Aldatılıp affedenler.... Buraya

Aldatılsam bile bahanem maddi gücüm yok; çocuğum va vs gibi şeyler olmayacak...
Eşim beni aldatsa da ben onu seviyorum ve ayrılabilecek gücü kendimde bulamıyorum olacak....

ki böyle bi ihtimali affetmem çok düşük bir ihtimal olsa gerek...
ha şunu da belirteyim;
ben aldatılırsam hemen boşanmam;
önce ben de aldatırım; aldattığımı öğrenmesini sağlarım; ona böyle bi acıyı yaşatırım ve daha sonra boşanırım...

hiç aldatılmadığım konusunda emin olmaya gelince;
elbette ki bunu hiçbirimiz bilemeyiz;
burda önemli olan bunu bile bile kabullenmek veya kabullenmemek...

gözümle görsem inanmam ayol adamın vakti bile çok yoğun onun dışında da hep yanımda derdim
hahaaaa gülüyorum kendime şimdi
neyseki atlattık biz yılllarr önce yaşandı bitti
ama yıllarcada burnundan getirdim şimdi bidaha yapmaya kalksa önce benim çenemden korkar sanırım
aman almıyım ben kalsın der mutlaka
hahaaaa
yüzüne vura vura yerin dibine soktum çıkardım adamı
ama hep nededi biliyonuzmu
vallah osmanlı kadınıymışsın bırakmadın beni yanımda oldun
atlattık der

Ben aldatıldım mı bilmiyorum..
En azından yakaladığım bişiy olmadı..:1closedeyes:
Başka sebeplerle boşandım..
Aldatılsaydım ne yapardım söylememe gerek var mı şu saatten sonra?

en güzelide bilmemek zaten :)
sen yine yapacağını yapardın o şüphesizyerimseniben

arkadaşlar hepinize teşekkürler. ben konuşmam gerektiğini biliyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. çünkü o kadar çok birikmiş şey var ki. nerden başlayacağımı bilemiyorum. eşimin biz evlenmeden önce de buralara üye olduğunu biliyoum. ama benim içi sorun evlilik öncesi değil zaten. eşim oralardaki profillerine evli ve çocuklu yazıyor. bu bir buçuk sene içinde başka sitelere de üye oldu. değişiklik bu. sadece şaşrdığım şey şu ki eşim kimseye cevap yazmıyor. bu onu kesinlikle mazur göstermz biliyorum ama ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum. ayrıca bizim evimizde internet bağlantısı yok. sadece işte girebiliyor internete

arkadaşlar hepinize teşekkürler. ben konuşmam gerektiğini biliyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. çünkü o kadar çok birikmiş şey var ki. nerden başlayacağımı bilemiyorum. eşimin biz evlenmeden önce de buralara üye olduğunu biliyoum. ama benim içi sorun evlilik öncesi değil zaten. eşim oralardaki profillerine evli ve çocuklu yazıyor. bu bir buçuk sene içinde başka sitelere de üye oldu. değişiklik bu. sadece şaşrdığım şey şu ki eşim kimseye cevap yazmıyor. bu onu kesinlikle mazur göstermz biliyorum ama ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum. ayrıca bizim evimizde internet bağlantısı yok. sadece işte girebiliyor internete

Şartlar ne olursa olsun,durum ne olursa olsun...Kim ne derse desin.
aldatıldıysanız farklı bir bpyuta geçiyorsunuz,bir su bir kere kirlenir ve bir daha temizlense bile taşlar yosun tutmustur.
İşinizi,eşinizi,paranızı,hatta kendinizi bile kaybedebilirsiniz.ama en önemlisi insan gururunu kaybetmemeli.
aldatılıp affediyorsanız bunu kaybettiniz demek'tir.
o ayşe örneği cok güzeldi gerçekti..aleni olmayan halden,aleni hale getirmektir aldatılmayı.

valla ben çok emin konuşuyorum çünkü ben eşime süt aslında siyah beyaz değil dese bile inanacak kadar çok güveniyorum sadece aldatma değil her konuda hiçbir zaman yalan söylüyor mudur diye düşünmedim

beni aldatması demek bu güveni boşa çıkarması demektir ve ben bir güvenilirliğimin sorgulanmasını iki güvenimin boşa çıkmasını affetmem bunu eşim de gayet iyi bilir o yüzden de beni kaybetmek istemiyorsa aldatmaması gerektiğini biliyor eğer bir gün beni aldatırsa bu zaten beni gözden çıkardığı anlamına gelir bu durumda da eşimin yanında olmayı kendime yediremem çeker giderim zaten

ama ben kendi ilişkim özelinde son derece emin olarak konuşuyorum evet boşanırım hem de ikinci defa düşünmeden

ben de aldatıldım. 26,03 tarihinden beri. hemen anladım ayrılma aşamasına geldik ama affettim ilk ve son şans verdim. pişmanlığını görebiliyorum gözlerinde. bende eskiden 10 çocuğum olsa farketmez diyodum ama çocuk çok şeyi değiştiriyomuş onu anladım. büyük konuşmayın asla arkadaşlar

Bunlar benim şahsi fikrim olmakla beraber o kadar çook erkek tanıyorumki bu güne kadar asla yapmaz diye düşündüğüm kişilerin neler neler yaptığını duydum. Ben bundan dolayı yapmayan erkek yoktur diye düşünüyorum. Yapmayan inanın ortam bulamamıştır, şartlar oluşmamıştır yada yaptıysada yakalanmamıştır. Yoksa hepsi yapar...

Aldatıldığını öğrenince boşanıp boşanmamak kişinin kendi bileceği bir durum tabii...Fakat hayatta bazen griler de var çıkmazlarda var. Ve bence bunu yaşamadan yaparım ederim demesi en kolayı.
Bende eşime güveniyorum ama sonsuz değil, aldatmaz diye düşünüyorum o zihniyette bi adam değil biliyorum ama yok asla yapmaz diyemem ben onun beyninin içindemiyim nerden bileyim. Ben onu bana kendini gösterdiği kadar tanıyorum ve 12 yıldır birlikte olmama rağmen söylüyorum bunu...Hayatta asla diye bişey yoktur bence...

Mesele aldatılmadığımı nerededen bildiğim, aldatılmayacağımdan nasıl emin olduğum değil ki...
Kemndime çoook ama çok güveniyorum, eşime de...
Şimdiye kadar beni aldattı mı bilemem, aldatmayacağından da emin olamam...
Ama emin olduğum bişey var ki.. Eğer aldattıysa ve ben bunu öğrenitrsem, yada aldatırsa bir saniye bile düşünmem...
Karnımdaki bebek için bu evliliği yürütmez, o bebek için boşanırım...
Beni aldatan adam benden ve çocuğundan vazgeçmiş, evliliğin kutsallığına, aile kavramına saygısını yitirmiş demektir... Ortada saygı duyulmayan bir evlilik varsa bunu bitirmek çok daha akıllıca...

kkdan etkilenip olsa gerek; 3 yıllık uzatmalıma "aldatırsan affetmem biliyorsun dimi" diyiverdim. affetme zaten,affedersen sana nasıl saygı duyabilirim ki demişti..

bir arkadasın eşi de osmanlı kadınmışsın diye takdir etmiş.beğenisini sunmuş. ben olaya öznel bakıyorum ve bu konuda benzer görüşte olanların evlilik yapması gerektiğine inanıyorum.

kimi onur meselesi yapar,arkasına bakmaktan gider..
kimi de kocama,çocuğuma sahip çıkmam lazım der ve mücadele eder..
her 2 durumda da niyet iyidir ama karakterler farklıdır.

işin içine ihanetin 1050kez girmesi durumundan,kadının çocugunu bahane ederek sırf huzuru kaçmasın diye boşanmamasından falan söz etmiyorum ben tabi.onlar farklı durumlar..

Affedenlerin de ,daha sonrasın sağlıklı bir ilişki sürdereceklerine inanmıyorum ben.Aldatma ile yara almış bir ilişki ne kadar mutlu edebilir ki insanı?

öncelikle konu sahibesine allah sabırlar versin, ben şahsen hiç aldatılmadım dşye biliyorum ve allah korusun aldatlırsam çıldırıdım heralde ammma işin şu boyutu da var aklıma takılır hep :

aslında düşünüyorum da "neden aldatılmak bu adar ağrımıza gider?" diye.....

hakkatten neden sevdiğimiz birinin diğer başka bir bayan ile yaşayacağı ve yaşadığı heyecen ve ilişkilerini bu derece sorun eder ve kıskanırız ?

aman yanlış anlaşılmasın ben çok kıskanç biriyim a.s ama bazen soruyorum aceba başaksını daha çok beğeneceğinden ve ona gidip beni bırakacğından mı korkuyorum? yoksa başka kadını tercih etmesi , bakması vs ve sadece benle yetinmemesi onurumu kırdığı için mi öfkeleniyorum ?diye...

hakkatten bunun blinçaltında bir şeyler var ama ne çözemedim daha, her şey gene her zaman olduğu gibi evrimde saklı, bundan eminim ......

birde işin diğer boyutu neden evli erkekler başka kadınlara daha cazip gelir ? sorusu aklıma takılmakta...........
sanırım burada da "diğer kadın", kendini eşten daha üstün görüyor ve büyük bir haz alıyor evli erkekle geçirdiği zamanlardan çünkü egosu okşanıyor ve kendini diğerinden daha özel güzel ve değerli hissediyor (tabi durum çok farklı ama garibim "diğer kadın" işte hayatında bekar erkeklerden fazla ilgi gör(e)mediği için ve egosunu tatmin edecek erkek bulamadığında, evli erkeklere yöneliyor , çünkü daha kolay elde ediliyorlar ve egoları daha da çok pohpohlanıyor bu şekil bir ilişkide)
neyse aslnda yazacak çok şey var ama vaktim az a.s

siz de sizi aldatmış bir erkekeğe, kendinizi ve çocuğunuzu yedirmeyin , siz yoksanız hiç bir şey yok çünkü ............
kimse sizden ve çocuğunuzdan da daha değerli değil..........

sevgiler a.s.

hiiiiççç kimse benden ve çocuğumdan değerli değil birzamanlar çoook sevdiğim eşim bile artık vazgeçilmezdeğil benim için....çocuğu olmayanlar anlayamaz pek ben oğlum için kaldım ve ALLAH biliyorki sürekli işim olsaydı güvencem olsaydı ayrılırdım...

benim arkam yok iş olmadan çocuğuma nasıl bakardımmm...neler düşündüm neler yaşadımmm

1-Kadının işi yoksa
2-Kadının karnında, eteğinde ya da sırtında çocuğu varsa
3-Kadının adam gibi bir ailesi yoksa arkasında
4-Kadının özgüveni yoksa,
Erkek yapar,durur dinlenir gene yapar, sonra gene yapar, gene yapar ve yapar, kadın oturur.ıki iki daha dört.
Kadın oturur,affeder, başkalarının koynundan çıkıp gelmiş adama çorbalar yapar, donlarını yıkar, koynuna alır bir süre sonra o başka vücutlarla birlikte olmuş ortak adamı,oğluna ve kızına babalık yapmasını bekler kendisini bile haince kandırmış, yarı yolda bırakmış, uçkurunun ucuna sahip çıkamamış bir erkekten.Kadın oturur, susar, erkek yapar, gene yapar, dinlernir sonra gene yapar, kadın oturur, erkek gene y.....

Ve onlar yapınca elinin kiri kadın yaparsa namus meselesi. Niye onlarda bizim namusumuz değil mi? SEn kirlendin deyip töre cinayetine mi başvuralım? Yanlış anlamayın, asla kadın da aldatmalıdır, hakdır demiyorum. Aldatmak bana ters bir fikir. En fazla çekip gitmem o adamı kapı önüne koyarım. Madem ben senin namusunum, kadın evi terk etmez, defo git derim.

cnm allah sabır versin inşallah bir daha böyle bir olay olmaz. ve herşey düzelir ama eminim sende düzelmesi biraz zor zaman herşeyin ilacıdır .oğlunla mutlu bir yaşam seninle olsun

doğru tespit tebrikler arkadaşım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…