- 11 Şubat 2018
- 388
- 230
- 18
- Konu Sahibi Kedimkahvemmben
-
O Fatura faturaların içinde değilse hediye çıksa bile alamayız nerde bu fatura diyin tabi 14 ünden sonra eğer sana sürpriz yaptıysa kötü olmasın.
Birde 14 şubatta size o markadan 150 liralık bişey verirse aklına şüphe sokmayayım ama işgillenme diye almışda olabilir.
Kayıtlardan size bir kopya verdiler mi peki vermişlerse içinde vardır,hangi tarihte düzenlendiğini görürdünüz ama ne bileyim sevgilisi olsa ve alsa faturayı evde mi saklar ki sonuçta siz bulursunuz iş yerinde saklardı.
Yalniz esinizin tavirlari supheli. Bnde olsam iskillenirdim. Bir sure takip edin bakalim
Sana almamışsa zor durumda kalacak tabii ama sen daha zor durumda kalacaksın boşanmaya kalksan elinde delil YÖK. O yüzden biraz iyi düşün ve takipte kalAyyy benim de aklima geldi. Simdi gidip 150 liralik bisey alirsa ? Simdi bana ne dicek ki, bi de size bisey daha dicem. O fatura da eskidir tarihini bilmiyorum ki. Yani esim bana hic bir 14 subatta haftalar oncesinden bisey alip da saklamaz. Ondan bir iki gun once alir genelde.
Simdi aldim dese nerde dicem,ne dicek.
Kizlar kafayi yicem.
Canim.valla en iisi git bir mac magazasina eline al bi ruj kasada ben en son aldigim kodu unuttum.ekrandan gorebilirmisiniz ayni tonu almiyim de rica et. Fatura bilgiside eşimin adina dersin hop.ne var ne yok cikar..
Belki kızkardeşine almıştır? Olamaz mı?
En sonunda kendisine almış diycem olmayacak :)) siz içinizi ferah tutun bakalımz takip edin. İnternetten bakın ne almış ne zaman almış. Elbet çıkar.Kiz kardesi yok ki
Şüphelenmekte haklısın. Sana değilse kime?
En sonunda kendisine almış diycem olmayacak :)) siz içinizi ferah tutun bakalımz takip edin. İnternetten bakın ne almış ne zaman almış. Elbet çıkar.
Canimm valla.benim basima.gelse ben suan ararim mac musteri hizmetlerini en son aldigim urunu kaybettim magazadan cikinca ama aldigimi ispat edemiyorum.baskasi icin almistim faturada posetteydi siz ordan gorebilirmisiniz fatura tekrar cikartamazmiyim derim yardirirm.o bilgiyi alana kadarCanim valla suan acik olsa kalkip gidicem. O derece rahatsizim.
Fatura kayitlari var midir, cikar dmi ya.yarin ilk isim gitmek olcak
Sadece o günkü alışverişler mi yoksa eşiniz adına o mağazadan yapılan bütün alışverişler mi çıkıyor peki?Anlatmam lazim fikirlerinize ihtiyacim var kizlar. Icim icimi yiyor.
Esimle avm'ye gittik bi kac gun once. Belli bi tutarin ustune araba cekilisi var. Esim cok merakli boyle cekilislere. Katilcaktik sira vardi. Sen bekleme biseyler bak dedi, tamam dedim. Iki dolandim bisey de bulamadim esimin yanina gittim .Sira da ona gelmis. Gorevli kiz esimin verdigi faturalari kendi bilgisayarina girdi. Bi ekran daha var o da masada bize donuk ,yaptigi islemleri biz de ordan takip ediyoruz. Uzatmiym faturalari giriyor,hepsi bizim elektronik kiyafet vs.
Mac 150 tl gibi bisey yazdi kiz. Esime sordum,ne alaka bu diye.
Bakti yanlis falan diyince kiza sordum dogru deyince esim Sen almissindir dedi. Yani ben 150 liralik kozmetik alip hatirlamicak miyim ya. Gerizekali miyim ben. Fatura da adina duzenlenmis.
Annemlerle bulusacaktik o esnada arada kaynadi. Daha dogrusu onlarin yaninda soramadim artik. Eve geldik faturalara baktim o yok, yanlis girmis demeye basladi bu sefer de. Gozumle gordum vardi ya. Yok diyo simdi.
Noluyo ya ?
Hic normal degil bunlar. Napiyim kizlar akil verin.
Gidip 150 tl lik bir şey alıp sana verirse yanında açma sonra kullanıcam de. Mac in şubesine git rengini değiştirmek istiyorum vs. Şu kişi adına fatura düzenlenmiş vb bahanelerle faturayı gör. Kayıtlarında muhakkak vardır.Tarihinden anlarsın sana mı değil mi?Ayyy benim de aklima geldi. Simdi gidip 150 liralik bisey alirsa ? Simdi bana ne dicek ki, bi de size bisey daha dicem. O fatura da eskidir tarihini bilmiyorum ki. Yani esim bana hic bir 14 subatta haftalar oncesinden bisey alip da saklamaz. Ondan bir iki gun once alir genelde.
Simdi aldim dese nerde dicem,ne dicek.
Kizlar kafayi yicem.
Ben bir şey olduğunu sanmıyorum. Bekleyin, ani hareket etmeyin. Eşinizin cebindeki parayı bilirsiniz muhakkak, parası eksilmiş mi? Bi hesaplayın bakalım. 150 lira eksik çıkıyorsa almış demekki.Canim insallah ya. Bisey cikarsa .. Dusunemiyorum..
Nakit almis. Kartindan baktim orda da yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?