Aldatiliyor muyum ? :(

Yok benim yanimda almamis. Cekilise katilicaz diye faturalari getirdi evden. Sen git gez falan da dedi. Yani ben erken gitmesem gormicektim. Allahim nedir bu.
Cildircam.
Ya bu adam birine öyle bisey alıp faturasını göz gore gore evde saklayacak kadar saf mi sence ?? Bulabileceğini dusunmemismi ki? Acaba o avm den alışveriş yapan arkadaslarnn falandami faturasını topladı verin sizinkilerede çekiliş bileti alıyım die:)))

Benimde aklima geldi.

Ahh şimdi anladım çok afedersiniz.

Konuya gelince, daha önce bu tarz bir hediye almış mıydı?
O avm ye gitseniz, sisteme girdikleri faturanın bilgilerini isteseniz, size bilgi verirler mi?
Hangi mağazadan, hangi tarih-saatte alındığı bilgilerine ulaşabilir misiniz?
Arkadaşların dediği gibi 14 şubat için size hediye almış olabilir mi?

Bir 150 tllik alışverişten "aldatılıyorsunuz" demek yanlış olur. Size karşı ilgisiz mi? Aldatabilecek bir adam mı? Daha önce güveninizi kırdı mı? Size değer verdiğini hissediyor musunuz? vs. vs.

Bunları iyice düşünün. Eşinize ne kadar sorarsanız sorun inkar edecektir, takipte kalın.

Yok yok hic almadi. Hediye konusunda cok beceriksiz. Alamaz. Yani o yuzden sok geciriyorum. Benim de aklima 14 subat geldi ama anlamaz ki bu adam.
Insallah oyledir.
Gitsem isimle bulurlar mi

Yok ilgisiz de degil. Iyiyiz.
Ne biliyim haklisiniz icime kurt dustu.
Bi de orda yazdi, kiz dogru dedi. Soylese ben de bu iskenceyi cekmesem.
Ne diye kapatiyosun. Beni geren onun konuyu boyle kapatma cabasi

Degildir heralde. Cekilise cok merakli. Saklayabilir mi ya bu yuzden.
Ama soyle bisey de yapti. Sen git gez ben hallederim. Beni erken gorunce sasirdi.
Cok mu sacmaliyorum ya.

Daha önce güveninizi sarsacak bir hareketi olmuş muydu? Eğer olmadıysa bu kadar paniklemeyin, biraz sakinleşip tek tek düşünün derim ben.
Fatura detaylarına ulaşmaya çalışın ve eşinizi takipte kalın.

Yok benim yanimda almamis. Cekilise katilicaz diye faturalari getirdi evden. Sen git gez falan da dedi. Yani ben erken gitmesem gormicektim. Allahim nedir bu.
Cildircam.
Peki bu tür çekiliş için illa faturalar eşinizin adına mı olmalı,evden getirmiş,arkadaşlarından falan almış olabilir mi

Kizkardesi de yok ki ona aldi dicem
O faturaya kadar gayet normaldi tavirlari. Ama o faturayi kpatmaya calismasi. Ne biliyim ya tuhaf. Boyle salaga yatiyor sanki bilerek.

Ne desem bilemedim. Size aldı da 14 şubatta sürpriz mi yapıcak ki?
Evet bana da size sürpriz yapma ihtimali geldi. Ama eşinizi en iyi siz tanırsınız tabiki.
Ya hangi erkek aldattığının sanılması uğruna sürprizini gizlemeyi göze alır? Kim olsa, sana almıştım sürpriz bozuldu der geçer. Alt tarafi 150 tl lik birsey pirlanta set degil ya. Yerli dizi izleye izleye ne hale geldik kızlar Bence birine 14 şubat surprizi yapıyorsa o sen değilsin K Kedimkahvemmben Ama kozmetikten anlamaz diyorsan birisi resmen sipariş vermis. KK ekstrelerini incelemeni oneririm

Yalniz esinizin tavirlari supheli. Bnde olsam iskillenirdim. Bir sure takip edin bakalim

Yok yok oyle olmak zorunda degil ama ben o ekranda gordum. Adina duzenlenmisti.
Kayıtlardan size bir kopya verdiler mi peki vermişlerse içinde vardır,hangi tarihte düzenlendiğini görürdünüz ama ne bileyim sevgilisi olsa ve alsa faturayı evde mi saklar ki sonuçta siz bulursunuz iş yerinde saklardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…