- 25 Ocak 2013
- 191
- 121
- 103
Yani haklısın ne diyeyim ki... Gerçekten sorumsuzun da sorumsuzu eşin Allah ıslah etsinKendisi zaten önce eşim hamile diye reddetti hakkını yiyemem iş arkadaşları bize gelip benimle konuşup izin almak istediler bende o kadar abartmak istemeyip git sorun değil dedim.
Ben zaten kem kum etmeden konuştum sadece benden isim isteyip muhtemelen orada anons yapacaklardı, elimde bir şey yok eşim toplantıdaydım beni rezil ettin diyip üste çıkabilir bu sorun bu sefer hepten şüphelendiğim için haksız konuma düşeceğim.
Yalan söyleyecek bir insan değilim bebeğimi hiç alet edemem bizi düşünecek adam zaten bu durumda habersiz bırakmazdı.
Ben zaten kem kum etmeden konuştum sadece benden isim isteyip muhtemelen orada anons yapacaklardı, elimde bir şey yok eşim toplantıdaydım beni rezil ettin diyip üste çıkabilir bu sorun bu sefer hepten şüphelendiğim için haksız konuma düşeceğim.
Hiçbir şey yapmayın şüphenizi açık etmeyin, "Hamile halimle hiç mi merak etmiyorsun?" tarzı sitemlerle geçiştirin, uyandırmayın eşinizi ki ekstra önlem almasın varsa bir şey.
Tatil dönüşü eşinizin telefonunu sessize alın evin içine bir yere saklayın.
Sorarsa "Bilmiyorum çıkar ya bir yerlerden" deyin.
Telefoncuya götürün, şifreyi kırdırıp kırdıramayacağınızı sorun.
Ona göre açılırsa içindekilere ulaşırsınız, akşama da telefonu koltuğun altına bi tarafa atar çekilirsiniz.
Çok mantıklı ama insanın içi almıyor dayanamıyorum sabredebilirmiyim bilmiyorum.
Aldatsa bile bu kadar dönüş yapmaması cevapsız bırakması normal değil.
Hatta şüphelenmeyin diye arardı asıl.
İki arada bir derede arayıp en azından mesaj filan atabilirdi tamamen suspus olması ilginç.
Başına bir şey mi geldi acaba desek aktif olduğunu görmüşsünüz o da olamaz öyleyse.. çok tuhaf gerçekten.
Normalde de böyle defalarca aradığınız halde açmadığı sonra size hiç bir şekilde dönüş yapmadığı
oluyor muydu?
Tüm şüphelerinizi vakitsiz kusarsanız ve varsa bir şey, sadece eşinizin daha çok önlem almasına yarar ve net deliliniz olmadığı için tipik erkek davranışı olarak inkar ederek "Böyle bir şeyi benden nasıl umdun?!" diyerek bir de size trip atar üste çıkar, o daha sinir bir durum. Bu yüzden gerçek bir şeyler görmek istiyorsanız, doğru anı sabırla beklemelisiniz.
sende bıraz onu korkutt? mesela su telefonlarımı nden acmıyor neden haberdar etmıyosun sana bu sartla ızın vermıstım sımdı burda haber alamadıgım ıcın kuskudan supheden uzuntuden cocugumuzu dusurebılrımv artık senn yuzunden buna ne hakkın var de. uf benım bıle burdan sinirim bozuldu nısanlıyım ya kocam boyle olursa dıye kafamda kuruyormÖnemli noktalarda bunlar zaten, eşim alkol kullanmaz, gece hayatı benden önce varmış ama çok nadir der benimle evlendikten sonra hiç böyle gideyimde kendi kendime sabahlara kadar eğleneyim gibi istekleri olmadı. Telefon konusunda çok ihmaldir tüm gün aramasam acaba bir şey mi oldu diye düşünmez bunları bildiğim için giderken bana her saat başı haber vereceksin diye şart koşarak gönderdim. Dün öğleden beri ortada yok, wpyede girmiyor. Ellerim titriyor iyice geriliyorum. İşin tuhaf yani önce mesajlarım iletildi sonra iletilmedi sonra o iletilmeyenler sabah iletildi yani telefon açılıp kapanıyor aradığımı muhakkak görmüş olmalı.
Kaçırmazdı, evet yapardı. Şimdi beni sergilemek istemediğini söylüyor, profilde felan resmimiz var ama. Kendimi tutabilir miyim bilmiyorum, benim bir şekilde delil toplamam lazım bunu nasıl yapabileceğimi bilmiyorum.
Şuan zaten kafamdakileri birleştirmeye çalışıyorum akşama kadar haber alamazsam ne yaparım bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?