aldatiliyor muyum

Pembekoala35 adını değiştirip hitap etmek de neymiş bu ne samimiyet. Haklısın arkadaşım ben de olsam şüphelenirim. Dervişin fikri neyse zikride o... O yüzden onun adıyla hitap etmiştir sana. Bence eşini karşına al konuş, bilerek ya da farkında olmaksızın aklını takmış kıza, aklını başına alsın. Samimiyeti sınırlasın

esimin yuzunu bile gormek istemiyorum.kizi aklina takmissa nasi yapar bunu.evli bi erkek nasi baskasini dusunur begenir.aldatmak degil midir bu.ben hala inanamiyorum nasi yapar

esimin yuzunu bile gormek istemiyorum.kizi aklina takmissa nasi yapar bunu.evli bi erkek nasi baskasini dusunur begenir.aldatmak degil midir bu.ben hala inanamiyorum nasi yapar
Belki farkında değildir fazla samimi olduğunun bence bir uyarıyı hakediyor. Şimdiden kestirip atmak doğru değil.

Belki farkında değildir fazla samimi olduğunun bence bir uyarıyı hakediyor. Şimdiden kestirip atmak doğru değil.
bi ay once kizin ismini bozarak soyledi fena kizdim ona.bi daha sakin bozma dedim.bi suru uyari yaptim etkili olmamis demekki.esim saf salak biri olsa bilmeden yapiyor derim.kendisi isine gelince akilli davranan biri.eski is yerine bi suru kiz vardi.bazilariyla hala gorusur ben hic birinin ismini bozduguna sahit olmadim.neden bu kizin ismini bozuyor.bide diyor senin ismini bozarak soyluyorum o yuzden karistirdim.

Peki is yerinde herkes öyle mu hitap ediyor kıza. Fatma lara Fatoş denir ya genelde.

Peki is yerinde herkes öyle mu hitap ediyor kıza. Fatma lara Fatoş denir ya genelde.
esim herkes oyle hitap ediyor diyor.ben gittigimde kiz genelde odasinda oluyor.digerlerin nasil hitap ettigini bilmiyorum.diyelim ki herkes oyle diyosa bile o neden soyluyor.esim onun üstü isyerinde gereksiz bi samimiyet degil mi

Eşinizin kafası karışmış bende burda yorum yapan herkesle aynı fikirdeyim.saglam bir tavır almanız şart.bu konuyu daha fazla dillendirmeden,yüz göz olmadan eşinize ciddi bir mesafe koyun.Kiz yuzunden kavga etmeyin,hiç onun bahsini bile açmayın,kızı çok onemsemeyin ki daha da kıymete binmesin.ama eşiniz neleri kaybedebilecegini anlasın ve kendine gelsin.

normalde baska sorunlarimizda en fazla bi gun küs kalirdik.ben uzun bi sure konusmak istemiyorum.aklina takilmis olmasi bile igrenc bi durum.bahsetmem kizdan ama onunla da asla konusmam.

bence aldatmadı ama aklı kaydı umursuyormuş gibi yapma,eşin sinirlensede alttan al daha bakımlı ol abartma ama :)
yok daha neler.asla yapmam ben zaten bakimli guzel bi kadinim.kendimi ovmek icin soylemiyorum ama esimden de o kizdanda guzelim.burda guzellik soz konusu degil.sanki ben sucluymusum gibi onu alttan alip bakimli mi olacagim

esim herkes oyle hitap ediyor diyor.ben gittigimde kiz genelde odasinda oluyor.digerlerin nasil hitap ettigini bilmiyorum.diyelim ki herkes oyle diyosa bile o neden soyluyor.esim onun üstü isyerinde gereksiz bi samimiyet degil mi
Herkes öyle hitap ediyorsa ismini bozmuş gibi düşünmeye gerek yok. Ama gereksiz samimiyet isimden değil sık görüşmekten bence. Haklisin sınır bozucu durum. Aldatmıyor aldatma düşüncesi yok fakat kıza hayranlığı var gibi. Zamanla geçer diye düşünüyorum. Aldatan adamlar saman altından su yürütüyor genelde.

Ben olsam eşime değişik bir erkek ismi ile hitap ederdim. Su içer misin ahmetcim. Aaaa ahmetcim mi dedim aslında fatos diyecektim. Gülerdim
Nasılmış derdim. Bu davranışı hasan ali veli olarak gün boyunca yapar sinir ederdim. Oh olsun ona. Yeter diyene kadar devam :)

evet defalarca tepki gosterdim ovme diye.ben esimi tanirim o yanlis bisey yaptigini dusunmeseydi oyle kizarmazdi.kac yildir evliyiz baska hatalarinda hic boyle kizarmadi

esimin is yerine cok gittim oyle bi ortamlari yok peki nasi konustu bu kizla.isyerindeki diger herkese mesafeliyken onun adini neden bozuyor.nerdem bu samimiyet

İkisi devamlı kendi odalarındaysa, kahve molası veya öğle yemeğinde muhabbet etme ihtimalleri de yoksa kızın kişiliğini kızı kardeşine eş olarak isteyecek kadar ne ara tanımış? Size övdüğü özellikleri ne ara gözlemleme şansı olmuş?

bende aynen boyle dusunuyorum.ne ara guvendi de kardesine istiyo.ben kac yillik arkadaslarima evlilik icin guvenemem.

herkesin oyle hitap ettigini dusunmuyorum.hadi diyelim etseler de esim de etmek zorunda mi ne alaka

Eğer göz koymuş olsa birşey düşünse kardeşinize yapmayı düşünmezdi siz düşünseniz de terslerdi. Kızmasını sinirlenmesini ona bağlamanız da ilginç illa birşey oluyordur. Zaten erkekler genelde duygusal bir şey düşündüğü kişinin adını evde anmaz saklar bir pot kırar anlaşılır diye mümkün mertebe fazla ağzına dolamaz o yüzden sanmam. Sadece çok söz ettiği için sizde öyle bir intiba olmuş bende evde işyerinde aynı odada çalıştığımız beyin adını söylerdim tün gün beraberiz sonuçta insanın diline yapışıyor farklı yerlerdeler diyorsunuz hem de kız şöyle iyi böyle iyi kardeşime yapalım diyormuş ee o zama nasıl bu kadar yakından tanıyor kızı ve aynı birimde bişe değillerse neden kıskanıyorsunuz demek ki gidip geliyor sürekli işleri oluyor

sorun burda iste esimle kiz ayri bolumlerde birbirleriyle surekli iletisim halinde olsa evet haklisiniz derdim.ama yok yani ikisinin ortami ayri normal sartlarda yanyana bile gelmezler

bence aldatmadı ama aklı kaydı umursuyormuş gibi yapma,eşin sinirlensede alttan al daha bakımlı ol abartma ama :)
evet farkındayım çok iğrenç birşey.hiç birşey yapmasa bile onu düşünmesi bile çok kötü farkındayım.ama sen konuşmamazlık yaparsan agresif olursan eşini kendi ellerinle sunarsın.onun yerine güleryüzlü olsan onuda birazcık abartmadan şüphelendirsen aklının tekrar sana dönmesini sağlarsın.yaşadıgın şey çok kötü birşey ama daha en başı daha birşey olmamış belkide senin kuruntun bu.kardeşine yapıcağı kişiye öyle baktıgına eşine bu suçlamayı gerçekten yapabiliyor musun öyle bir karakter mi ?

bende aynen boyle dusunuyorum.ne ara guvendi de kardesine istiyo.ben kac yillik arkadaslarima evlilik icin guvenemem.

Demek istediğim o değildi. Ofiste yemekte vs sık sık konuştukları için eşinizin ağzı ismine alışmıştır dedim. Siz de öyle bir ortamları yok dediniz. Peki eşiniz size kızı övdüğünde, kızı nasıl böyle övecek kadar veya abine isteyecek kadar tanıyorsun demediniz mi? Bir insanın bunları yapabilmesi için iyi tanıması lazım o da sohbet muhabbet etmeden, iletişim kurmadan olmaz.

Daha bu isim konusu olmadan önce, konuşacak ortamı olmadığı kızı nasıl övüyor nasıl kardeşine düşünüyor diye sormadınız mı? O sırada da sizin tahmin ettiğinizden sık konuşuyorlarmış bence.

Fikrim de yine aynı yönde. Gizli bir beraberliği olduğunu düşünmüyorum. Ama sizin tahmin ettiğinizden daha sık konuşuyorlar. O kasımdan da size bahsediyor olsa bu kadar sorun olamazdı. Arkadaşlığından, muhabbet ettiğinden niye size bahsetmedi bunu sorun bence.

“Kızı bana övmen, kardeşin için istemen, adını bozarak söylemen, bana onun ismiyle hitap etmen hep onunla sık sık konuştuğunu gösteriyor. Bu olabilir. Ama bana niye hiç bahsetmedin?” deyin. Cevabından sonra da sakladığı için böyle sık sık konuşmasını istemediğinizi söylersiniz. Bir de siz ofise gittiğinizde niye sanki hiç konuşmuyorlarmış gibi davrandıklarını sorabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…