- 25 Nisan 2009
- 34.326
- 39.781
- 1.123
- Konu Sahibi Pembekoala35
-
belki de o kadının daha sevecen olduğunu ve çocuğunuza daha iyi bakacağını düşündüğü içindir.simdi parcalari birlestirince daha da uzuluyorum.bu aralar hep bagiriyordu en ufak seyde.bahanesi de ben surekli kizimiza kiziyomusum.halbuki hicte onun abarttigi kadar bisey yoktu.belkide onu dusundugu icin boyleydi.cok ilgisizdi bu aralar.
başka bi şeyler var.esim herkes oyle hitap ediyor diyor.ben gittigimde kiz genelde odasinda oluyor.digerlerin nasil hitap ettigini bilmiyorum.diyelim ki herkes oyle diyosa bile o neden soyluyor.esim onun üstü isyerinde gereksiz bi samimiyet degil mi
bilmiyorum cok kotuyum nasi yapar bunu.hic o karakterde biri degil.6 yildir hayatimda bi kere kucuk bi capkinkigini bile gormedimbelki de o kadının daha sevecen olduğunu ve çocuğunuza daha iyi bakacağını düşündüğü içindir.
acaba kadın çocuğuna bakarım . boşa eşini der mi.
tüm yorumları okudum .
ve eşinizin durumunu hiç masum karşılamadım.
aralarında bi şeyler gelişmiş .
bende o dusuncedeyim.ikinci bi telefon almak cok zor degilIsimiyle hitap etti diye aldatiyor diyemeyiz ama kizi cok begenmis. Esinizin O kizla sadece merhaba merhaba dan ibaret olduklarini dusunmuyorum. Sadece meraban oldugu insana siboş bilmem ne diyemezsin herkes dese bile ki herkes demiyordur zaten. Samimi olanlar der.
Merhabadan ote gitmeyen insan o kizin neyini biliyor da bu kadar ovebiliyor???
Gun icinde ya cok konusuyorlar ya da o kizi dusunuyormus esiniz ve agzindan ismi cikmis boylelikle.
Su telefonu ortadadir muhabbetine gelince. Millet aldatirken 2. Bir Telefon kullaniyor ve o 2. Telefonu eve bile sokmuyorlar. :))))
2. Telefon olmasa bile eve gelirken konusmalari silmek zor degil.
Bunlari kesin yapiyor demiyorum. Bilin yani. Telefonla ugrasmamasi aldatilmama garantisi de degil.
kavga etmiyorum hic konusmuyorum.bulundugu odaya girmiyorum.kavga edip bagirirsam kendini hakli cikaracak.dediginiz gibi kiz ona masum gorunecekkesinlikle tartışmaya girme. bağırma. kavga etme. böyle çözemesin.
sen kavgacı oluyorsun . o melek görünüyor sonra gözüne.
Siz böyle davranırken eşiniz sizi ikna edecek , içinizi ferahlatacak bi açıklama yapmıyor mu? Ya da gönlünüzü almaya çalışmıyor mu ?kavga etmiyorum hic konusmuyorum.bulundugu odaya girmiyorum.kavga edip bagirirsam kendini hakli cikaracak.dediginiz gibi kiz ona masum gorunecek
hemen yelkenleri suya indirme ki o bayan ile bir daha sıkı fıkı olmasın. pişman olması lazım.biraz once esimle konustuk.yemin etti kesinlikle oyle bisey yok.yaptigim hataydi ismini soylememem lazimdi ama sadece dil surcmesi baska bisey asla olamaz dedi.telefonumuda al hep sende dursun dedi.yaptigi aciklamalara ikna oldum gibi ama takipteyim yinede.
hahahhahSiz de ona bir gün (atıyorum) burak deyin yanlışlıkla
yok zaten yelkenleri birakmadim gozum ustunde.bi daha onunla bu sekilde konusmayacaksin dedimhemen yelkenleri suya indirme ki o bayan ile bir daha sıkı fıkı olmasın. pişman olması lazım.
bağirmalarina da son verir insallah.
ceki duzen verirsen sen verirsin. hadi goreyim seni
Yelkenleri suya indirmeyin hemen. İyice burnu sürtsün o kadar bağırma sizin kalbinizi kırmanın karşılığı basit bir özürle affedilmek olmamalı. Kavga da etmeyin ama hemen barışmayın. O kızın adını ağzına alamasin bir daha.biraz once esimle konustuk.yemin etti kesinlikle oyle bisey yok.yaptigim hataydi ismini soylememem lazimdi ama sadece dil surcmesi baska bisey asla olamaz dedi.telefonumuda al hep sende dursun dedi.yaptigi aciklamalara ikna oldum gibi ama takipteyim yinede.
Ayni isyerinde calisinca isim karisikligi olabilir.calisma saatleriimiz evde oldugumuzdan fazla.benim eski patronda ogluna bile benim adimi soylermis yanlislikla ogluda bizimle calisiyor sabah anlatir gulerdik.ama esim ayni seyi yapsa bi cinler tepeme gelirdi.aldattigini dusunmedim sadece sinir bozucu durum.iyi aksamlar herkese.hemen anlatiyorum.esimle 5 yillik evliyiz bazen ufak sorunlar olur ama esimin beni sevdigine eminim.herkes aldatir hatta esimde aldatir derim ama aslinda bilirim aldatmayacagini.neyse esim gecen yil isyeri degisikligi yapti baska kuruma gecti.daha once calistigi yerlerde bayan is arkadaslari olurdu.hic kiskanmazdim sohbet ederlerdi anlatirdi.bu yilki is yerinde bi kiz var.tutturdu kaynimla arasini yapacagim(yani kardesiyle)surekli cok iyi biri falan diyip durdu.kaynim istemiyorum demesine ragmen cok iyi bi kiz diyip durdu.ben kizsamda cok ustelemedim.bu aralar bana baya sert davraniyo her ufak seyde kizmaya bagirmy basliyor.disardan bakilinca surekli evde takilan disariya bile nadir giden biri.bu arada o kiza da ismini bozulmus haliyle hitap ediyo.mesela ismi sibel olsun sibos diyo ornek bu tabi.bu aksam yemegi kaldirirken eline saglik x dedi o kizin ismini soyledi.ben sok oldum oda kipkirmizi oldu.inkar etmedi yanlislikla soyledim dedi.ama benim aklim karisti neden simdiye kadar boyle bisey yapmadi da ilk defa bana birinin adiyla seslendi.sizce abartiyor muyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?