İstemeleri tuhaf değil ki hiç istemiyorsanız Ayşe Fatma bişey deseydınız de Bilgi alsaydınız.. Bence bi daha deneyin.
Kadıncaz doğursa haberi olmayack.altindan kötü bişey çıkmasa bile inanılmaz sorumsuz bir esArkadaşlarına ulasması durumunda bi kılıf bulunur.Mesgul cok yogun denılerek tolere edilebilecek acık kapatacak hareketler ortaya koyabilirler.Önce alternatif şeyleri deneyip en son arkadaşlara ulaşıp esınıze ulasılır olmasını sağlarsınız.
İstemeleri tuhaf değil ki hiç istemiyorsanız Ayşe Fatma bişey deseydınız de Bilgi alsaydınız.. Bence bi daha deneyin.
Kadıncaz doğursa haberi olmayack.altindan kötü bişey çıkmasa bile inanılmaz sorumsuz bir es
Hala donus yapmadi mi esiniz size.Arayıp önce orada ki insanlara ulaşıp sonra bana dönecekler o şekilde bilgi verebilirlermiş ben ayşe fatma desem kimsenin eşi olarak çıkmıycam ki. Direkt adımı söylesem bu sefer elimde hiç bir şey yok eşime kendini savunma hakkı vermiş olucam.
Arayıp önce orada ki insanlara ulaşıp sonra bana dönecekler o şekilde bilgi verebilirlermiş ben ayşe fatma desem kimsenin eşi olarak çıkmıycam ki. Direkt adımı söylesem bu sefer elimde hiç bir şey yok eşime kendini savunma hakkı vermiş olucam.
Kanamam var hastaneye yatırıldım senin umrunda bile değil sakın gittiğin yerden geri gelme senin gibi koca olmaz olsun yaz uçarak gelmezse bu adam baba olsa noluur olmasa nolur kocan olsa noluur olmasa nolur.Arayıp önce orada ki insanlara ulaşıp sonra bana dönecekler o şekilde bilgi verebilirlermiş ben ayşe fatma desem kimsenin eşi olarak çıkmıycam ki. Direkt adımı söylesem bu sefer elimde hiç bir şey yok eşime kendini savunma hakkı vermiş olucam.
Oradaki insanlara ulaşacaklarını doğrulamış olurlar o zaman .. Bende hiçbirşey sormadan kapadınız sandım. Eşinizin mesleği nedir acaba Hangı ile gittiğini biliyormusunuz__?
Evet orada olduğu kesin.
Telefona sifre koymasi ve size yanlis vermesi dogru degil suphe uyandirir daha da önemlisi eşi hamile olan biri is icabi bile olsa tatile sehir disina gitmemeli sizi birakmamaliydi hatta is yerine bunu kendi soylemeli ben bu durumdan muaf olmaliyim katilamayacagim eşim hamile yalniz birakamam demeliydi. Dogum yakin olmasa bile hamilesiniz erken dogum olabilir kanama olabilir gecenin bir yarisi doktora gitmek zorunda kalabilirsiniz hamile esini birakip is arkadaslariyla tatile gitmesi bana cok tuhaf geldi
Burnuma pis kokular geliyor.
bence işyerini arayın ve kem küm etmeden direkt sorun.
eşime ulaşamıyorum, endişe ediyorum, konakladıkları otelin bilgilerini sorun.
doğruysa zaten otel bilgisini verirler, yalansa zaten anlaşılır konuşurken
Yalan söyleyecek bir insan değilim bebeğimi hiç alet edemem bizi düşünecek adam zaten bu durumda habersiz bırakmazdı.Kanamam var hastaneye yatırıldım senin umrunda bile değil sakın gittiğin yerden geri gelme senin gibi koca olmaz olsun yaz uçarak gelmezse bu adam baba olsa noluur olmasa nolur kocan olsa noluur olmasa nolur.
O kadar kırgınım ki şuan tek kelime etmeden çıkıp gidesim var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?