Aldatiliyor muyum ? :(

Ayyy benim de aklima geldi. Simdi gidip 150 liralik bisey alirsa ? Simdi bana ne dicek ki, bi de size bisey daha dicem. O fatura da eskidir tarihini bilmiyorum ki. Yani esim bana hic bir 14 subatta haftalar oncesinden bisey alip da saklamaz. Ondan bir iki gun once alir genelde.
Simdi aldim dese nerde dicem,ne dicek.
Kizlar kafayi yicem.

Canim baktim bakmaz miyim. Oyle bir fatura yok. Digerleri var ama o yok. Nerde diyorum ,ordaki kiz yanlis yazdi diyor.
Bi de ben suana kadar hic oyle bi fatura gormedim.

Sana almamışsa zor durumda kalacak tabii ama sen daha zor durumda kalacaksın boşanmaya kalksan elinde delil YÖK. O yüzden biraz iyi düşün ve takipte kal

Canim.valla en iisi git bir mac magazasina eline al bi ruj kasada ben en son aldigim kodu unuttum.ekrandan gorebilirmisiniz ayni tonu almiyim de rica et. Fatura bilgiside eşimin adina dersin hop.ne var ne yok cikar..

Canim valla suan acik olsa kalkip gidicem. O derece rahatsizim.
Fatura kayitlari var midir, cikar dmi ya.yarin ilk isim gitmek olcak

Aynı magazaya gidip telefon nosundan cıkartabilirsiniz alışverişi.
Belki size aldı belkide iş arkadaşlarıyla falan gidiyorsa oraya belki kızın teki almıştır eşinizde faturayı kullanmıştır kasada o şekilde işlem yapmışlardır.
Aldatıyorsada kızla gezerken almışlardır belki bilemedim

Canim valla suan acik olsa kalkip gidicem. O derece rahatsizim.
Fatura kayitlari var midir, cikar dmi ya.yarin ilk isim gitmek olcak
Canimm valla.benim basima.gelse ben suan ararim mac musteri hizmetlerini en son aldigim urunu kaybettim magazadan cikinca ama aldigimi ispat edemiyorum.baskasi icin almistim faturada posetteydi siz ordan gorebilirmisiniz fatura tekrar cikartamazmiyim derim yardirirm.o bilgiyi alana kadar

Sadece o günkü alışverişler mi yoksa eşiniz adına o mağazadan yapılan bütün alışverişler mi çıkıyor peki?

Gidip 150 tl lik bir şey alıp sana verirse yanında açma sonra kullanıcam de. Mac in şubesine git rengini değiştirmek istiyorum vs. Şu kişi adına fatura düzenlenmiş vb bahanelerle faturayı gör. Kayıtlarında muhakkak vardır.Tarihinden anlarsın sana mı değil mi?

Keske fatura olsaydi saat gun bilgidinden kamera kayitlarina bakardınız. Isin kotu tarafı eger aldatiyorsa ve bu yuzden gidip size de 150 tllik alisveris yaparsa??? Sorular sorular...umarim düşündüğünüz gibi degildir.

Canim insallah ya. Bisey cikarsa .. Dusunemiyorum..
Nakit almis. Kartindan baktim orda da yok.
Ben bir şey olduğunu sanmıyorum. Bekleyin, ani hareket etmeyin. Eşinizin cebindeki parayı bilirsiniz muhakkak, parası eksilmiş mi? Bi hesaplayın bakalım. 150 lira eksik çıkıyorsa almış demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…