- 25 Haziran 2016
- 7.514
- 13.350
- 248
- Konu Sahibi Pembekoala35
-
bencede aldatmadiysa bile aklinin kaydigi kesin.buda benim icin aldatma gibi
esimin yuzunu bile gormek istemiyorum.kizi aklina takmissa nasi yapar bunu.evli bi erkek nasi baskasini dusunur begenir.aldatmak degil midir bu.ben hala inanamiyorum nasi yaparPembekoala35 adını değiştirip hitap etmek de neymiş bu ne samimiyet. Haklısın arkadaşım ben de olsam şüphelenirim. Dervişin fikri neyse zikride o... O yüzden onun adıyla hitap etmiştir sana. Bence eşini karşına al konuş, bilerek ya da farkında olmaksızın aklını takmış kıza, aklını başına alsın. Samimiyeti sınırlasın
Belki farkında değildir fazla samimi olduğunun bence bir uyarıyı hakediyor. Şimdiden kestirip atmak doğru değil.esimin yuzunu bile gormek istemiyorum.kizi aklina takmissa nasi yapar bunu.evli bi erkek nasi baskasini dusunur begenir.aldatmak degil midir bu.ben hala inanamiyorum nasi yapar
bi ay once kizin ismini bozarak soyledi fena kizdim ona.bi daha sakin bozma dedim.bi suru uyari yaptim etkili olmamis demekki.esim saf salak biri olsa bilmeden yapiyor derim.kendisi isine gelince akilli davranan biri.eski is yerine bi suru kiz vardi.bazilariyla hala gorusur ben hic birinin ismini bozduguna sahit olmadim.neden bu kizin ismini bozuyor.bide diyor senin ismini bozarak soyluyorum o yuzden karistirdim.Belki farkında değildir fazla samimi olduğunun bence bir uyarıyı hakediyor. Şimdiden kestirip atmak doğru değil.
Peki is yerinde herkes öyle mu hitap ediyor kıza. Fatma lara Fatoş denir ya genelde.bi ay once kizin ismini bozarak soyledi fena kizdim ona.bi daha sakin bozma dedim.bi suru uyari yaptim etkili olmamis demekki.esim saf salak biri olsa bilmeden yapiyor derim.kendisi isine gelince akilli davranan biri.eski is yerine bi suru kiz vardi.bazilariyla hala gorusur ben hic birinin ismini bozduguna sahit olmadim.neden bu kizin ismini bozuyor.bide diyor senin ismini bozarak soyluyorum o yuzden karistirdim.
esim herkes oyle hitap ediyor diyor.ben gittigimde kiz genelde odasinda oluyor.digerlerin nasil hitap ettigini bilmiyorum.diyelim ki herkes oyle diyosa bile o neden soyluyor.esim onun üstü isyerinde gereksiz bi samimiyet degil miPeki is yerinde herkes öyle mu hitap ediyor kıza. Fatma lara Fatoş denir ya genelde.
Eşinizin kafası karışmış bende burda yorum yapan herkesle aynı fikirdeyim.saglam bir tavır almanız şart.bu konuyu daha fazla dillendirmeden,yüz göz olmadan eşinize ciddi bir mesafe koyun.Kiz yuzunden kavga etmeyin,hiç onun bahsini bile açmayın,kızı çok onemsemeyin ki daha da kıymete binmesin.ama eşiniz neleri kaybedebilecegini anlasın ve kendine gelsin.iyi aksamlar herkese.hemen anlatiyorum.esimle 5 yillik evliyiz bazen ufak sorunlar olur ama esimin beni sevdigine eminim.herkes aldatir hatta esimde aldatir derim ama aslinda bilirim aldatmayacagini.neyse esim gecen yil isyeri degisikligi yapti baska kuruma gecti.daha once calistigi yerlerde bayan is arkadaslari olurdu.hic kiskanmazdim sohbet ederlerdi anlatirdi.bu yilki is yerinde bi kiz var.tutturdu kaynimla arasini yapacagim(yani kardesiyle)surekli cok iyi biri falan diyip durdu.kaynim istemiyorum demesine ragmen cok iyi bi kiz diyip durdu.ben kizsamda cok ustelemedim.bu aralar bana baya sert davraniyo her ufak seyde kizmaya bagirmy basliyor.disardan bakilinca surekli evde takilan disariya bile nadir giden biri.bu arada o kiza da ismini bozulmus haliyle hitap ediyo.mesela ismi sibel olsun sibos diyo ornek bu tabi.bu aksam yemegi kaldirirken eline saglik x dedi o kizin ismini soyledi.ben sok oldum oda kipkirmizi oldu.inkar etmedi yanlislikla soyledim dedi.ama benim aklim karisti neden simdiye kadar boyle bisey yapmadi da ilk defa bana birinin adiyla seslendi.sizce abartiyor muyum
bence aldatmadı ama aklı kaydı umursuyormuş gibi yapma,eşin sinirlensede alttan al daha bakımlı ol abartma ama :)bencede aldatmadiysa bile aklinin kaydigi kesin.buda benim icin aldatma gibi
normalde baska sorunlarimizda en fazla bi gun küs kalirdik.ben uzun bi sure konusmak istemiyorum.aklina takilmis olmasi bile igrenc bi durum.bahsetmem kizdan ama onunla da asla konusmam.Eşinizin kafası karışmış bende burda yorum yapan herkesle aynı fikirdeyim.saglam bir tavır almanız şart.bu konuyu daha fazla dillendirmeden,yüz göz olmadan eşinize ciddi bir mesafe koyun.Kiz yuzunden kavga etmeyin,hiç onun bahsini bile açmayın,kızı çok onemsemeyin ki daha da kıymete binmesin.ama eşiniz neleri kaybedebilecegini anlasın ve kendine gelsin.
yok daha neler.asla yapmam ben zaten bakimli guzel bi kadinim.kendimi ovmek icin soylemiyorum ama esimden de o kizdanda guzelim.burda guzellik soz konusu degil.sanki ben sucluymusum gibi onu alttan alip bakimli mi olacagimbence aldatmadı ama aklı kaydı umursuyormuş gibi yapma,eşin sinirlensede alttan al daha bakımlı ol abartma ama :)
Herkes öyle hitap ediyorsa ismini bozmuş gibi düşünmeye gerek yok. Ama gereksiz samimiyet isimden değil sık görüşmekten bence. Haklisin sınır bozucu durum. Aldatmıyor aldatma düşüncesi yok fakat kıza hayranlığı var gibi. Zamanla geçer diye düşünüyorum. Aldatan adamlar saman altından su yürütüyor genelde.esim herkes oyle hitap ediyor diyor.ben gittigimde kiz genelde odasinda oluyor.digerlerin nasil hitap ettigini bilmiyorum.diyelim ki herkes oyle diyosa bile o neden soyluyor.esim onun üstü isyerinde gereksiz bi samimiyet degil mi
aldattigini dusunmuyorum zaten.ama onlarin isi geregi kahve molasi yemek molasi falan yok.kizin isi geregi odadan cikmamasi lazim surekli orda.esim desen oda oyle.peki nasi hic gorusmemeleri gerektigi halde bu isim akilda kalmis.basta bagirmadim odaya gittim hemen sonra bagirdim
evet defalarca tepki gosterdim ovme diye.ben esimi tanirim o yanlis bisey yaptigini dusunmeseydi oyle kizarmazdi.kac yildir evliyiz baska hatalarinda hic boyle kizarmadi
esimin is yerine cok gittim oyle bi ortamlari yok peki nasi konustu bu kizla.isyerindeki diger herkese mesafeliyken onun adini neden bozuyor.nerdem bu samimiyet
bende aynen boyle dusunuyorum.ne ara guvendi de kardesine istiyo.ben kac yillik arkadaslarima evlilik icin guvenemem.İkisi devamlı kendi odalarındaysa, kahve molası veya öğle yemeğinde muhabbet etme ihtimalleri de yoksa kızın kişiliğini kardeşine eş olarak isteyecek kadar ne ara tanımış? Size övdüğü özellikleri ne ara gözlemleme şansı olmuş?
herkesin oyle hitap ettigini dusunmuyorum.hadi diyelim etseler de esim de etmek zorunda mi ne alakaHerkes öyle hitap ediyorsa ismini bozmuş gibi düşünmeye gerek yok. Ama gereksiz samimiyet isimden değil sık görüşmekten bence. Haklisin sınır bozucu durum. Aldatmıyor aldatma düşüncesi yok fakat kıza hayranlığı var gibi. Zamanla geçer diye düşünüyorum. Aldatan adamlar saman altından su yürütüyor genelde.
sorun burda iste esimle kiz ayri bolumlerde birbirleriyle surekli iletisim halinde olsa evet haklisiniz derdim.ama yok yani ikisinin ortami ayri normal sartlarda yanyana bile gelmezlerEğer göz koymuş olsa birşey düşünse kardeşinize yapmayı düşünmezdi siz düşünseniz de terslerdi. Kızmasını sinirlenmesini ona bağlamanız da ilginç illa birşey oluyordur. Zaten erkekler genelde duygusal bir şey düşündüğü kişinin adını evde anmaz saklar bir pot kırar anlaşılır diye mümkün mertebe fazla ağzına dolamaz o yüzden sanmam. Sadece çok söz ettiği için sizde öyle bir intiba olmuş bende evde işyerinde aynı odada çalıştığımız beyin adını söylerdim tün gün beraberiz sonuçta insanın diline yapışıyor
evet farkındayım çok iğrenç birşey.hiç birşey yapmasa bile onu düşünmesi bile çok kötü farkındayım.ama sen konuşmamazlık yaparsan agresif olursan eşini kendi ellerinle sunarsın.onun yerine güleryüzlü olsan onuda birazcık abartmadan şüphelendirsen aklının tekrar sana dönmesini sağlarsın.yaşadıgın şey çok kötü birşey ama daha en başı daha birşey olmamış belkide senin kuruntun bu.kardeşine yapıcağı kişiye öyle baktıgına eşine bu suçlamayı gerçekten yapabiliyor musun öyle bir karakter mi ?bence aldatmadı ama aklı kaydı umursuyormuş gibi yapma,eşin sinirlensede alttan al daha bakımlı ol abartma ama :)
bende aynen boyle dusunuyorum.ne ara guvendi de kardesine istiyo.ben kac yillik arkadaslarima evlilik icin guvenemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?