylüyor mudur diye düşünmedim
beni aldatması demek bu güveni boşa çıkarması demektir ve ben bir güvenilirliğimin sorgulanmasını iki güvenimin boşa çıkmasını affetmem bunu eşim de gayet iyi bilir o yüzden de beni kaybetmek istemiyorsa aldatmaması gerektiğini biliyor eğer bir gün beni aldatırsa bu zaten beni gözden çıkardığı anlamına gelir bu durumda da eşimin yanında olmayı kendime yediremem çeker giderim zaten
ama ben kendi ilişkim özelinde son derece emin olarak konuşuyorum evet boşanırım hem de ikinci defa düşünmeden
1-Kadının işi yoksa
2-Kadının karnında, eteğinde ya da sırtında çocuğu varsa
3-Kadının adam gibi bir ailesi yoksa arkasında
4-Kadının özgüveni yoksa,
Erkek yapar,durur dinlenir gene yapar, sonra gene yapar, gene yapar ve yapar, kadın oturur.İki iki daha dört.
Kadın oturur,affeder, başkalarının koynundan çıkıp gelmiş adama çorbalar yapar, donlarını yıkar, koynuna alır bir süre sonra o başka vücutlarla birlikte olmuş ortak adamı,oğluna ve kızına babalık yapmasını bekler kendisini bile haince kandırmış, yarı yolda bırakmış, uçkurunun ucuna sahip çıkamamış bir erkekten.Kadın oturur, susar, erkek yapar, gene yapar, dinlernir sonra gene yapar, kadın oturur, erkek gene y.....
hiiiiççç kimse benden ve çocuğumdan değerli değil birzamanlar çoook sevdiğim eşim bile artık vazgeçilmezdeğil benim için....çocuğu olmayanlar anlayamaz pek ben oğlum için kaldım ve ALLAH biliyorki sürekli işim olsaydı güvencem olsaydı ayrılırdım...
öncelikle konu sahibesine allah sabırlar versin, ben şahsen hiç aldatılmadım dşye biliyorum ve allah korusun aldatlırsam çıldırıdım heralde ammma işin şu boyutu da var aklıma takılır hep :
aslında düşünüyorum da "neden aldatılmak bu adar ağrımıza gider?" diye.....
hakkatten neden sevdiğimiz birinin diğer başka bir bayan ile yaşayacağı ve yaşadığı heyecen ve ilişkilerini bu derece sorun eder ve kıskanırız ?
aman yanlış anlaşılmasın ben çok kıskanç biriyim a.s ama bazen soruyorum aceba başaksını daha çok beğeneceğinden ve ona gidip beni bırakacğından mı korkuyorum? yoksa başka kadını tercih etmesi , bakması vs ve sadece benle yetinmemesi onurumu kırdığı için mi öfkeleniyorum ?diye...
hakkatten bunun blinçaltında bir şeyler var ama ne çözemedim daha, her şey gene her zaman olduğu gibi evrimde saklı, bundan eminim ......
birde işin diğer boyutu neden evli erkekler başka kadınlara daha cazip gelir ? sorusu aklıma takılmakta...........
sanırım burada da "diğer kadın", kendini eşten daha üstün görüyor ve büyük bir haz alıyor evli erkekle geçirdiği zamanlardan çünkü egosu okşanıyor ve kendini diğerinden daha özel güzel ve değerli hissediyor (tabi durum çok farklı ama garibim "diğer kadın" işte hayatında bekar erkeklerden fazla ilgi gör(e)mediği için ve egosunu tatmin edecek erkek bulamadığında, evli erkeklere yöneliyor , çünkü daha kolay elde ediliyorlar ve egoları daha da çok pohpohlanıyor bu şekil bir ilişkide) neyse aslnda yazacak çok şey var ama vaktim az a.s
siz de sizi aldatmış bir erkekeğe, kendinizi ve çocuğunuzu yedirmeyin , siz yoksanız hiç bir şey yok çünkü ............
kimse sizden ve çocuğunuzdan da daha değerli değil..........
sevgiler a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?