- 11 Şubat 2018
- 388
- 230
- 18
- Konu Sahibi Kedimkahvemmben
-
Kozmetik 150 tl fatura cikti ben bisey almadim kendime. Esim adina duzenlenmisMac 150 tl nedir anlayamadım?
Canım bir kozmetik markasıMac 150 tl nedir anlayamadım?
Mac kozmtk markası o mağazadan alışveriş yaplms 150 tl likMac 150 tl nedir anlayamadım?
Ne desem bilemedim. Size aldı da 14 şubatta sürpriz mi yapıcak ki?
Evet bana da size sürpriz yapma ihtimali geldi. Ama eşinizi en iyi siz tanırsınız tabiki.
Kredi kartıni inceleyin nerde ne zaman alışveriş yapılmış dökümüne bakın nakitmi yaplms
Aldatıyor olsa bile senin yanında hediye alacak kadar cesaretzannetmiyorum
Bazen biz isyerindeki arkadaslarla birbirimizin kredi kartlarini kullaniriz nedense oyle birsey gibi geldi bana. Kizarsiniz diye diyememistir.
Isinı şansa bırakmams demekBaktim bugun uygulamadan. Yok. Nakit.
size almadığı bi şeyi başkasına da almaz. Belki kız kardeşi falan istedi ya da ne bilim kız kardeşi (varsa tabi), kredi kartını istemiş de olabilir. Siz tanırsınız eşinizi. Hareketlerinden gözlemleyebilirsiniz.Anlamaz ki hic. Simdiye kadar kozmetik namina tek bir sey almis degil. Yani oraya gidip 150 liralik bisey almasi. Yok hic tarzi degil. Icim icimi yiyor anlatamam
pardon şimdi anladım ben o gün çekiliş için yaptığınız alışverişte alınmış sandım , haklısınız düşünmekte tekrar konuyu açtınız mı ne dedi.Yok benim yanimda almamis. Cekilise katilicaz diye faturalari getirdi evden. Sen git gez falan da dedi. Yani ben erken gitmesem gormicektim. Allahim nedir bu.
Cildircam.
Anlamaz ki hic. Simdiye kadar kozmetik namina tek bir sey almis degil. Yani oraya gidip 150 liralik bisey almasi. Yok hic tarzi degil. Icim icimi yiyor anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?