İnan bana bundan hoşlanacak kadınlarda var.. ne güzel begeniliyorum oram buram güzelki videoya cekiliyorum diye düşünecek kadınların da oldugunu biliyorum görüyorum ne yazıkki...
bu sitede en nefret ettiğim özellik yorum yapanların bi çok konuda topik sahibinin ruh halini görmeden, kadının hiç konuyla alakalı suçu yokken suçlarcasına empati yapmaya lüzum görmeden, böyle bi halt benim başıma gelse ilk öğrendiğimde nası sudan çıkmış balığa dönerim nası bocalarım diye düşünmeden toplu olarak saldırmaları.
bu yüzden insanlarla kavgada ettim bu sitede ban da yedim, ama demek böyle bi psikoloji var. sen boşan diyeceksin konu sahibi anında senin yaptığın yorum paralelinde tepki vermezse ağzına geleni söyleyeceksin. başıma ne gelirse gelsin hiç bi kuvvet bana şu sitede konu açtıramaz. vurun kahpeye şovuna dönüyo forumlar çünkü.
biz nişanlılık döneminde bir ayrılık yaşadık 5 ay sürdü bu dönemde birileri olmuş hayatında. daha sonra evlilik sürecimiz çok hızlı oldu ve çoğu kişinin haberi olmadı. burda uzun uzun anlatıp mantık kuramıyorum ama olayların gidişatında sorun yoktu.
videodaki kızın haberi yok bişeyden belli. bir şeyin sırasını bekliyor gibi etrafı izliyor elbisesini düzeltiyor.ama tanışıyorlardır tabii aynı ortamdalar.
Bu konuyu kapatma bahane et,hemen isini degistirsin,baska yolu yok,de.isini degistirdimi gerisi hallolur.yoksa evliligin yikilir.ayrica onun gibi giyinen kiza hangi erkek bakmaz ki.videoya cekmesi ayri bisey ama senin baska yolun yok bence.ayrilmak cozum degil,is degistirmek cozum.birak yari maasli bi yerde calissin ama huzrunuz olsn
Bu konuyu kapatma bahane et,hemen isini degistirsin,baska yolu yok,de.isini degistirdimi gerisi hallolur.yoksa evliligin yikilir.ayrica onun gibi giyinen kiza hangi erkek bakmaz ki.videoya cekmesi ayri bisey ama senin baska yolun yok bence.ayrilmak cozum degil,is degistirmek cozum.birak yari maasli bi yerde calissin ama huzrunuz olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?