Aldatılıyor muyum ?

Cok özur dilerim hamilesiniz sizide hic üzmek istemem U utopyali buraya yazdiklarimiz belki sizi daha cok üZuyor ama haklisiniz boyle bir babaya ben olsam bende cok.kirilirdimmm ne desek ne denilmeli bilmiyorum ama aldatmasa bile cok sorumsuz bir adam.siz sonuna kadar hakli gibi görunuyorsunuz

Yani haklısın ne diyeyim ki... Gerçekten sorumsuzun da sorumsuzu eşin Allah ıslah etsin

Haksız konuma düşecek bir durum yok ki. “ Dünden beri ulaşamadım, sık sık arayacağına söz verdiğin için de başına bir iş geldiğini düşündüm, sözünü tutup makul davransaydın da böyle olmasaydı.” diyeceksiniz, olacak bitecek.

Ya da diğer arkadaşların dediği gibi sakince bekleyip, engeli basacaksınız.

Siz bu kadar haklı iken nasıl üste çıkmayı başarabilir ki? Onun sizi merak etmesi gerekirken size şu yaşattığı endişeye bakın. Hamile halinizle üstelik.

Eşim hamile tatile gitmeyeyim dedi önce ama şimdi onu 55 defa arayan hamile eşine 24 saati geçti dönüş yapmıyor. Bu nasıl bir sorumsuzluk ya, aldatmıyorsa bile böyle bir şey olabilir mi? Allah uzak tutsun bu tipleri kusura bakmayın...

Aldatsa bile bu kadar dönüş yapmaması cevapsız bırakması normal değil.
Hatta şüphelenmeyin diye arardı asıl.
İki arada bir derede arayıp en azından mesaj filan atabilirdi tamamen suspus olması ilginç.
Başına bir şey mi geldi acaba desek aktif olduğunu görmüşsünüz o da olamaz öyleyse.. çok tuhaf gerçekten.

Normalde de böyle defalarca aradığınız halde açmadığı sonra size hiç bir şekilde dönüş yapmadığı
oluyor muydu?

Hepinizi alıntılayamıyorum lütfen kusura bakmayın, tek tek hepiniz o kadar haklısınız ki. Hiç normal bir durum değil, kabullenebileceğim bir şey değil gururuma yediremiyorum başka bir kadın olsun olmasın onun gözünde bu kadar önemsiz olmamızı yediremiyorum kendime. Akşama kadar bekleyip sakince düşüneceğim. Akşam ne yapacağıma karar veririm. Hepinize teşekkür ederim.

aldatan insan suçluluk psikolojisiyle daha da bir arayıp sorardı sanırım.
sizin ara demenize bile gerek yok ki, düşüncesiz ilgisiz insan. bu kadar iletişim kaynağı varken habersiz bırakmak nedir?

Eşi hamileyken cinsellik yaşayamıyor diye aldatacak adamdan BABA falan olmaz.

Aldatmıyor olsa bile hamile eşini bırakıp şehir dışına tatile gidiyorsa o adamdan BABA falan olmaz.

Ya size birşey olsa Allah korusun o yokken ? Saatlerce cevap vermemek ne demek ? Kaza falan geçirmediyse o telefona cevap vermek ZORUNDA.

Asla alttan almayın lütfen.

Hiçbir şey yapmayın şüphenizi açık etmeyin, "Hamile halimle hiç mi merak etmiyorsun?" tarzı sitemlerle geçiştirin, uyandırmayın eşinizi ki ekstra önlem almasın varsa bir şey.
Tatil dönüşü eşinizin telefonunu sessize alın evin içine bir yere saklayın.
Sorarsa "Bilmiyorum çıkar ya bir yerlerden" deyin.
Telefoncuya götürün, şifreyi kırdırıp kırdıramayacağınızı sorun.
Ona göre açılırsa içindekilere ulaşırsınız, akşama da telefonu koltuğun altına bi tarafa atar çekilirsiniz.

Ölüyor olsa bile hamile eşi arıyorsa mutlaka o telefon açılmalıydı.. Eşiniz çok yanlış bir yolda ve bunu anlayacak merhameti yok. Ya size bir şey olmuş olsa, ondan arıyor olsaydınız? Hiç merak etmemiş sizi.. Bebeğiniz ve siz bu yolda baş başasınız haberiniz olsun. Çok üzüldüm sizin adınıza..

Çok mantıklı ama insanın içi almıyor dayanamıyorum sabredebilirmiyim bilmiyorum.

Çok mantıklı ama insanın içi almıyor dayanamıyorum sabredebilirmiyim bilmiyorum.

Tüm şüphelerinizi vakitsiz kusarsanız ve varsa bir şey, sadece eşinizin daha çok önlem almasına yarar ve net deliliniz olmadığı için tipik erkek davranışı olarak inkar ederek "Böyle bir şeyi benden nasıl umdun?!" diyerek bir de size trip atar üste çıkar, o daha sinir bir durum. Bu yüzden gerçek bir şeyler görmek istiyorsanız, doğru anı sabırla beklemelisiniz.

Ararsam açmamazlık etmezdi hele bu kadar uzun asla ama aramak aklına çoğu zaman gelmezdi. Tuhaf bir şekilde messengerde yine aktif olmuş ve kapanmış görünüyor, bu kadar aramama yazmama bir şekilde cevap verirdi diye düşünüyorum. Iphone x kullanıyor, bildiğim kadarıyla bu cihazların şarjı bitip kapandığında şarja takılınca belirli bir yere kadar dolunca kendiliğinden açılıyor ama telefon etkinleşiyor mu bilmiyorum. Muhtemelen gece telefonun kapanması bu yüzdendi sabahta şarja taktı açıldı sonra havuza ya da orada burada ne halt yiyorsa yemeye gitti. Ama messenger kendiliğinden aktif olabilir mi bilmiyorum. Çünkü ne zaman baksam 35 dakika önce aktifti yazıyor. Böyle yapmazdı tamam aldatıyor felan olabilir ben zaten şüpheleniyorum ama bu kadar görmezden gelebileceğini aklım almıyor mümkün değil.
Ne zaman aldatmaktan konuşsak ben istediğim herşeyi sende buluyorum, fiziken iyisin, yüzün desen güzel, huyun güzel bana huzur da veriyorsun seni aldatmam için bir sebep söyle diyordu hep. Ne bileyim eksik hissetmediğini benden memnun olduğunu anlatıyordu. Bu olanlar şaka gibi.

Şuan zaten kafamdakileri birleştirmeye çalışıyorum akşama kadar haber alamazsam ne yaparım bilmiyorum.

sende bıraz onu korkutt? mesela su telefonlarımı nden acmıyor neden haberdar etmıyosun sana bu sartla ızın vermıstım sımdı burda haber alamadıgım ıcın kuskudan supheden uzuntuden cocugumuzu dusurebılrımv artık senn yuzunden buna ne hakkın var de. uf benım bıle burdan sinirim bozuldu nısanlıyım ya kocam boyle olursa dıye kafamda kuruyorm

Canım lütfen sakin ol
Arkadaşın dediği gibi
Teli sessize alıp sakla
Delil topla
Renk verme gözünü seveyim
Bak manevi olarak yıpratıolar bari maddi hakkınla teselli et kendini lütfen canım lütfen

Ayrıca şifre değiştirmek nedir
Beynime kan sıçrıcak
Eşimin telinde ikimizin de parmak izi var
Allah korusun aldatmak isteyen zaten aldatır ama sizinki gözgöre göre

Söylenen her şeyin üstüne; gece eşinize telefon gelmesi, gidip konuşup gelmesi ve bir açıklama yapmaması bana çok garip geldi. Baktım diyorsunuz ama arama kaydını sildiyse göremezsiniz.
Ben de iphone kullanıyorum, şarj dolunca açıldığında önce şifre soruyor, şifreyi girmeden telefon aktif hale gelmiyor, hat vs çekmiyor yani şifre girilmeden. Bu durumda eşiniz aramanızı vs görmüş olmalı telefonu açınca.
Ayrıca gayet abartılması gereken bir durum, meraklandığınıza dair mesajlarınıza rağmen dönmemek ne demek, çok düşüncesizce.
Ben olsam arkadaşlarından kime ulaşabiliyorsam ulaşır acilen bana ulaşsın derim, sonra da hesabını sorarım

Şuan zaten kafamdakileri birleştirmeye çalışıyorum akşama kadar haber alamazsam ne yaparım bilmiyorum.

Tribinizi atın görüşürseniz, haklı olarak haberleşmeyi istiyorsunuz ve eşinize ulaşamıyorsunuz. Ama aldatılma şüphelerinizi sakın dillendirmeyin. Ve kurup kurup kendinizi de strese sokmayın, zaten bir şey varsa buna engel değilsiniz şu an, kendinize, bebeğinizin sağlığına odaklanın ve dönüşte ne yapılabilir planlayın işte.
Hamile olmasaydınız, baskın basanındır gidin peşine takibe başlayın derdim ama bu durumunuza uygun bir davranış olmaz. En sakin halinizle yakalayacaksınız yakalayacaksanız. Telefonculara gidip ön bilgi de toplayabilirsiniz hani "Size bir telefon getirsem şifresini kırabilir misiniz, ne yapılabilir, kaç saatte biter işiniz vb." üzerinden anlatıp sorup yapabilecekleri şeyleri öğrenebilirsiniz. Böylece telefon elinize geçince iki ayağınız bi pabuca girmez.
Parmak izi kullanıyor olsa, uykusunda bastırın parmağını açın diyecektim ama rakamlar işin içine girince telefonu sıfırlamadan ancak telefoncular yapabilir diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…