- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 33
- Konu Sahibi Kedimkahvemmben
-
Ya bu adam birine öyle bisey alıp faturasını göz gore gore evde saklayacak kadar saf mi sence ?? Bulabileceğini dusunmemismi ki? Acaba o avm den alışveriş yapan arkadaslarnn falandami faturasını topladı verin sizinkilerede çekiliş bileti alıyım die:)))Yok benim yanimda almamis. Cekilise katilicaz diye faturalari getirdi evden. Sen git gez falan da dedi. Yani ben erken gitmesem gormicektim. Allahim nedir bu.
Cildircam.
Benimde aklima geldi.Ya bu adam birine öyle bisey alıp faturasını göz gore gore evde saklayacak kadar saf mi sence ?? Bulabileceğini dusunmemismi ki? Acaba o avm den alışveriş yapan arkadaslarnn falandami faturasını topladı verin sizinkilerede çekiliş bileti alıyım die:)))
Ahh şimdi anladımçok afedersiniz.
Konuya gelince, daha önce bu tarz bir hediye almış mıydı?
O avm ye gitseniz, sisteme girdikleri faturanın bilgilerini isteseniz, size bilgi verirler mi?
Hangi mağazadan, hangi tarih-saatte alındığı bilgilerine ulaşabilir misiniz?
Arkadaşların dediği gibi 14 şubat için size hediye almış olabilir mi?
Bir 150 tllik alışverişten "aldatılıyorsunuz" demek yanlış olur. Size karşı ilgisiz mi? Aldatabilecek bir adam mı? Daha önce güveninizi kırdı mı? Size değer verdiğini hissediyor musunuz? vs. vs.
Bunları iyice düşünün. Eşinize ne kadar sorarsanız sorun inkar edecektir, takipte kalın.
Hediyr konusunda beceriksizse baskasina da almamistir. Aldatma degil bence.Yok yok hic almadi. Hediye konusunda cok beceriksiz. Alamaz. Yani o yuzden sok geciriyorum. Benim de aklima 14 subat geldi ama anlamaz ki bu adam.
Insallah oyledir.
Gitsem isimle bulurlar mi
Ya bu adam birine öyle bisey alıp faturasını göz gore gore evde saklayacak kadar saf mi sence ?? Bulabileceğini dusunmemismi ki? Acaba o avm den alışveriş yapan arkadaslarnn falandami faturasını topladı verin sizinkilerede çekiliş bileti alıyım die:)))
Hediyr konusunda beceriksizse baskasina da almamistir. Aldatma degil bence.
Hımmm ne diyeyim bilmiyorum ki. Bi kontrol edin çaktırmadan.Anlamaz ki hic. Simdiye kadar kozmetik namina tek bir sey almis degil. Yani oraya gidip 150 liralik bisey almasi. Yok hic tarzi degil. Icim icimi yiyor anlatamam
Peki bu tür çekiliş için illa faturalar eşinizin adına mı olmalı,evden getirmiş,arkadaşlarından falan almış olabilir miYok benim yanimda almamis. Cekilise katilicaz diye faturalari getirdi evden. Sen git gez falan da dedi. Yani ben erken gitmesem gormicektim. Allahim nedir bu.
Cildircam.
size almadığı bi şeyi başkasına da almaz. Belki kız kardeşi falan istedi ya da ne bilim kız kardeşi (varsa tabi), kredi kartını istemiş de olabilir. Siz tanırsınız eşinizi. Hareketlerinden gözlemleyebilirsiniz.
Ne desem bilemedim. Size aldı da 14 şubatta sürpriz mi yapıcak ki?
Ya hangi erkek aldattığının sanılması uğruna sürprizini gizlemeyi göze alır? Kim olsa, sana almıştım sürpriz bozuldu der geçer. Alt tarafi 150 tl lik birsey pirlanta set degil ya. Yerli dizi izleye izleye ne hale geldik kızlarEvet bana da size sürpriz yapma ihtimali geldi. Ama eşinizi en iyi siz tanırsınız tabiki.
Peki bu tür çekiliş için illa faturalar eşinizin adına mı olmalı,evden getirmiş,arkadaşlarından falan almış olabilir mi
Kayıtlardan size bir kopya verdiler mi peki vermişlerse içinde vardır,hangi tarihte düzenlendiğini görürdünüz ama ne bileyim sevgilisi olsa ve alsa faturayı evde mi saklar ki sonuçta siz bulursunuz iş yerinde saklardı.Yok yok oyle olmak zorunda degil ama ben o ekranda gordum. Adina duzenlenmisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?